Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nevika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2006
mene pa neki zanima,se nč ne spoznam na to,ker sem letos prvič dala vlogo za štipendijo in ne vem kako to gre.in me zanima a tudi tisti,ki jim šipendije ne odobrijo a jih vseeno obvestijo o tem,npr. kak papir na kermu piše ,da ne boš dobil štipendije.pač,če dobiš domov obvestilo tut.če ne boš dobil štipendije?
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
js pa sm dijaknija in nism dobila niti odločbe nakazano še...
nvem bomo vidl... čeprov se mi zmerej bl dozdeva da nebom nič dobila ker moja sošolka je dobila že oktobra nakazano...
nvem bomo vidl... čeprov se mi zmerej bl dozdeva da nebom nič dobila ker moja sošolka je dobila že oktobra nakazano...
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
Blossom napisal/-a:nop, republiško
KAAAJ???
JAZ TUD ČEM joj zaj pa me res firbec matra bi šla poglet če je že bla kak bi prav prišla..
ja za zoizovo pravijo da baje ni zamika, vsaj eni ne dobijo 23ga ampak kr 10ga ž..blagor njim...
za republiško pa še nism slišala da bi kdo dobo 10ga pa bi biv študent..neglede na letnik...hm..
lp
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Smem prašat kake zneske ste kej dobile?
No jaz sem izvedela, da sem dobila naenkrat nakazano štipendijo za dva meseca skupaj sam me je kap, ko sem videla tako visok znesek...sem rekla če je pa to na mesec tok dnarja pol pa sam novo H
No jaz sem izvedela, da sem dobila naenkrat nakazano štipendijo za dva meseca skupaj sam me je kap, ko sem videla tako visok znesek...sem rekla če je pa to na mesec tok dnarja pol pa sam novo H
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
kravzlbavc napisal/-a:ja za zoizovo pravijo da baje ni zamika, vsaj eni ne dobijo 23ga ampak kr 10ga ž..blagor njim...
za republiško pa še nism slišala da bi kdo dobo 10ga pa bi biv študent..neglede na letnik...hm..
lp
Mah kurc kej, js mam zoisovo, pa še nism nč dobla nakazano. Odločbo sm sicer dobla že v torek, keša pa ne. Pomoje bom kr mogla počakat do 20., sam ni mi pa jasno, zakaj so nekteri že dobli.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Jaz imam tudi Zoisovo pa še sploh nisem dobila odločbe ... Wtf? A jih ne pošljejo vsem (študentom) naenkrat?
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
^^ To ne, ker js se spomnem, da je vsako leto blo tak, da so eni dobli prej, eni pa kasnej. Js sm ponavadi zmeri dobila odločbo šele po nakazilu, letos sm jo pa prav presenetljivo hitr dobla. Ampak vsi tisti, ki so že dobli odločbo, so tud (očitno) dobli v petek nakazano. Sam js pa nism. Mah sej, bom že potrpela še ta 2 tedna, sam čudn je mal.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov