Štipendija

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 01. Nov. 2006 19:05

jz tega sploh nam več brala, ker mi je vedno manj jasno.

torej čakam, da mi pošlejo odločbo, pol bom pa vse vidla :)
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 01. Nov. 2006 23:38

Iry napisal/-a:Itaq da je različno za dijake in pa študente...moj brat pa sestra, k sta še dijaka sta dobila prvo štipendijo 24.10, zdj 10. novembra pa dobita drugo. Študentje pa uradno dobimo prvo 24.11. naslednjo pa 10.12. In ker je to tolk bliz pač vsi rečejo da dobimo dve, čeprav je 15 dni vmes. To je za republiško štipendijo, mogoče da je za druge kj drugač, ne vem.

Sej je isto tut za Zoisovo, ne vem kaj usi tok komplicirajo :P
Uporabniški avatar
firegirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a firegirl » 02. Nov. 2006 10:15

zdej malo berem vaše poste, pa vidim da ste nekatere že dobile odločbe ...
a to mate ZOISOVE štipendije? ker jst zaenkrat še nism prejela ničesar, me pa res zanima kdaj bo pol tut denar nakazan...
spelci
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 11. 2004
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a spelci » 02. Nov. 2006 12:47

Iry napisal/-a:Itaq da je različno za dijake in pa študente...moj brat pa sestra, k sta še dijaka sta dobila prvo štipendijo 24.10, zdj 10. novembra pa dobita drugo. Študentje pa uradno dobimo prvo 24.11. naslednjo pa 10.12. In ker je to tolk bliz pač vsi rečejo da dobimo dve, čeprav je 15 dni vmes. To je za republiško štipendijo, mogoče da je za druge kj drugač, ne vem.

ja kovkr js vem dobimo 2 štipendiji 24.11, ker naj bi študentje dobivali na drug datum kot dijaki-ne več 10 v mescu!pol naslednja naj bi tut bla 24.12-tk sm js zastopla!zdej pa kaj je res bomo pa tk same vidle. a ne?

LP Špelči
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 02. Nov. 2006 13:28

firegirl napisal/-a:zdej malo berem vaše poste, pa vidim da ste nekatere že dobile odločbe ...
a to mate ZOISOVE štipendije? ker jst zaenkrat še nism prejela ničesar, me pa res zanima kdaj bo pol tut denar nakazan...

Ja, jaz pišem za Zoisovo štipendijo.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kjut-girl » 05. Nov. 2006 12:13

spelci napisal/-a:

ja kovkr js vem dobimo 2 štipendiji 24.11, ker naj bi študentje dobivali na drug datum kot dijaki-ne več 10 v mescu!pol naslednja naj bi tut bla 24.12-tk sm js zastopla!zdej pa kaj je res bomo pa tk same vidle. a ne?

LP Špelči

Jst mam Zoisovo štipendijo pa sem študentka 2. letnika, pa smo jo vedno dobival 10. v mescu -- nevem od kje vam, da jo študenti ne bi na isti dan dobival :?: Samo zdaj ko se vse na novo obnavlja, jo dobimo šele po 20. 11.

Lani ko sem bla brucka v mesecih avgust, september in oktober štipendije ni bilo. Dobila sem jo šele 10.11. in ni res kot nekateri pravijo, da se potem dobi štipendija nazaj še za 3 mesece. Dobi se samo za pretekli mesec--oktober. In dobi se novembra!

Upam da sem vam vsaj mal pomagala.
Smile because it's the second best thing, you can do with your lips
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 05. Nov. 2006 15:08

kjut-girl napisal/-a:Jst mam Zoisovo štipendijo pa sem študentka 2. letnika, pa smo jo vedno dobival 10. v mescu -- nevem od kje vam, da jo študenti ne bi na isti dan dobival :?: Samo zdaj ko se vse na novo obnavlja, jo dobimo šele po 20. 11.

Lani ko sem bla brucka v mesecih avgust, september in oktober štipendije ni bilo. Dobila sem jo šele 10.11. in ni res kot nekateri pravijo, da se potem dobi štipendija nazaj še za 3 mesece. Dobi se samo za pretekli mesec--oktober. In dobi se novembra!

Meni so v pošti napisali isto, kot praviš ti. Očitno pa za vse Zoisove štipendiste to ni enako ... :? Ker so dekleta tukaj tudi brucke, pa so dobile drugačne informacije kot jaz. Saj zdaj boste verjetno počasi že dobile svoje pogodbe in odločbe, pa potem poročajte, kaj pravijo.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 05. Nov. 2006 19:36

kjut-girl napisal/-a:Jst mam Zoisovo štipendijo pa sem študentka 2. letnika, pa smo jo vedno dobival 10. v mescu -- nevem od kje vam, da jo študenti ne bi na isti dan dobival :?: Samo zdaj ko se vse na novo obnavlja, jo dobimo šele po 20. 11.

Tocn tko je in cist nc drgac, ce pa ne vrjamete pa pocakte na odlocbo, sej use not pise.
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 10. 2006
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objavaNapisal/-a kravzlbavc » 05. Nov. 2006 21:23

jas sem lani ko sem bla brucka šele 20.11dobila republiško...itak ne dobijo vsi isti čas so neki zamiki,vsaj lani je blo tak...aja odočbo pa sem dobila še kasneje..čudno. tud zaj za naprej bi naj okrog 20.nov.dobili...samo eno,zato ker jo dobivaš za nazaj-torej bo nov.za oktober..sej oktobra smo jo tud dobili..edino bruci ne dobijo za sept.
pol pa bo spet vsakega 10. dalje..nič niso spreminjali datumov kolk jas vem...

sej bomo vidli....če pa bo kaj prej štip.se pa tud ne sekiram ker sem itak že bankrotirala :(

uživite...
spelci
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 11. 2004
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a spelci » 05. Nov. 2006 22:05

vrjetno bi se lahko skregale katera ima prau, ampak vse bomo izvedle kaj in kako ko bo denar in ko bo odločba, tako da js še vedno vrjamem da bota 2 ker je vsako leto tako+tako so mi rekli na zavodu.

Lp Špelči
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 10. 2006
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objavaNapisal/-a kravzlbavc » 06. Nov. 2006 14:24

aja mogoč za 1. letnik faksa....nevem sam js sm lani 1 dobla...hm... letos pa se sploh nebi bunla če bi ble 2,čeprav nevem po kaki logiki,ker jo dobivaš za nazaj,torej novembra za oktober...decembra za november pa tk...bomo vidli...napište ko dobite!!!

papa
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 06. Nov. 2006 20:02

Mah nikol ni blo se dveh skupi, prva je prsla okol 24.10. nasledna pa 10.11. (u gimnaziji) - sta ble dobra dva tedna narazn, namest en mesc. Letos bo pa isto sam en mesc kasnej, k se en mesc kasnej zacne faks. Govorim pa zdej za Zoisovo stipendijo pa za bruce.
Uporabniški avatar
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kjut-girl » 08. Nov. 2006 13:33

No jst sem tole našla na http://www.ess.gov.si

"Zavod je prejel preko 52.000 vlog za republiško štipendijo. Zavod si prizadeva, da bi o vseh vlogah odločil čimprej oz. v roku, ki ga predvideva zakonodaja. Do 23. 10. 2006 je Zavod odločil o 33.805 vlogah, izplačila pa je dne 24.10.2006 prejelo 18.930 upravičencev.
Ustrezno dopolnjene vloge Zavod pospešeno rešuje. Enako kot že v preteklih letih, v času odločanja delavci Zavoda vloge rešujejo tudi izven delovnega časa in ob sobotah. O vlogah, ki se ustrezno dopolnjujejo, Zavod sproti prioritetno odloča. Upravičenci, katerih ustrezno dopolnjene vloge bodo rešene v tem tednu, lahko pričakujejo nakazilo 10.11.2006. O vlogah, ki bodo ustrezno dopolnjene (s podatki o ugotovljenih dohodkih) v naslednjih dnevih, bo Zavod prioritetno odločal ter upravičencem izplačal štipendijo v izrednem izplačilnem roku 24.11.2006."

Zdej veste :wink:
Smile because it's the second best thing, you can do with your lips
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 08. Nov. 2006 18:32

Wiiiii js končno dobila odločbo za Zoisovo :D
prva štipendija bo žal šele 24.11- bo treba še mal potrpet to takrat :cry:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 08. Nov. 2006 21:25

Hjoo, jaz pa še niti odločbe nimam, kaj šele denarja. :cry: Hvala bogu mam v petek rojstni dan, pa se bo malo finančno stanje izboljšalo (hvala dedek in babica :D )
Lahko imam vse.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov