Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
a se ne kupijo te obrazci v dzsju?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
tammyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2006
Prtička napisal/-a:MENE PA zanima če lahko katera ki ma že izkušne s tem napiše en primer vloge za republiško štipendijo? kako napisat,itd...HVALA!
http://www.ess.gov.si/slo/Dejavnost/Sti ... S/1.51.pdf
sam sprintaj pa izpolni. simple as that
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
keya napisal/-a:Vloga za uveljavitev republiške štipendije 07/08
tale link sm dala par postov pred tvojim vprašanjem, včasih se splača malo prebrat kak post preden postaviš vprašanje!
obrazec si lahko sprintaš, lahko ga pa kupiš kot ti je že Sugar_baby povedla..
lepo izpolni (tebi priporočam, da prebereš še navodila), dodaj kar pač moreš dodat, ti pri nekaterih točkah piše kaj...
keya napisal/-a:republiška štipendija, rok za oddajo:
za dijake 5. september, za študente 3. oktober
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
Prtička:
kot prvo - prosim ne deri se!!
kot drugo, nebi rabla vsega brat.. že na zadnji strani, dveh je večkrat omenjen obrazec - te se pa ponavadi kupijo v papirnicah!
kot tretje.. lahko bi prvo sama se potrudila pa vprašala strica googla (vtipkaš recimo "republiška štipendija vloga" in ti pod prvo vrže vn stran klik na kateri najdeš obrazec tudi v .pdf obliki)
kot prvo - prosim ne deri se!!
kot drugo, nebi rabla vsega brat.. že na zadnji strani, dveh je večkrat omenjen obrazec - te se pa ponavadi kupijo v papirnicah!
kot tretje.. lahko bi prvo sama se potrudila pa vprašala strica googla (vtipkaš recimo "republiška štipendija vloga" in ti pod prvo vrže vn stran klik na kateri najdeš obrazec tudi v .pdf obliki)
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
keya napisal/-a:
@*mala*
če imaš ti Zoisovo, pa boš ponavljala/pavzirala in ti bo torej to leto štipendija mirovala.. ne vrjamem, da imaš pa lahko republiško na ta račun ker neboš naredila letnika in ti štipendija miruje.. Ti si za ta letnik koristila štipendijo, tko da ne vrjamem da si upravičena do republiške!
Tudi ni logično. Štipendija se dodeli za leto, ko se šolaš (imaš predavanja), in ne, ko ponavljaš letnik. Za vsak letnik šolanja lahko dobiš 12 štipendij, ne več.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
A bo res za Zoisovo naslednje leto 8,5 za nazaj dobit in obdržat
Pa še nekej. Ker sem se prepisala mi pač štipendija miruje, a morem vseeno kaj oddat al pač naslenje leto, če imam dovolj visoko povprečje oddam?
Pa še nekej. Ker sem se prepisala mi pač štipendija miruje, a morem vseeno kaj oddat al pač naslenje leto, če imam dovolj visoko povprečje oddam?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
baje da zoisovo do konca šolanja dobivaš pod takimi pogoji, kot si jo dobil, ko si ob zacetku šolanja podpisal pogodbo....to pomeni da je nujno povprečje še vedno 7.
po novem bodo pa zoisove itak ukinjene, podeljevale se bodo ene druge štipendije, ki jih bo še težje dobit in lažje zgubit (povprečje 8,5 pa take)....vsaj kar je meni na uho prišlo....roke v ogenj zdej glih ne bi dala.
po novem bodo pa zoisove itak ukinjene, podeljevale se bodo ene druge štipendije, ki jih bo še težje dobit in lažje zgubit (povprečje 8,5 pa take)....vsaj kar je meni na uho prišlo....roke v ogenj zdej glih ne bi dala.
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
jemina, jaz sem se tud prepisala in so mi rekli, da naj prinesem potrdilu o vpisu za novi faks na zadnjo stran pa napišem, kao, da jih prosim za dovoljenje za prepis...v glavnem novo potrdilo o šolanju sem jim mogla dat, da me še vedno majo v evidenci pa da se nisem na nižje prepisala
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Eno vprašanje: mlajša sestra se zdaj vpisuje v prvi letnik srednje šole in bi hotla met republiško štipendijo. rok nej bi bil 5.sept. no mene nej bi napisal zraven kot družinskega člana in zahtevajo potrdilo o šolanju drugač me morajo črtat. js pa potrdila še ne morm dobit ker sm zdej 2 letnik faxa, redno in mi je ostau še en izpit za 3 letnik k ga mam šele 5. sept in rezultata ne bom dobila še kkšn tedn pol. kako nej js zdej dobim potrdilo če še nism v 3 letniku?? al lahko dam tega za 2 letnik. js nevem kako majo to narejen sam nevem zakaj bi me mogl vn črtat oziroma napisat da se ne šolam če mi manka sam en izpit???
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Ravno to kar si tle napisala napiši poleg vloge za stipendijo. Dodaj potrdilo o vpisu za preteklo leto in dopisi, da bos potrdilo o vpisu za sol. leta 07/08 poslala naknadno, ker imas izpit sele 5. 9. itd. pac kot razlog, zakaj naknadno, navedi to kar si napisala v svoj post.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Ok mene pa nekaj zanima. Pri vlogi je treba predložit spisek opravljenih izpitov. Meni je ostal še eden,katerega ocena bo pa 6/6 verjetno,ker bom spustila ustni zagovor. Trenutno je moje povprečje 8,4 in imam opravljenih 7 izpitov od osmih,pogoje za drugi letnik pa že od februarja.Položnico za izpisek izpitov sem tudi že plačala.a grem lahko po izpisek preden delam ta zadnji izpit zdaj? (da mi ne bo padlo povprečje in dobim dodatek za povprečje?)
Durgo vprašanje pa je če se ta izpit prenese k povprečju v naslednjem letniku?Hvala in LP
Durgo vprašanje pa je če se ta izpit prenese k povprečju v naslednjem letniku?Hvala in LP
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
pomoje da nemorš tega naret ker ni glih fer...vrjetno lah greš po izpisek, daš tega zravn pri vlogi za štip. sam pomoje pol uni preverijo če maš res tak povprečje..ker pol bi vsi to delali, šli že avg po izpisek, če majo pogoje, tiste izpite ki majo sept pa se nebi šteli..če bi meli pol večje povprečje..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov