Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Smetka_ napisal/-a:Ok mene pa nekaj zanima. Pri vlogi je treba predložit spisek opravljenih izpitov. Meni je ostal še eden,katerega ocena bo pa 6/6 verjetno,ker bom spustila ustni zagovor. Trenutno je moje povprečje 8,4 in imam opravljenih 7 izpitov od osmih,pogoje za drugi letnik pa že od februarja.Položnico za izpisek izpitov sem tudi že plačala.a grem lahko po izpisek preden delam ta zadnji izpit zdaj? (da mi ne bo padlo povprečje in dobim dodatek za povprečje?)
Durgo vprašanje pa je če se ta izpit prenese k povprečju v naslednjem letniku?Hvala in LP
Seveda lahko Ti si daš izpisat ocene takoj, ko imaš pogoje.. Če nardiš še kak izpit zraven in se ti povprečje zviša (ali pa greš katerega višat), si daš še enkrat izpisat ocene! Če pa se ti zniža pa seveda uporabiš prvi izpis... Ne moreš pa potem, ko imaš že en izpit zraven, ki ti niža povprečje rečt, če ti lahko izpišejo povprečje brez tega, ki ti ga niža...
In seveda se ti izpit 1 letnika ne šteje k povprečju drugega pri štipendiji!!! Upoštevajo se samo izpiti tekočega letnik
Obe info 99.99% držita, vsaj kar se zoisove štipendije tiče
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
*SweetGirl*, torej zdaj ce sem prav razumela sem v tem studijskem letu naredila en izpit za presnji letnik...in se mi torej zdaj ta ne steje k povprecju za drugi letnik za Zoisovo?
Why be an angel when I can play god?!
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
moj_zlobni_jaz napisal/-a:*SweetGirl*, torej zdaj ce sem prav razumela sem v tem studijskem letu naredila en izpit za presnji letnik...in se mi torej zdaj ta ne steje k povprecju za drugi letnik za Zoisovo?
štejejo se vsi izpiti ki si jih naredla od 1.okt-30.sept v tem tekočem letu(no al pa jih še boš..)
neglede na to za kateri letnik si jih delala...
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
nekaj bi vprašala.
js bi dala prošnjo za štipendijo. a je res da moraš če imaš brata in sestro dodati še potrdilo da tudi onadva hodita v šolo??potrdila nimata.oba sta na faksu tako da ga bosta vrjetno lahko prinesla šele oktobra. jaz pa moram oddati prošnjo 5. septembra. vem da jo lahko oddam naknadno. a se možnosti za štipendijo zmanjšajo če oddaš naknadno??po kolikem času ti sporočijo če jo boš lahko prejemal? in za kateri mesec jo potem začneš prejemat( čez mesec, dva? ).
pa zanima m še tisto za prevoz. če živiš v kraju kjer nimaš možnosti avtobusa niti vlaka katero možnost potem daš?? od šole sem oddaljena približno 25 km.
js bi dala prošnjo za štipendijo. a je res da moraš če imaš brata in sestro dodati še potrdilo da tudi onadva hodita v šolo??potrdila nimata.oba sta na faksu tako da ga bosta vrjetno lahko prinesla šele oktobra. jaz pa moram oddati prošnjo 5. septembra. vem da jo lahko oddam naknadno. a se možnosti za štipendijo zmanjšajo če oddaš naknadno??po kolikem času ti sporočijo če jo boš lahko prejemal? in za kateri mesec jo potem začneš prejemat( čez mesec, dva? ).
pa zanima m še tisto za prevoz. če živiš v kraju kjer nimaš možnosti avtobusa niti vlaka katero možnost potem daš?? od šole sem oddaljena približno 25 km.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
- *kristyna*
- Komunikatorka
za republiško to sprašujm
- kravzlbavc
- Komunikatorka
za republiško morš dat..sam pomoje da lah naknadno pošleš, ker vpisi so šele konc sept.večkje pa tud če nimata še pogojev naretih, še ne morta dobit potrdila..sej ti zihr pošlejo da morš š poslat...
pa ne dajat vloge naknadno! ti jo kr zaj daj, potrdila pa pol pošlji..
kda pa dobiš 1.štipendijo pa nism čist zihr, pomoje da konc sept, al pa konc oktobra..dobivaš jo pa pol skos, tud med počitnicami, razen v čet. letniku je avg pa sept ne dobiš več...
ja uno pa res ni važno kak se voziš, sam napisat morš kolk kilometrov si odaljen, oni majo pa sistem kolk dobiš dodatka glede na kilometre..
razen če boš živela v internatu pol morš napisat to, pa dobiš ful višjo štipendijo sam glede na to da si 25km odaljena, pomoje neboš v internatu ne?
lp
pa ne dajat vloge naknadno! ti jo kr zaj daj, potrdila pa pol pošlji..
kda pa dobiš 1.štipendijo pa nism čist zihr, pomoje da konc sept, al pa konc oktobra..dobivaš jo pa pol skos, tud med počitnicami, razen v čet. letniku je avg pa sept ne dobiš več...
ja uno pa res ni važno kak se voziš, sam napisat morš kolk kilometrov si odaljen, oni majo pa sistem kolk dobiš dodatka glede na kilometre..
razen če boš živela v internatu pol morš napisat to, pa dobiš ful višjo štipendijo sam glede na to da si 25km odaljena, pomoje neboš v internatu ne?
lp
- *kristyna*
- Komunikatorka
ne nebom
hvala za informacije
torej se bolj splača če neseš prošnjo tja in rečeš da boš potrdila prinesel naknadno??
hvala za informacije
torej se bolj splača če neseš prošnjo tja in rečeš da boš potrdila prinesel naknadno??
- *kristyna*
- Komunikatorka
oki hvala
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
....
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- kravzlbavc
- Komunikatorka
*SweetGirl* napisal/-a:moj_zlobni_jaz napisal/-a:*SweetGirl*, torej zdaj ce sem prav razumela sem v tem studijskem letu naredila en izpit za presnji letnik...in se mi torej zdaj ta ne steje k povprecju za drugi letnik za Zoisovo?
Jap tako je, ne vem za katero štipendijo govorite drugi (KRAVZLBAVC) ampak pri zosiovi je 100% tak, da oddaš samo izpite tekočega letnika, KI predstavljajo pogoj.. V referatu rečeš za izpis izpitov 2. letnika in ti dajo...
Sem že oddala za zoisovo in je bilo vse ok, tako da je ziher prav tak
vav a mislite da je pri republiški tud tak?? meni bi to prav pasalo.. sam v pravilniku glede tega piše za obe štipendiji isto-tk ko sm napisala...
sam se bom zihr prepričala če je tak pa če mam pol večjo povprečje bom dala sam za 2letnik, čeprav sm 2 za lani delala letos....
mogoč pa res sploh ne preverjajo kaj...
se morm res pozanimat..
aja a mislite da je ok če 8,875 zaokrožiš na 8,9 pa obkrožiš da maš povp. OD 8.9 do 10??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov