Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Pri nas sistem izračuna samo povprečje vseh letnikov. Se morajo pa tete na zavodu zato bolj pomatrat.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
aja avgusta je ne dobim več???
O šit to bo še sranje
O šit to bo še sranje
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
jemina, a maš zoisovo? Pri tej mislim da morš vračat če ne nardiš v treh letih, po dveh jo pa pač sam zgubiš (za zmeri). To je blo par strani nazaj neki govora o tem ... Če maš pa kadrovsko, pol pa pojma nimam.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Jst sm mela Zoisovo, pa sm jo zgubila, ker nisem nardila letnika (ker sm ugotovila da ta fucking psihologija sucks), zdej pa eno leto pavziram, da bom loh redno vpisana na drug faks. In jo bom mogla vračat, če ne bom nardila prvega letnika. To da je ni, sm že sprejela in niti ni panike. Bl bi bla, če se slučajno res zgodi, da bi jo mogla vračat...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ne, saj je rekla, da po rednem vpisu v 1. letnih psihologije pavzira, ker bi bila rada nasldnje leto REDNO vpisana v prvi letnik drugega faksa.
Torej ni izkoristila ponavljanja oz. ponovnega vpisa, ker bo to prišparala za prepis in zato pavzira.
Pametno, če mene vprašaš.
Torej ni izkoristila ponavljanja oz. ponovnega vpisa, ker bo to prišparala za prepis in zato pavzira.
Pametno, če mene vprašaš.
-
no angel - Cosmofrik
Sej vem da je blo neki o tem govora že par strani nazaj, sam se mi ne da iskat zdej ... Kak je zdej na faksu s zoisovo, septembra jo še dobimo, potem pa oktobra in novembra ne al kak? A potem pride decembra šele al enkrat proti koncu novembra?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
no angel napisal/-a:Sej vem da je blo neki o tem govora že par strani nazaj, sam se mi ne da iskat zdej ... Kak je zdej na faksu s zoisovo, septembra jo še dobimo, potem pa oktobra in novembra ne al kak? A potem pride decembra šele al enkrat proti koncu novembra?
Odvisno kateri letnik si. Jaz jo dobivam normalno (grem v 3. letnik). Če si pa končala srednjo šolo in se zdaj vpisuješ na faks, je tri mesece ne dobiš. Tako da jo dobiš komaj novembra nazaj za oktober.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
no angel - Cosmofrik
Js grem zdej v 2.letnik, pa ne vem točn kak je s tem. Sam vsak mesec pa vem da ne dobimo, za november sm zihr da ne dobimo takoj 10., ampak najbrž pol proti koncu meseca, za oktober pa ne vem kak je. Ker npr. v SŠ je blo tak, da septembra smo še dobili, pol pa oktobra ne 10., ampak tak neki po 20. Pa ne vem, a je zdej isto, sam da se za en mesec zamakne, torej oktobra še tud dobimo (za nazaj pač), al ne? Ker za oktober mi ni čist jasno.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov