Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
ja pa ne zdaj vse skup mesat...tiste, ki ste ze dobile odlocbo ste po mojem srednja sola ali?
ker jaz sem lani odlocbo dobila nekje na sredini novembra ---> studentka...
ker jaz sem lani odlocbo dobila nekje na sredini novembra ---> studentka...
Why be an angel when I can play god?!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
A Zoisovo se dobi čez dva dni? .. Bi mogla it čekirat stanje, pa nism bla nič v bližnji okolici bankomata zadnje cajte. Agrr. Upam, da bo kej gor, k bi počas se kej rabil.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
miikena napisal/-a:A Zoisovo se dobi čez dva dni? .. Bi mogla it čekirat stanje, pa nism bla nič v bližnji okolici bankomata zadnje cajte. Agrr. Upam, da bo kej gor, k bi počas se kej rabil.
jaz sem tudi že suha . sem neki slišala, da so spremenil kriterije? a mogoče kdo ve kaj točno? neki se je govorilo, da bi moral biti prav dober, da obdržiš štipendijo. drugače pa ne vem podrobnosti .
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
skinny napisal/-a:miikena napisal/-a:A Zoisovo se dobi čez dva dni? .. Bi mogla it čekirat stanje, pa nism bla nič v bližnji okolici bankomata zadnje cajte. Agrr. Upam, da bo kej gor, k bi počas se kej rabil.
jaz sem tudi že suha . sem neki slišala, da so spremenil kriterije? a mogoče kdo ve kaj točno? neki se je govorilo, da bi moral biti prav dober, da obdržiš štipendijo. drugače pa ne vem podrobnosti .
Men je mami par dni nazaj prnsesla predlog novega zakona o štipendiranju. Sicer nism vsega prebrala ker je tega ful, ampak piše, da po novem morš bit pdb oz. povprečeje 8.5, gledalo se bo premoženje, ne bojo smel met starši več k...350k na mesc smz, pol na faxih bo razlika glede smeri(vrjetn bo melo naravoslovje višje k družboslovje) pa še ful je sprememb =/
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
classy napisal/-a:skinny napisal/-a:miikena napisal/-a:A Zoisovo se dobi čez dva dni? .. Bi mogla it čekirat stanje, pa nism bla nič v bližnji okolici bankomata zadnje cajte. Agrr. Upam, da bo kej gor, k bi počas se kej rabil.
Men je mami par dni nazaj prnsesla predlog novega zakona o štipendiranju. Sicer nism vsega prebrala ker je tega ful, ampak piše, da po novem morš bit pdb oz. povprečeje 8.5, gledalo se bo premoženje, ne bojo smel met starši več k...350k na mesc smz, pol na faxih bo razlika glede smeri(vrjetn bo melo naravoslovje višje k družboslovje) pa še ful je sprememb =/
A se da to kje na internetu bolj podrobno pogledat?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
ja to sem tud js slišala...pa povprečje na faksu 8. sam upam da bomo mi meli še naprej po stari pogodbi.
drugače sem pa tud jaz dobila odločbo v petek in sem skakala do stropa štipendije pa še ne, no danes še nisem preverla...
drugače sem pa tud jaz dobila odločbo v petek in sem skakala do stropa štipendije pa še ne, no danes še nisem preverla...
to infinity and beyond!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]