Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
spelci napisal/-a:motorola napisal/-a:hm, pri meni še tut nič ni...
vse brucke, ki se obremenjujete glede štipendije naj vam povem,da bomo dobili obvestilo glede štipendij sredi novembra, 24 novembra pa je prva štipendija!
Lp Špelči
Jaz nisem brucka, in mislim da motorola tud ni.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Js pa sm brucka pa sm ze konc prejsnga tedna dobila odlocbo ...
- spelci
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2004
- Kraj: tu pa tam
inchy84 napisal/-a:Jst tut še nobene odločbe nism dobila
no, da razjasnim...
ker sem videla da vas je veliko napisalo,da ste že dobile odločbo sem se danes odločila da pokličem na zavod in preverim kako in kaj, ker mam vsako leto smolo, ker mi kaj manjka ali je kaj narobe vpisano in me nikoli ne obvestijo in sem danes preverjala če je vse ok...pa mi je gospa na zavodu povedala,da bodo odločbe do sredine novembra(se pravi,da jih bomo nekateri še dobili-nekateri ste jih že),prva štipendija pa 24.11-zraven sem povedala da sem brucka, ker je baje drugač za dijake,študente in bruce,povedala mi je tudi da moramo imeti zoisovi štipendisti 7 povprečje nič mi ni omenjala kake 8-ke,tk da ne vem....zvedla sm tut kovk bom dobla in vse to,tako da če katero preveč matra naj pokliče....
upam,da sem kaj več razjasnila
Lp Špelči
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz sem tud vceraj klicala in vprasala kak pa kaj pa mi je rekla zenska, da dobimo odlocbe do sredine novembra.
Pol pa sem se vprasala ce mi lahko pove samo za mojo, ce je odobreno al ne, pa je rekla, da se sploh nimajo nareto, tak da mi ne more povedat... Zdaj nevem, al se ji ni dalo iskat, al pa res nimajo se..
Pol pa sem se vprasala ce mi lahko pove samo za mojo, ce je odobreno al ne, pa je rekla, da se sploh nimajo nareto, tak da mi ne more povedat... Zdaj nevem, al se ji ni dalo iskat, al pa res nimajo se..
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Jaz sem ravno včeraj dobila odločbo in pogodbo za Zoisovo štipendijo; pripisali so tudi, da dobimo štipendije 10. novembra. Pred kratkim sem sicer v časopisu prebrala, da bodo štipendije nakazane 24. novembra, vendar nekako bolj zaupam direktni informaciji z Zavoda (glede na moj skorajšnji bankrot je to razumljivo ).
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
- spelci
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2004
- Kraj: tu pa tam
FairyAngel napisal/-a:Jaz sem ravno včeraj dobila odločbo in pogodbo za Zoisovo štipendijo; pripisali so tudi, da dobimo štipendije 10. novembra. Pred kratkim sem sicer v časopisu prebrala, da bodo štipendije nakazane 24. novembra, vendar nekako bolj zaupam direktni informaciji z Zavoda (glede na moj skorajšnji bankrot je to razumljivo ).
oprosti,ampak zdej mi pa res ni nič jasno-kr ko sem js klicala mi je rekla da dobimo dve štipendiji skupi in to 24.11. zdej pa res ne vem a se lažejo al še sami ne vejo kako pa kaj!kr tut ko sem ji js rekla, če je res,da moram imet povprečje 8(za zoisovo) mi je rekla da ne....
zdej pa res nč več ne vem...
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
nevem no..jaz sem lani dobila nakazano ze 10. novembra...pogodbo pa sem pol dobila cez en teden
Why be an angel when I can play god?!
- Iry
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2005
- Kraj: Povsod po malem
Ja kot jaz vem dobimo prvo štipendijo 24. 11., naslednjo pa 10.decembra. Vsaj jaz sem tako lani dobila, tko da ne vem zakaj bi bilo letos drugač.
Zadnjo štipendijo za lani sem pa dobila 10. oktobra (za september) ker štipendijo dajejo za nazaj.
Drugač odločbe pa še nisem dobila.
Zadnjo štipendijo za lani sem pa dobila 10. oktobra (za september) ker štipendijo dajejo za nazaj.
Drugač odločbe pa še nisem dobila.
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
spelci napisal/-a: oprosti,ampak zdej mi pa res ni nič jasno-kr ko sem js klicala mi je rekla da dobimo dve štipendiji skupi in to 24.11. zdej pa res ne vem a se lažejo al še sami ne vejo kako pa kaj!kr tut ko sem ji js rekla, če je res,da moram imet povprečje 8(za zoisovo) mi je rekla da ne....
Spelci, kak 2 stipendiji 24.11 ? Za kera mesca to? meni ni več nič jasno...grrr Denar pa rabim
Lahko imam vse.
-
FairyAngel - Kofetarica
spelci napisal/-a:oprosti,ampak zdej mi pa res ni nič jasno-kr ko sem js klicala mi je rekla da dobimo dve štipendiji skupi in to 24.11. zdej pa res ne vem a se lažejo al še sami ne vejo kako pa kaj!kr tut ko sem ji js rekla, če je res,da moram imet povprečje 8(za zoisovo) mi je rekla da ne....
Ja, saj meni tudi ni jasno, ker sem dobila papirje domov po pošti in se mi zdi, da jim lahko zaupam. Zakaj bi jih pošiljali, če ne bi bilo res? Morda pa je odvisno od posamezne Območne službe posebej, kdaj pač nakazujejo, čeprav ne bi smelo biti. Ali pa je različno, če si dijak ali študent?
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
FairyAngel - Kofetarica
FairyAngel napisal/-a:Ali pa je različno, če si dijak ali študent?
spelci, zdaj sem komaj videla, da si prej naslovila post na vse brucke (torej tudi name). Zdaj mi pa res ni nič več jasno ...
- Iry
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2005
- Kraj: Povsod po malem
Itaq da je različno za dijake in pa študente...moj brat pa sestra, k sta še dijaka sta dobila prvo štipendijo 24.10, zdj 10. novembra pa dobita drugo. Študentje pa uradno dobimo prvo 24.11. naslednjo pa 10.12. In ker je to tolk bliz pač vsi rečejo da dobimo dve, čeprav je 15 dni vmes. To je za republiško štipendijo, mogoče da je za druge kj drugač, ne vem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov