Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
ko dobiš odločbo, če pa jo dobiš bol pozno kot nakažejo štipendijo pa takrat ko maš keš na kartici pa neveš od kje je
za študente 1x novembra mislim da...
lp
za študente 1x novembra mislim da...
lp
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
Poletna napisal/-a:mene pa samo zanima a morš poslat priporočeno tole vlogo za republiško na zavod? al navadno pismo? HVALA
najbolš se je osebno oglasit, v primeru da nisi še kakšne priloge vložo zravn (kopirano kartico z banke... itd..)
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
- spelci
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2004
- Kraj: tu pa tam
punce naštejte mi katera potrdila vse je potrebno oddati zraven, ker imam občutek,da sem nekaj pozabila, naše ženske na zavodu so pa totalno nesposobne in nikoli ne pokličejo, če kaj manjka...
torej oddala sem: potrdilo o vpisu, kopijo od preživnine zase in za brata, tisti list za dohodnino...ali sem kaj pozabila?
LP Špelči
torej oddala sem: potrdilo o vpisu, kopijo od preživnine zase in za brata, tisti list za dohodnino...ali sem kaj pozabila?
LP Špelči
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
amital napisal/-a:če se ne motim je treba še bančno kartico skopirat.. kao da majo dokaz za št. bančnega računa
men tega ni blo treba dat ko sem nesla, samo številko sem dala
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
Dorotheia - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Na poti k sanjam...
Ok, upam, da ne bom smotano izpadla, ampak mene zanima do kdaj je treba to prošnjo oddati? Pa kaj točno je treba vse zraven poslati? Ali pa če mi kdo vsaj kak link lahko da, kjer to piše?
Res hvala že vnaprej!
Res hvala že vnaprej!
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Dorotheia, mislim da je za študente rok oddaje 3. oktober. Upam da se ne motim. Za vse ostalo pa ne vem čist točn, ker morm priznat, da men še zmeri mami vse to ureja.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- spelci
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2004
- Kraj: tu pa tam
ok zdej sm šla gledat v elektronsko obliko obrzca in punce po novem nam ni treba nobenih papirjev več nosit, kr piše povsod zraven da si zavod priskrbi sam...tko da ni panike...
aja tisti list za dohodnino je pa kao to ko je mami dobla nazaj odločbo ko je vložla dohodnino in lani je to blo potrebno dodat.
LP Špelči
aja tisti list za dohodnino je pa kao to ko je mami dobla nazaj odločbo ko je vložla dohodnino in lani je to blo potrebno dodat.
LP Špelči
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov