Štipendija

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 19. Sep. 2007 19:07

Povprečni oceni??
Pač spričevalo priložiš.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a papaya » 19. Sep. 2007 19:15

Eni smo že na faxu :)
lp
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 19. Sep. 2007 19:26

je treba ja, kar se tiče zadev dursa si sami pridobijo, kar se pa tiče tvojega učnega uspeha in pa potrdila o šolanju pa je treba zravn prnest... pa potrdilo ne velja kopija ;)
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 10. 2006
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objavaNapisal/-a kravzlbavc » 19. Sep. 2007 19:54

ja izpisek ocen se tk ponavadi dobi ob vpisu..če maš povpr. nad 7,7 pol dobiš dodatke tak da tej je res nujno, drugače pa nevem..

lp
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 20. Sep. 2007 14:10

glede Zoisove štipendije...a je dala katera na novo vlogo za dobit to štipendijo? ste že dobili odgovore? k js nism še nč, so pa rekli d bojo do 15.9. poslali u usakem primeru (al dobiš al ne štipendijo)... :?
Uporabniški avatar
*pikiča*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikiča* » 20. Sep. 2007 14:13

MilkyWay napisal/-a:glede Zoisove štipendije...a je dala katera na novo vlogo za dobit to štipendijo? ste že dobili odgovore? k js nism še nč, so pa rekli d bojo do 15.9. poslali u usakem primeru (al dobiš al ne štipendijo)... :?

čaw!ja jst sm dala letos novo vlogo za pridobitev Zoisove štipendije pa nisem še nič dobila.mislim da ti malo dlje traja...useno pa držim pesti zate :)
Uporabniški avatar
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tami » 20. Sep. 2007 15:25

*mala* napisal/-a:^^ pošlješ Urad za delo Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje, kjer imaš stalno bivališče
Tukaj maš pa seznam.

Hvala :)
Uporabniški avatar
hmm
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 4. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a hmm » 20. Sep. 2007 18:32

Prvo Zoisovo štipendijo bote dobli okorg 20 septembra
Ampak če sem te prav zastopla, vi še ne veste , če ustrezate pogojem al ne? Mislim, da smo izvedli zadnji teden septembra...
---------
Is this the real life?
Is this just fantasy?
Uporabniški avatar
*pikiča*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikiča* » 20. Sep. 2007 19:31

ja prov si razumela :) letos sm jo prvič vložila in zdaj moram počakat če sploh ustrezam pogojem. ali mogoče kdo ve kdaj približno zvemo, če ustrezamo pogojem?

lp
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a branchy » 22. Sep. 2007 13:05

a zdj tolk na hitr zdj to zrihtajo??? js se spomnem, da je taprvič pr men fula trajal... mnde sm dobila šele oktobra al clo novembra... itak pa ti nakažejo tud za nazaj, tko da se ne sekirat:)
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *kristyna* » 22. Sep. 2007 20:56

*pikiča* napisal/-a:ja prov si razumela :) letos sm jo prvič vložila in zdaj moram počakat če sploh ustrezam pogojem. ali mogoče kdo ve kdaj približno zvemo, če ustrezamo pogojem?

lp

2 moja prjatla sta že dobila odločbo... včeraj ali predvčerej... skratka pba sta že dobila. pa sta tud dala prvič prošnjo ;)
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 22. Sep. 2007 23:51

branchy napisal/-a:a zdj tolk na hitr zdj to zrihtajo??? js se spomnem, da je taprvič pr men fula trajal... mnde sm dobila šele oktobra al clo novembra... itak pa ti nakažejo tud za nazaj, tko da se ne sekirat:)

Nc ne zrihtajo hitr ;) prvo stipendijo dobis u srednji soli okrog 25. oktobra za september, pol pa normalno usacga 10. za prejsn mesc. Na faksu dobis pa prvo sele konc novembra (za oktober), pol pa spet 10. za prejsn mesc. Pa na prehodu iz srednje na faks poleti nimas stipendije (grrrr :evil: :P)

Sej ne mors prve dobit ze kr septembra, ker se itak nakazuje za nazaj... +rabjo se neki casa, da ugotovijo, a si jo sploh zasluzs (pouprecje pa to) :P
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 23. Sep. 2007 0:10

legally blonde napisal/-a:a faksu dobis pa prvo sele konc novembra (za oktober), pol pa spet 10. za prejsn mesc. Pa na prehodu iz srednje na faks poleti nimas stipendije (grrrr :evil: :P)

Grr, ma kje je še november. Men že zdej tko manjka, k poleti nič ni blo .. Sam v štirih letih kr razvadiš, k je skoz. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 23. Sep. 2007 0:46

Kaj bo šele meni zj manjkala ko je (upam, da samo eno leto) ne bom imela :evil:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 23. Sep. 2007 10:30

Glede zoisove - a je zihr da jo 10. oktobra še dobimo? Pa potem okrog 25. novembra? Sm že neki spraševala to v tej temi, pa sm dobila odgovor da ja, sam js še vseen nism zihr. :? Aja, pa to je mišljeno za faks.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov