Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kaj dobijo SŠ šele konec oktobra?
Štipendijo nakazano?
Štipendijo nakazano?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Ja sej, prva štipendija je enkrat po 20.novembru. Sam js nism prepričana, če jo oktobra še dobimo za nazaj, pač ista fora kot v SŠ, kjer dobiš septembra za nazaj. Tle pa pač oktobra. Upam v glavnem da jo dobimo, ker drugač bo kr kriza.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz sem lansko leto dobila v začetku oktobra odločbo in nakazilo...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- tinchy18
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
- Kraj: Zasavje
Mene pa zanima glede kadrovske štipendije nekaj...jaz sem poslala prošnjo na tisti razpis za mojo smer, pa me zanima kdaj se izve če si štipendijo dobil ali ne?
Najbrž jo tako in tako ne bom dobila, ker imam povprečje komaj 7,73. Jo je že kdo kdaj dobil s tako nizkim povprečjem?
Najbrž jo tako in tako ne bom dobila, ker imam povprečje komaj 7,73. Jo je že kdo kdaj dobil s tako nizkim povprečjem?
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
pač maš take matematične bol ko ne, pa logične stvari... neki maš na čas tud... npr. maš ful dol napisanih takih lahkih računov res uno do 100 npr, vse opreacije pa vse, da se izide in pol kok jih zračunaš v določenem času, pa logične tekstne, pa barvaš moršneke krogce, pa ful je unga kao nadaljuj... pa recimo maš uno razprto mrežo pol pa kermu liku ustreza pa tako, nč težekega, da kj nebi vedo al pa kaj... pa vso srečo ti želim!
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
sweetkana napisal/-a:mene pa zanima kaj morm priložit, glede nato da ponavljam letnik in sm se prepisala? ve mohoče katera? sam potrdilo al tud ocene?
Hvala in lp
moreš pa prinest novo potrdilo o vpisu. vsaj meni so to naročili
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
*pikiča* napisal/-a:ful ti hvala! a pol morš rešt to nadpovprečno da dobiš štipendijo al si lhk tut samo "povprečen"?
hvala še enkrat
O Zoisovi sicer nevem dosti, samo kolikor vem, naj bi jo dobili nadpovprečno nadarjeni - kar pomeni tudi nadpovprečno rešene teste.
Če se motim, naj me pa katera popravi..
Mi smo te teste reševali v OŠ (v 7. razredu, če se ne motim) & so naš razred zafrknili Sploh nam niso nič povedali.. ne da jih bomo pisali.. ne zakaj se gre tu.. ne o čem odločajo - to, da so merilo pri Zoisovi štipendiji sem (oz. smo) zvedeli šele v srednji šoli Da nebi o tem, kako so mutili s tem predlaganjem (bull*hit vse skupaj!!)
-
*pikiča* - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 9. 2007
sej ns so tut u oš zaj* ker se noben ni zavedu kaj ti lahko to prinese.zato sm rajši uprašala če kdo ve kako to gre.a pol če maš zlato priznanje,ceu kup drugih priznanj,odličen uspeh v šoli in povprečen rezultat potem nemoreš dobit štipendije?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov