.talia napisal/-a:Maš čist prav anoyel -po svoje- ker glede na to da se gre za eno najpomembnejših odločitev v življenju, morem dobro premislit o večih varijantah in si vsaj približno zastavit cilje za prihodnost, cilje za katere se bom trudla!! Poleg tega- ziher sem da bom zmogla ker sem dovolj motivirana tak da mi ne jemat veselja če me ne poznaš..
but- peace :angel: saj maš tud ti prav
Samo tole bi še pokomentirala. Lepo da si zagnana in da si želiš v življenju izkusiti in storiti čimveč, samo ne dopusti, da ti bo "šola" postala najpomembnejša v življenju. Verjamem, da zmoreš vse kar si boš naložila, pravim ti samo to, da se malo ustavi in zadihaj, drugače bodo tale tvoja študijska leta kar zletela mimo tebe in nakoncu boš ugotovila, da nisi odnesla ničesar pametnga.

Lahko študiraš vzporedno, lahko greš na izmenjavo, vse lahko narediš tekom študija, samo loti se tega počasi kot je rekla anoyel, in ne na silo. Ni ti treba načrtovat par let v naprej, boš že tekom študija videla kaj si boš v tistem trenutku najbolj želela. S takim načrtovanjem nikoli ne prideš daleč, ker te slej ko prej povozi.