Stopnja izobrazbe, poklic in razmerje v plači
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:11, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:11, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
- novapunca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2009
A nimate doma nobene jablane? No mogoče si v bloku. To jaz ne vem. Še vedno pa se dobijo v trgovini. Kdo pa je napisal, da ti noben faks ne pomaga? Jaz razumem to, da naj se punca, ki ne zna niti osnovnih stvari ne baha s faksom. Mogoče sem narobe prevedla, ampak jaz to razumem kaj pomaga nekomu faks, če praktično ne zna nič delat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:10, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Eno vprašanje se mi zastavlja, ko berem tole temo.. Vse, ki razlagate, da ne morete imeti fanta, ki ima narejeno samo srednjo šolo in je zadovoljen s svojim delom na Petrolu, itd... a ve mate fante? Ker glede na to, da nekatere skoraj zahtevate, da ima boljšo izobrazbo, boljšo plačo od vas, me zanima kje najdete take fante?
Da ne bom tako OT.
oče: 3. stopnja
mati: 3. stopnja
Razmerje plač: oče hodi v službo, mami je doma, kot gospodinja torej je oče tisti, ki prinese domov večina denarja. In tu ni nobenega problema, ker vsak denar, ki pride domov, obravnavata kot skupen.
jaz: trenutno 5. stopnja, sem še študentka
fant: 4. stopnja, še dijak oz izobraževanje odraslih
Razmerje: jaz študentka s štipendijo, fant pa dela program +2 ter dela preko študentskega servisa, tako da nekje 1:3 zame.
Da ne bom tako OT.
oče: 3. stopnja
mati: 3. stopnja
Razmerje plač: oče hodi v službo, mami je doma, kot gospodinja torej je oče tisti, ki prinese domov večina denarja. In tu ni nobenega problema, ker vsak denar, ki pride domov, obravnavata kot skupen.
jaz: trenutno 5. stopnja, sem še študentka
fant: 4. stopnja, še dijak oz izobraževanje odraslih
Razmerje: jaz študentka s štipendijo, fant pa dela program +2 ter dela preko študentskega servisa, tako da nekje 1:3 zame.
Zadnjič spremenil Shimmie_, dne 25. Jun. 2010 11:34, skupaj popravljeno 2 krat.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Nekako isto vprašanje se poraja meni, imate fante in kakšno izobrazbo, službo imajo?
In strinjam se z matjazemd kaj pomaga nekomu izobrazba, če jo ne zna vnovčit, in če je na ostalih, sploh pa praktičnih področjih tatalen nevednež.
In strinjam se z matjazemd kaj pomaga nekomu izobrazba, če jo ne zna vnovčit, in če je na ostalih, sploh pa praktičnih področjih tatalen nevednež.
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
In potem vse tiho je bilo.
Jaz sem idealen za nekatere tukaj; ampak nočem, da bi me punca izbrala zaradi faksa, službe, denarja in kaj vem kaj še. Moram vprašat mojo zakaj me je izbrala, in koga ima rada, mene ali moj denar.
Samo v temi kaj vam pri partnerju največ pomeni ste pa drugače odgovarjale.
Jaz sem idealen za nekatere tukaj; ampak nočem, da bi me punca izbrala zaradi faksa, službe, denarja in kaj vem kaj še. Moram vprašat mojo zakaj me je izbrala, in koga ima rada, mene ali moj denar.
Samo v temi kaj vam pri partnerju največ pomeni ste pa drugače odgovarjale.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:10, skupaj popravljeno 1 krat.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
sanjaanja napisal/-a:In strinjam se z matjazemd kaj pomaga nekomu izobrazba, če jo ne zna vnovčit, in če je na ostalih, sploh pa praktičnih področjih tatalen nevednež.
In kaj ti pomaga lepota, če si glup?
Kaj ti pomaga inteligentnost, če ne znaš z ljudmi?
Kaj ti pomaga pogum, če na koncu umreš?
Pomen čisto vsake stvari lahko na tak način zreduciraš ali izničiš. A pa to pomeni, da izobrazba kot taka ni prednost samo zato, ker je v določeni ljudje ne izkoristijo najbolje oz. ker je ne znajo izkoristit? Mislim,da je odgovor jasen.
Jaz sem idealen za nekatere tukaj; ampak nočem, da bi me punca izbrala zaradi faksa, službe, denarja in kaj vem kaj še.
Ma tebi pa tudi ni ala nič jasno.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov