Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mononoke
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Eno vprašanje: 10.11. sem dobila štipendijo ampak samo eno, a ne bi mogl dobit še za oktober? torej 10ga dvojno štipendijo?
Sej mi je jasno da se za poletne mesece in september ne bo dobil, sam za oktober bi se pa res lohk, kdo kej ve?
lp
Sej mi je jasno da se za poletne mesece in september ne bo dobil, sam za oktober bi se pa res lohk, kdo kej ve?
lp
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Guess who
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
JA odločbo sem dobila okrog 3. novembra. Se pa to razlikuje od tega, kera območna služba ti izplačuje štipendije. Ene so bolj pridne in hitre, druge pa pač ne. Na žalost. Pa lani, ko sem bla brucka, sem jo kasnej dobila, konc novembra. Upam, da boste kmalu dobile oktobrsko štipendijo.
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
fak ej. upam da se zezaš. kaj ti resno misliš, da jst ne vem kaj je to štipendija s tem sm hotla samo na smešen način povedat, da nimam štipendije in da je tud nikol nism mela
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Pri nas še nobena ni dobla niti odločbe za Zoisovo... Čudno, glede na to da bo že čez 10 dni nakazana
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
*SweetGirl* napisal/-a:Pri nas še nobena ni dobla niti odločbe za Zoisovo... Čudno, glede na to da bo že čez 10 dni nakazana
maj es bo ja
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
ribicaX napisal/-a:
fak ej. upam da se zezaš. kaj ti resno misliš, da jst ne vem kaj je to štipendija s tem sm hotla samo na smešen način povedat, da nimam štipendije in da je tud nikol nism mela
haha, dejmo si podat roke
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
**SiMoN@** napisal/-a:ribicaX napisal/-a:
haha, dejmo si podat roke
evo ti roka
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jah no...nism dojela da se hecaš pa hotla sam pomagat
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov