Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz tudi še nism nč dobila sem pa srednješolka...ker tk dolgo časa čakamo upam, da bomo imele vsaj pozitiven odgovor
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
gemini napisal/-a:Mene pa zanima če je kera brucka zdej dobila že kako obvestilo glede zoisove štipendije?
Evo, brucka tuki... in nisem še dobila obvestila za Zoisovo štipendijo...
HASTA LUEGO
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Js tut brucka pa tut se nimam. Je pa ena moja sosolka zaprosila letos za Zoisovo pa more jt jutr ponovno pisat tiste teste ...
Dijaki pa itak dobite prvo stipendijo (za september) sele 25.10. tko da bo treba se mal pocakat
Dijaki pa itak dobite prvo stipendijo (za september) sele 25.10. tko da bo treba se mal pocakat
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
legally blonde napisal/-a:Js tut brucka pa tut se nimam. Je pa ena moja sosolka zaprosila letos za Zoisovo pa more jt jutr ponovno pisat tiste teste ...
groza! šele 25!? mene bi dons kmal kap k je bil čist prazn račun!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst upam, da jo bom dobila....
Če jo dobim bom pa tk vesela da mi bo še ritka ploskala
Če jo dobim bom pa tk vesela da mi bo še ritka ploskala
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
ahm...ti si to se za september dobila...torej se "staro" stipendijo letosnja pride komaj naslenji mesec
Why be an angel when I can play god?!
- mala bula
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: Posočje
Saj res, ta ja bila za september ...Bomo videli novembra kolk bo, ne vem, povprečje imam slabše kot lani, je pa dodatek za višji letnik ... Aja bi kr tuki še neki vprašala, če mogoče katera ve: če diplomiraš in ne greš takoj na magisterij, greš npr šele čez dve leti, se ti štipendija obdrži? Hvala.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
zanima me če lahko dobim štipendijo če ponavljam letnik?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
jemina napisal/-a:Kdaj bo štipendija z abruce. šele decembra
Jaz sem bla lani brucka. Štipendijo dobiš novembra, in to za oktober. In potem dalje vedno za en mesec nazaj.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
punchka napisal/-a:amm kaj pa to k naj bi ble z naslednjim letom zoisove glede na premoženje? a to se bo tud pr starih štipendistih upošteval? k pol sem js v riti, ker mamo lih neki malga preveč na člana družine
A res? Kje si pa to slišala?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov