Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Sej lahko zaprosiš za republiško štipendijo.
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst sem zaprosila za republiško štipendijo in upam, da bom dobila kaj...
Kdaj so ponavadi obvestila?
Kdaj so ponavadi obvestila?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
jemina napisal/-a:jz sem za zoisovo vedno poslala, nikol nisem nesal, pa sem jo mela celo srednjo šolo
Letos bom mogla pa do decembra čakat na štipendijo No bo pa vsaj veseli december
zakaj, bos pa mogla do decembra cakat?
-
ja saj ravno zato sem vprasala
aja pa se nekaj....saj malo butasto vprasanje, sam jaz sem tak panicen clovek...ce mas zoisovo stipendijo, pa mas povprecje in mas pogoje za naslednji letnik...saj nima veze, ce ti 1 izpit manjka...ali?
aja pa se nekaj....saj malo butasto vprasanje, sam jaz sem tak panicen clovek...ce mas zoisovo stipendijo, pa mas povprecje in mas pogoje za naslednji letnik...saj nima veze, ce ti 1 izpit manjka...ali?
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Jaz mislim da je važno da maš pogoje in da maš fajn povprečje. Ker moja sošolka je za republiško še ene izpite, ko niso pogoj, dala ven zbrisat iz seznama izpitov, da ma višje povprečje pa dobi več denarja. Do naslednjega leta jih pa namerava it zvišat. Če pa je pri Zoisovi isto, pa ne vem. Sam po moje je glavno, da maš pogoje, verjetno ni neke panike če ti en od ne-pogojev manjka.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
ja saj, po moje je tudi tak...drugace bi itak veliko folga zgublo stipendijo... no povprecje pa mam itak super
- spelci
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2004
- Kraj: tu pa tam
punce, ki ste v srednji šoli ste vrjetno že dobile odgovor ali ste dobile štipendijo, kr kovk js gledam po starih odločbah je datum 28 oz. 29.9 tko da upam, da ste dobile! js pa še vedno čakam in upam, da sm vse prau izpolnila, ker imamo na žalost na našem zavodu tako slabe referentke, da ti še preverit nočejo ali je vse izpolnjeno prau!upam,da te obvestijo če kaj ni prau!
ali katera ve kdaj so obvestila za fax?
lepo se imejte
LP Špelči
ali katera ve kdaj so obvestila za fax?
lepo se imejte
LP Špelči
-
ja itak, da je...saj pa studijsko leto traja do 30.9. nevem zakaj je potem nebi dobili.... sicer pa hvala bogu, da smo jo
Why be an angel when I can play god?!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov