Stopnja izobrazbe, poklic in razmerje v plači
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ To še ne pomeni, da se ga nikol ne napije
Včasih počnemo tudi stvari za katere se zavedamo, da nam škodujejo- pa naj bo to občasno kak kozarček preveč, kajenje, hitra hrana, itd.... Vsaj nekateri no
Včasih počnemo tudi stvari za katere se zavedamo, da nam škodujejo- pa naj bo to občasno kak kozarček preveč, kajenje, hitra hrana, itd.... Vsaj nekateri no
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ne, ne, ne me zdej mešat v "zdravo živečo množico". To je sam poklicna deformacija - to, da se zavedam škodljivosti alkohola. In da podpiram tiste, ki se mu (tako kot ostalim škodljivo dobrim stvarem) v dobro zdravja in osebnega prepričanja odpovedujejo.
Drugač pa jst spadam med labilne ljudi, s polnim košem raznih škodljivih razvad in zasvojenosti
Drugač pa jst spadam med labilne ljudi, s polnim košem raznih škodljivih razvad in zasvojenosti
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
sneguljčica1, to sem komentirala, ker osebno ne poznam človeka, (razen moje mame in strica-njenega brata), ki ni bil še nikoli v življenju pijan. pa s tem ne mislim, da je ta oseba bruhala, kršila javni red in mir ipd, ampak pač, da ni vsaj 1x popila 'preveč.' tako da, zdaj razumem tvoj pogoj
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
*mala* napisal/-a:^^ To še ne pomeni, da se ga nikol ne napije
Pa vsaj prizna, da je škodljivo in se ne dela neumno.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
mah nič.... Sem imel že par vrstic napisano, ampak se mi ne da....
Pa ne, ne pijem alkohola skoraj nič, ampak tistih ki pa 2x na leto spijejo 2 glaža namesto 1 pa tudi ne obsojam pretirano...
Pa ne, ne pijem alkohola skoraj nič, ampak tistih ki pa 2x na leto spijejo 2 glaža namesto 1 pa tudi ne obsojam pretirano...
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 28. Jun. 2010 14:01, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
matjazd:
Kdo pa ne prizna, da ni škodljivo? Dvomim da se ga kdo napije in si misli, kakšno super korist si je naredil. Deci vina po kosilu pa pač ni škodljivo (kar je tudi barbie napisala).
Js tud vem, da mi škodi juice vodka, pa jo vseeno pijem, ko gremo žurat.
Če to počnemo, še ne pomeni da se ne zavedamo slabosti tega početja in možnih posledic ob pretiravanju.
Kdo pa ne prizna, da ni škodljivo? Dvomim da se ga kdo napije in si misli, kakšno super korist si je naredil. Deci vina po kosilu pa pač ni škodljivo (kar je tudi barbie napisala).
Js tud vem, da mi škodi juice vodka, pa jo vseeno pijem, ko gremo žurat.
Če to počnemo, še ne pomeni da se ne zavedamo slabosti tega početja in možnih posledic ob pretiravanju.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- modralaguna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 3. 2010
^^ Mislim, da ni bilo tebi namenjeno, da se ne zavedaš, ampak nekomu drugemu, ki se posmehuje.
In kot smo že rekli od deci vina ni nihče pijan.
Kar se pa izobrazbe tiče mi je zanimivo, da ste najbolj glasne tiste, ki šele študirate in še niste zaposlene kako pomembno je, da ima partner vsaj toliko šolo in plače kot ve, če ne več. In zanimivo mi je, da je to pomembno samo ženskam.
In kot smo že rekli od deci vina ni nihče pijan.
Kar se pa izobrazbe tiče mi je zanimivo, da ste najbolj glasne tiste, ki šele študirate in še niste zaposlene kako pomembno je, da ima partner vsaj toliko šolo in plače kot ve, če ne več. In zanimivo mi je, da je to pomembno samo ženskam.
- modralaguna
- Sramežljivka
Kakšna naravna selekcija? In za nadaljevanje vrste sta potrebna tako moški kot ženska.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ne govorim o individualnih preferencah posameznika, ampak o bolj splošnih tendencah. Zakaj so visoki, močni moški bolj zaželeni spolni partnerji. Zakaj se široki boki in velike prsi pri ženskah smatrajo za bolj privlačne.
Odgovarjam namreč na tvojo pripombo, da je zanimivo, da se ženskam zdi pomembno, da je moški izobražen in poklicno uspešen, moški pa temu ne pripisujejo prevelikega pomena. Zanimivo mogoče je, nenavadno pa vsekakor ne.
Odgovarjam namreč na tvojo pripombo, da je zanimivo, da se ženskam zdi pomembno, da je moški izobražen in poklicno uspešen, moški pa temu ne pripisujejo prevelikega pomena. Zanimivo mogoče je, nenavadno pa vsekakor ne.
- modralaguna
- Sramežljivka
Aha stereotipi torej. Neko nenapisano pravilo, ki se večkrat izkaže, da sploh ni tako. Kot npr. vici o blondinkah.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Tukaj imaš en članek, če te slučajno res zanima, kako je s tem. Ampak močno dvomim v to.
http://mentor.lscf.ucsb.edu/course/fall ... 7/buss.pdf
In ne, to ni niti malo podobno stereotipom o blondinkah.
http://mentor.lscf.ucsb.edu/course/fall ... 7/buss.pdf
In ne, to ni niti malo podobno stereotipom o blondinkah.
- modralaguna
- Sramežljivka
Ah na članke se jaz ne zanašam. Ja je podobno stereotipom, ker recimo obstajajo ljudje, ki menijo, da so blondinke bolj neumne kot črnolaske, ampak raziskave kažejo, da ni kakšne razlike. Ravno tako obstajajo ljudje, ki se z vsemi štirimi otepajo določenih ljudi, na koncu pa funkcionirajo ravno s takšnim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]