Stopnja izobrazbe, poklic in razmerje v plači

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali vam je izobrazba pri fantu pomembna?

DA
13
41%
NE
19
59%
Skupaj glasov : 32

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Jun. 2010 12:01

^^ To še ne pomeni, da se ga nikol ne napije :P

Včasih počnemo tudi stvari za katere se zavedamo, da nam škodujejo- pa naj bo to občasno kak kozarček preveč, kajenje, hitra hrana, itd.... Vsaj nekateri no :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 28. Jun. 2010 12:05

Ne, ne, ne me zdej mešat v "zdravo živečo množico". To je sam poklicna deformacija - to, da se zavedam škodljivosti alkohola. In da podpiram tiste, ki se mu (tako kot ostalim škodljivo dobrim stvarem) v dobro zdravja in osebnega prepričanja odpovedujejo.

Drugač pa jst spadam med labilne ljudi, s polnim košem raznih škodljivih razvad in zasvojenosti :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 28. Jun. 2010 12:14

sneguljčica1, to sem komentirala, ker osebno ne poznam človeka, (razen moje mame in strica-njenega brata), ki ni bil še nikoli v življenju pijan. pa s tem ne mislim, da je ta oseba bruhala, kršila javni red in mir ipd, ampak pač, da ni vsaj 1x popila 'preveč.' tako da, zdaj razumem tvoj pogoj :wink:
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 28. Jun. 2010 13:49

*mala* napisal/-a:^^ To še ne pomeni, da se ga nikol ne napije :P

Včasih počnemo tudi stvari za katere se zavedamo, da nam škodujejo- pa naj bo to občasno kak kozarček preveč, kajenje, hitra hrana, itd.... Vsaj nekateri no :D

Pa vsaj prizna, da je škodljivo in se ne dela neumno.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 28. Jun. 2010 13:59

mah nič.... :D Sem imel že par vrstic napisano, ampak se mi ne da.... :cool:

Pa ne, ne pijem alkohola skoraj nič, ampak tistih ki pa 2x na leto spijejo 2 glaža namesto 1 pa tudi ne obsojam pretirano...
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 28. Jun. 2010 14:01, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Jun. 2010 14:00

matjazd:
Kdo pa ne prizna, da ni škodljivo? Dvomim da se ga kdo napije in si misli, kakšno super korist si je naredil. Deci vina po kosilu pa pač ni škodljivo (kar je tudi barbie napisala).

Js tud vem, da mi škodi juice vodka, pa jo vseeno pijem, ko gremo žurat.
:D Če to počnemo, še ne pomeni da se ne zavedamo slabosti tega početja in možnih posledic ob pretiravanju.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
modralaguna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modralaguna » 28. Jun. 2010 21:22

^^ Mislim, da ni bilo tebi namenjeno, da se ne zavedaš, ampak nekomu drugemu, ki se posmehuje.
In kot smo že rekli od deci vina ni nihče pijan.

Kar se pa izobrazbe tiče mi je zanimivo, da ste najbolj glasne tiste, ki šele študirate in še niste zaposlene kako pomembno je, da ima partner vsaj toliko šolo in plače kot ve, če ne več. In zanimivo mi je, da je to pomembno samo ženskam.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Jun. 2010 21:25

modralaguna napisal/-a:In zanimivo mi je, da je to pomembno samo ženskam.

Naravna selekcija in nadaljevanje vrste. To so res zanimive stvari :)
modralaguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a modralaguna » 28. Jun. 2010 21:37

Kakšna naravna selekcija? In za nadaljevanje vrste sta potrebna tako moški kot ženska.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Jun. 2010 21:38

Ja. Namigujem na to, kakšne lastnosti so zaželene pri samcu (katerekoli vrste) in kakšne pri samici.
modralaguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a modralaguna » 28. Jun. 2010 21:42

Moje se očitno razlikujejo :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Jun. 2010 21:47

Ne govorim o individualnih preferencah posameznika, ampak o bolj splošnih tendencah. Zakaj so visoki, močni moški bolj zaželeni spolni partnerji. Zakaj se široki boki in velike prsi pri ženskah smatrajo za bolj privlačne.
Odgovarjam namreč na tvojo pripombo, da je zanimivo, da se ženskam zdi pomembno, da je moški izobražen in poklicno uspešen, moški pa temu ne pripisujejo prevelikega pomena. Zanimivo mogoče je, nenavadno pa vsekakor ne.
modralaguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a modralaguna » 28. Jun. 2010 22:03

Aha stereotipi torej. Neko nenapisano pravilo, ki se večkrat izkaže, da sploh ni tako. Kot npr. vici o blondinkah.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Jun. 2010 22:20

Tukaj imaš en članek, če te slučajno res zanima, kako je s tem. Ampak močno dvomim v to.

http://mentor.lscf.ucsb.edu/course/fall ... 7/buss.pdf

In ne, to ni niti malo podobno stereotipom o blondinkah.
modralaguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a modralaguna » 29. Jun. 2010 7:34

Ah na članke se jaz ne zanašam. Ja je podobno stereotipom, ker recimo obstajajo ljudje, ki menijo, da so blondinke bolj neumne kot črnolaske, ampak raziskave kažejo, da ni kakšne razlike. Ravno tako obstajajo ljudje, ki se z vsemi štirimi otepajo določenih ljudi, na koncu pa funkcionirajo ravno s takšnim.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]