Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Tudi jaz sem dobila štipendijo 10.11. , pa sem prvo leto brucka. Pri nas so pridni (vsaj pri Zoisovih, ker so baje z republiškimi štipendijami v groznem zaostanku).
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Tadeja napisal/-a:Kako to, da si jo dobila? Tud jaz sem brucka prvo leto, pa še nisem dobila ne odločbe ne štipendije
Kolk pa je osnovna štipendija za študente? Me že ful firbec matra, pa bi rada vsaj približno vedla...
Osnovna za študente je 22000. Pol so pa tu še razni dodatki za prevoz (če se voziš) al pa recimo za bivanje v študentskem domu. Nekak tak. Pol v višjih letnikih pa dobivaš dodatek za letnik pa za povprečje.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
jaz sem danes dobila odločbo za Zoisovo lep dodatek za uspeh je, se je splačalo malo potrudit pr izpitih
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- _0ta-mala0_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2006
Cojzova štipendija se določa glede na dosežek na testu nadarjenosti in glede na uspeh..
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
_0ta-mala0_ napisal/-a:Cojzova štipendija se določa glede na dosežek na testu nadarjenosti in glede na uspeh..
to glede dosezka na testu pa sploh ne velja..dosezek na testu pogojuje le to, ce ti stipendijo sploh dobis ali ne...drugace pa je osnova za vse enaka ( za studente je to 22.000 sit), nato se dodatek za prevoz oz. bivanje ( max. 22.000 sit), sledijo pa se dodatek za napredovanje v visji letnik in pa seveda dodatek za povprecje.
LP
Why be an angel when I can play god?!
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
jaz tudi..koncno sam nic ne pise, kda bo nakazana...upam, da res 24. kot so nekatere ze napisale..we will see...sam da je oblocba prsla
Why be an angel when I can play god?!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov