Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Guess who
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Štipendije so tudi že nakazane (Zoisove- sm pa 2. letnik faxa). In to samo ena, ker smo jo oktobra za september normalno dobili-vsaj jaz.
Drugače bi pa samo še to dodala(pa ni mišljeno v nesramnem smislu, da me ne bi kdo narobe razumel): štipendije pomenijo nekaterim glavni vir prihodkov. Če zamujajo na začetku leta, se zna vse malo zaplest, ker kakšno položnico je treba vseeno plačat, knjige je treba tudi z nečim kupit... Je pa res, da bi vsaj mene osebno vse to že lahko izučilo in bi si "prihranila" del štipendije za ta mesec, ko ne veš, če štipendija pride ali ne. Kaj ko sem taka zapravljivka.
Drugače bi pa samo še to dodala(pa ni mišljeno v nesramnem smislu, da me ne bi kdo narobe razumel): štipendije pomenijo nekaterim glavni vir prihodkov. Če zamujajo na začetku leta, se zna vse malo zaplest, ker kakšno položnico je treba vseeno plačat, knjige je treba tudi z nečim kupit... Je pa res, da bi vsaj mene osebno vse to že lahko izučilo in bi si "prihranila" del štipendije za ta mesec, ko ne veš, če štipendija pride ali ne. Kaj ko sem taka zapravljivka.
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
ka pa odlocbo si tudi ze dobila?jaz nisem se nic dobila..ne odlocbe pa ne stipendije sem si pa na sreco nekaj denarja prihranila od prejsnjih stipendij
Why be an angel when I can play god?!
- spelci
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2004
- Kraj: tu pa tam
*ange|* napisal/-a:Jst sem dobila odločbo prejšen teden in danes nakazan denar...sem pa tut brucka yeeeey...money money moneeeeyyy
dobla si odločbo in keš???pa brucka si??šit zdej me pa resno skrbi...že vidim,da ne bo mirna noč...
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
moj_zlobni_jaz napisal/-a:ka pa odlocbo si tudi ze dobila?jaz nisem se nic dobila..ne odlocbe pa ne stipendije sem si pa na sreco nekaj denarja prihranila od prejsnjih stipendij
Jaz isto.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Evo, jaz sem tudi danes dobila štipendijo (Zoisovo), pa brucka sem. Odločbo sem pa dobila že nekaj časa nazaj.
HASTA LUEGO
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Chica Guapa napisal/-a:Evo, jaz sem tudi danes dobila štipendijo (Zoisovo), pa brucka sem. Odločbo sem pa dobila že nekaj časa nazaj.
1. leto brucka
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
hm....jaz sem bla lani brucka pa sem dobila oblocbo 17. novembra...edino se zdaj ne spomnim kdaj tocno so mi jo nakazali.....letos pa se nisem nic dobila weird weird...
Why be an angel when I can play god?!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov