Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
^^ja sej to je rečeno... Vsi izpiti, ki si jih naredila letos, neglede v kateri letnik spadajo.
Rabila si naredit pa samo pogoje in ne vseh izpitov, ki jih letos imaš. To je *SweetGirl* mislila s pogoji.
Rabila si naredit pa samo pogoje in ne vseh izpitov, ki jih letos imaš. To je *SweetGirl* mislila s pogoji.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
js bi še nekej vprašala za republiško.
jaz sem včeraj nesla prošnjo vendar še nisem nesla tiste dohodnine in sestrinega spričevala. pa so mi napisal do kdaj moram to prinest. pa me zanima če bodo prošnjo začel pregledvat šele ko oddam tudi dohodninski obrazec in potrdilo o šolanju sestre al od takrt k sm nesla?
anyone?
jaz sem včeraj nesla prošnjo vendar še nisem nesla tiste dohodnine in sestrinega spričevala. pa so mi napisal do kdaj moram to prinest. pa me zanima če bodo prošnjo začel pregledvat šele ko oddam tudi dohodninski obrazec in potrdilo o šolanju sestre al od takrt k sm nesla?
anyone?
Zadnjič spremenil *kristyna*, dne 08. Sep. 2007 15:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
*SweetGirl* kak to, da si ze oddala? jaz se nisem niti vpisana v naslednji letnik
Maychy
ja kak zdaj? moram stet rim zraven al ne?
Maychy
^^ja sej to je rečeno... Vsi izpiti, ki si jih naredila letos, neglede v kateri letnik spadajo.
Why be an angel when I can play god?!
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
A ce si izredni student, a mas useeno lahko zoisovo stipendijo? Ker na obrazcu je sicer mozno obkrozt tut izredni.
Problem je samo u tem da mamo mi izredni vpis sele 9. oktobra, prijave je pa treba oddat do 3. oktobra pa mi ne gre cist skp tole. A kdo ve iz prakse?
Problem je samo u tem da mamo mi izredni vpis sele 9. oktobra, prijave je pa treba oddat do 3. oktobra pa mi ne gre cist skp tole. A kdo ve iz prakse?
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
Maychy napisal/-a:^^ja sej to je rečeno... Vsi izpiti, ki si jih naredila letos, neglede v kateri letnik spadajo.
ja no mi mamo v bistvu 6izpitov za pogoj če mamo povp.nad 7,5 al pa 7izpitov z manjšim povpr...
zaj pa nevem, js sm sweetgirl zastopla da lah pri zoisovi da sam izpisek izpitov 2.letnika, torej teh 6ocen, čeprav sm naredila letos še 2 za lani...pa bi jih blo pol 8..
aja pa glede zaokroževanja-sej ne oni zaokrožujejo, na obrazcu maš za obkrožit kod kolk do kolk maš povp...npr. od 8,6-8,9 al pa 8,9-10... zaj pa je mal dilema kero obkrožit če maš povp.8,875...pomoje da je bol prav taprvo, sam če ne preverjajo..maš pa kr par jurčkov več na mesec...
lp
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Mah, js ne vem več Najbolje, da naredite tako kot vam več znese, če se bo kdo usajal pa rečete, da niste vedele...
--- Evil Is Just A Point Of View ---
- *kristyna*
- Komunikatorka
*kristyna* napisal/-a:js bi še nekej vprašala za republiško.
ve kdo?
- kravzlbavc
- Komunikatorka
pregledajo prej po moje..ker pol ti še pošlejo da morš kaj poslat itd...
v bistvu pa nima veze kda pregledajo, pa tud če bi en dan prej kot pa dobiš odločbo domov..dobiš jo pač takrat ko drugi, nima veze a kaj naknadno pošivlaš...
lp
v bistvu pa nima veze kda pregledajo, pa tud če bi en dan prej kot pa dobiš odločbo domov..dobiš jo pač takrat ko drugi, nima veze a kaj naknadno pošivlaš...
lp
- *kristyna*
- Komunikatorka
aja. samo kako pa da nekateri prej dobijo kot drugi???recimo tu gor sm brala da so nekatere dobile prej kot druge...
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
moj_zlobni_jaz napisal/-a:
koliko jaz razumem:ja se ti šteje:vsi narejeni izpiti
*kristyna* kaj dobijo prej?štipendijo?mislim, da ne.kdaj se pa dobi odločbo pa je od pošte odvisno.
- kravzlbavc
- Komunikatorka
ja res eni prej dobijo eni bol pozno itd sam mislim da ni odvisno od teh osnovnih prilog ki jih morš dat..eni morjo še kaj večjega spreminjat pol vmes,tak da to traja pol..
sam mislim da majo pač nek sistem po katerem pošiljajo in nakazujejo štipendijo-eni jo dobijo že konc okt, eni šele 10.novembra 2 skupaj, eni so celo decembra dobivali al pa januarja po 3skupaj..
odločbe pa pošiljajo po priimku pa đe odvisno od pošte pa kraja itd...
lp
sam mislim da majo pač nek sistem po katerem pošiljajo in nakazujejo štipendijo-eni jo dobijo že konc okt, eni šele 10.novembra 2 skupaj, eni so celo decembra dobivali al pa januarja po 3skupaj..
odločbe pa pošiljajo po priimku pa đe odvisno od pošte pa kraja itd...
lp
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
moj_zlobni_jaz napisal/-a:ja kak zdaj? moram stet rim zraven al ne?
Eni na pf dajejo izpisek ocen brez najnizje ocene, ce pac majo tut brez nje pogoj. Gres u referat pa recs da bi rada brez rima - sam verjetn te bojo cudn gledal js ne bom tega probavala letos
- *kristyna*
- Komunikatorka
ja te odločbe sm misnla. da so eni prej dobil kot drugi :D
ma no sej bomo vidli kaj bo, upamo na najbolše :D
hvala za pomoč
ma no sej bomo vidli kaj bo, upamo na najbolše :D
hvala za pomoč
- sweetkana
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 2. 2007
Mene pa neki zanima
Js sm zdj padla 1. letnik faxa in nism mela štipendije. A je kakšna možnost, da mi jo to leto odobrijo, če dam prošnjo? Ali je zaradi tega ne morem dobit?
Js sm zdj padla 1. letnik faxa in nism mela štipendije. A je kakšna možnost, da mi jo to leto odobrijo, če dam prošnjo? Ali je zaradi tega ne morem dobit?
Wherever you go
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov