Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
me too dobil štipendijo!!
yeeeey!!
pa kr nič mi ni jasno..mela sm 3000praveč na bankomatu kot sm pričakovala..kul to...
yeeeey!!
pa kr nič mi ni jasno..mela sm 3000praveč na bankomatu kot sm pričakovala..kul to...
- Caitlin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
jst sem tud dobila ta teden odločbo za štipendijo.
me pa samo neki zanima, čist tko informativno.
jst sem letos brucka in kak pač običajno zoisovo štipendijo brez dodatka za uspeh. In mi je prov malo smešno, da imam osnovno štipendijo ter nato dodatek za prevoz popolnoma isti (oboje 22.341,20 sit) in me zanima al mam jst tako srečo da je oboje enako al je ta dodatek na prevoz kar tko malo določen? Ima še kdo podoben primer?
jst sem letos brucka in kak pač običajno zoisovo štipendijo brez dodatka za uspeh. In mi je prov malo smešno, da imam osnovno štipendijo ter nato dodatek za prevoz popolnoma isti (oboje 22.341,20 sit) in me zanima al mam jst tako srečo da je oboje enako al je ta dodatek na prevoz kar tko malo določen? Ima še kdo podoben primer?
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Caitlin napisal/-a:jst sem tud dobila ta teden odločbo za štipendijo.
Ne vem, jaz mam manj dodatka za prevoz. Se mi zdi da je to odvisno kak daleč se voziš (kolko kilometrov).
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
ja dodatek za prevoz je odvisen pac kolk dalec se vozis, samo od ene dolocene kilometrine (nevem, ce 40 al 50 km) naprej, je za vse enak. Tudi ce recimo kje stanujes mas pac namesto dodatka za prevoz, dodatek za bivanje...ki je tud 22.341,00 sit
Why be an angel when I can play god?!
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
a ste ze doble rep. štipendije? ...jst sm sele prejsnji teden odnesla tja dohodninsko, ker jo je mami šele zdj dobla... tko, da pojma nimam, kdaj bom zdj dobla odločbo, kaj šele keš... ziher šele drug let ...pa počas mi zmanjkuje keša...
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Jaz imam za republisko se vedno nepopolno vlogo, ker ta bogjihnimaradhudicjihpanemara Zavod za zaposlovanje noce/ne zna/noce/noce podatkov, ki se CSD-ju zdijo povsem legitimni.
Tako da ne vem, kdaj (ce sploh) dobim stipendijo. Pocasi pa razumem, kako "nastajajo" Plut in njemu podobni.
Tako da ne vem, kdaj (ce sploh) dobim stipendijo. Pocasi pa razumem, kako "nastajajo" Plut in njemu podobni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov