Stopnja izobrazbe, poklic in razmerje v plači

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali vam je izobrazba pri fantu pomembna?

DA
13
41%
NE
19
59%
Skupaj glasov : 32

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Jun. 2010 8:01

^^ Sej si ob odprtju članka opazila, da ni iz Cosmopolitana ali pa česa takega, a ne? In da je bilo raziskano v 37 državah?

Če verjameš raziskavi o blondinkah, zakaj ne verjameš temu?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 29. Jun. 2010 8:09

Modralaguna, če si ti dejansko res študirala (kot si napisala 3 strani nazaj), si se morala kdaj tudi na kakšen članek zanest. Strokoven članek, ne izrezek iz Slovenskih Novic. Tako da se nehaj sprenevedat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 29. Jun. 2010 8:49

modralaguna napisal/-a:Aha stereotipi torej. Neko nenapisano pravilo, ki se večkrat izkaže, da sploh ni tako. Kot npr. vici o blondinkah.
To niso nobeni stereotipi ampak so mocni faktorji privlacnosti.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
modralaguna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modralaguna » 29. Jun. 2010 9:30

*mala* napisal/-a:^^ Sej si ob odprtju članka opazila, da ni iz Cosmopolitana ali pa česa takega, a ne? In da je bilo raziskano v 37 državah?

Kje si našla raziskavo o blondinkah in kje si našla napisana, da ji jaz verjamem?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 29. Jun. 2010 9:34

Boljše vprašanje: Kje si TI našla raziskavo o blondinkah, da tako vehementno trdiš, da ni razlike v inteligenci? Ali pač besedo raziskava uporabljaš zato, da izpadeš bolj kredibilno, čeprav v resnici svojih postov ne opiraš na nobene dejanske podatke?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Jun. 2010 9:38

modralaguna napisal/-a:
*mala* napisal/-a:^^ Sej si ob odprtju članka opazila, da ni iz Cosmopolitana ali pa česa takega, a ne? In da je bilo raziskano v 37 državah?

Kje si našla raziskavo o blondinkah in kje si našla napisana, da ji jaz verjamem?

Raziskavo o blondinkah si omenila ti:
"Ja je podobno stereotipom, ker recimo obstajajo ljudje, ki menijo, da so blondinke bolj neumne kot črnolaske, ampak raziskave kažejo, da ni kakšne razlike."
Pardon, res nisi napisala, da verjameš raziskavi, tako da čisto možno, da misliš da so pač bolj neumne. Kje pa je ta raziskava? A jo lahko vidimo?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
modralaguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a modralaguna » 29. Jun. 2010 9:41

jullia_ napisal/-a:Modralaguna, če si ti dejansko res študirala (kot si napisala 3 strani nazaj), si se morala kdaj tudi na kakšen članek zanest. Strokoven članek, ne izrezek iz Slovenskih Novic. Tako da se nehaj sprenevedat.

A lahko obrazložiš kaj si hotela s tem povedat? Študirala, naredila magisterij in zaposlena že kar dolgo.
modralaguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a modralaguna » 29. Jun. 2010 9:42

jullia_ napisal/-a:Boljše vprašanje: Kje si TI našla raziskavo o blondinkah, da tako vehementno trdiš, da ni razlike v inteligenci? Ali pač besedo raziskava uporabljaš zato, da izpadeš bolj kredibilno, čeprav v resnici svojih postov ne opiraš na nobene dejanske podatke?

Nisem nikjer napisala, da sem našla raziskavo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 29. Jun. 2010 9:47

modralaguna napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Modralaguna, če si ti dejansko res študirala (kot si napisala 3 strani nazaj), si se morala kdaj tudi na kakšen članek zanest. Strokoven članek, ne izrezek iz Slovenskih Novic. Tako da se nehaj sprenevedat.

A lahko obrazložiš kaj si hotela s tem povedat? Študirala, naredila magisterij in zaposlena že kar dolgo.

Potem si verjetno sposobna ocenit kredibilnost članka in tudi sodelovat v argumentirani debati z navajanjem dokazov.
Ti mi oporekaš, ko trdim, da so kriteriji za izbiro partnerja v dobršni meri zapisani v naši genski kodi. Daj, navedi argumente za svojo trditev.

modralaguna napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Boljše vprašanje: Kje si TI našla raziskavo o blondinkah, da tako vehementno trdiš, da ni razlike v inteligenci? Ali pač besedo raziskava uporabljaš zato, da izpadeš bolj kredibilno, čeprav v resnici svojih postov ne opiraš na nobene dejanske podatke?

Nisem nikjer napisala, da sem našla raziskavo.

Napisala si:
modralaguna napisal/-a:Ah na članke se jaz ne zanašam. Ja je podobno stereotipom, ker recimo obstajajo ljudje, ki menijo, da so blondinke bolj neumne kot črnolaske, ampak raziskave kažejo, da ni kakšne razlike. Ravno tako obstajajo ljudje, ki se z vsemi štirimi otepajo določenih ljudi, na koncu pa funkcionirajo ravno s takšnim.

Ali res obstaja taka raziskava, ali si se gladko zlagala in upala, da se nihče v resnici ne bo poglobil v tvoj post?
modralaguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a modralaguna » 29. Jun. 2010 9:50

*mala* napisal/-a:
modralaguna napisal/-a:

Raziskavo o blondinkah si omenila ti:
"Ja je podobno stereotipom, ker recimo obstajajo ljudje, ki menijo, da so blondinke bolj neumne kot črnolaske, ampak raziskave kažejo, da ni kakšne razlike."
Pardon, res nisi napisala, da verjameš raziskavi, tako da čisto možno, da misliš da so pač bolj neumne. Kje pa je ta raziskava? A jo lahko vidimo?

Nisem napisala in po tem ti sklepaš, da mislim, da so bolj neumne, če nisem napisala. Če bi mislila bi najbrž napisala. Nisem pa omenjala nobene konkretne raziskave kot ti.
modralaguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a modralaguna » 29. Jun. 2010 10:00

Julia=*mala* škoda časa, ker se dobesedno norca delaš in obračaš besede. Pojdi v svet, malo beri in bodi tiho, ker vse kar izrečeš lažeš.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Jun. 2010 10:02

Zanimivo, kako se celo "izobraženi" ljudje spustijo na tak nizek nivo, ko zmanjka argumentov :wink:
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 29. Jun. 2010 10:07

Včasih izobrazba ljudi nima prou nič veze z obnašanjem. Niti doktorat ti ne pomaga. :wink:
modralaguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a modralaguna » 29. Jun. 2010 10:10

*mala* napisal/-a:Zanimivo, kako se celo "izobraženi" ljudje spustijo na tak nizek nivo, ko zmanjka argumentov :wink:

Moj argument je: Julia = *mala*.
In ja pridružila se bom tistim, ki pravijo, da z nekom, ki ima prazno glavo se ne da komunicirat. In to si ti, ker se ti ene osnovne stvari ne da dopovedat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 29. Jun. 2010 10:13

modralaguna napisal/-a:Julia=*mala* škoda časa, ker se dobesedno norca delaš in obračaš besede. Pojdi v svet, malo beri in bodi tiho, ker vse kar izrečeš lažeš.

A si ti nepismena?
Nič se ne delam norca.
Ti si napisala (na prejšnji strani), da je zanimivo, kako imata spola različne kriterije pri izbiri partnerja.
Ko sem pojasnila, zakaj je temu tako, si mi oporekala.
Ko sem navedla znanstveno raziskavo, ki potrjuje moje navedbe, ki jo gladko ignorirala (a je nekomu z magisterijem res ful problem prebrat 8 strani?).

Norca se pa res delam v zadnjem postu. Zato, ker se z vsakim naslednjim postom bolj zaštrikaš. Vse skupaj si izmisliš in kar nekaj pleteš, potem pa zanikaš lastne besede.
In z resnimi argumenti ti ne pridem do živega, ker jih ignoriraš.

Kaj je zdaj s tisto raziskavo o blondinkah? Napisala si, da obstajajo raziskave. Si se zlagala, ane?

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov