Štipendija

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 02. Sep. 2006 19:31

Na FF obstaja en obrazec, kamor vpišeš vse opravljene izpite,
tajnica pa ti potrdi in to potem imaš za različne namene - povprečje za štipenditorja ipd...
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 03. Sep. 2006 7:20

Na našem faksu ti dajo potrdilo o opravljenih izpitih in povprečju na šoli - v referatu.
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 07. Sep. 2006 18:43

punchka napisal/-a:ahjoj štipendija :( js mam zoisovo, pa sem neki površno prebrala in nisem vidla, da morš vlogo prinest osebno, prej sem jo vsako leto lahko poslala :cry: zdej pa ne vem, moram poklicat, sam v pondelk, dons je že prepozn. a mislte da je možno da mi štejejo kot da sem zamudila rok, ker sem poslala vlogo namest da bi jo prinesla?

no sem pozabla povedat da sem poklicala in da so rekli da sploh ni nobenga problema če pošlješ :D fijuuu false alarm, tnx god :)
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 07. Sep. 2006 19:11

Jstn sem dala za štipendijo in upam, da bom dobila...sem pa ugotovila ker sem morala priložiti potrdilo o gospodinjstvu, da sem sama nič z mamico...sepravi da se sama preživljam kar se res skoraj..in upam da mi bo to pripomogl da jo dobim :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 07. Sep. 2006 21:21

Pri tej republiški štipendiji je meja 857.948 sit zajamčene plače an. Torej, če imaš več, nimaš čist nč šans?
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 5. 2005
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objavaNapisal/-a ložica » 09. Sep. 2006 15:30

če kera ve-kdaj se dobi zoisovo štipendijo na prehodu iz gimnazije na fax..a bo to oktobra al novembra al kdaj..
say it right..
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 15. Sep. 2006 6:36

Smejkica napisal/-a:Pri tej republiški štipendiji je meja 857.948 sit zajamčene plače an. Torej, če imaš več, nimaš čist nč šans?

ne mislim, da čez to presežeš, da ni nič...

:?

Kdaj se pa dobi obvestila, če si med štipendisti?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 16. Sep. 2006 11:16

Tigi napisal/-a:
Kdaj se pa dobi obvestila, če si med štipendisti?

Jaz sem v srednji šoli to dobila nekje konec septembra / v začetku oktobra.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 16. Sep. 2006 11:46

joj ta štipendija je kr neki. ful šenkujejo. nerečem, nekateri si jo ful ful zaslužjo, oz. jo morjo dobit k doma nimajo sredstev, sm kukr jst vidm pr nas na šoli, mam sošolko k je edinka, ločena sta, dnarja plačuje fotr na roke polnu, preko sociale nič, mami ma plačo fejst veliko, ona ma štipendijo, oblač se kot pav, za vse ma, vse si lahko prvošč, tipu je za rojstni dan, ko sta bla skupi komu 3 mesce kupila novo zakonsko posteljo.in pol k ma štipendije gul, se pa še krega da ona katre za bus ne bo tok plačvala kot ena druga, da bi mn plačvala. ja kaj še..karto najbolj da ji za 10000, štipendijo pa še nagrado. medtem ko pa si nekateri pr nas v classu s štipendijo komi plačajo karto za bus (ki je čist tko btw. 22000-26000 sit). in pol se vprašaš če si res zaslužjo vsi štipendijo. ok, nej jo majo, če je cojzova, ampk tle pa nimajo vse po redu narejo. jst nimam štipendije, pa je sestra v lj študira, je stroškov polno, zame damoa za bus na mesec 26000 + karta za vlak 8000-10000, pa tut pomislt ne upamo na štipendijo!
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 16. Sep. 2006 11:58

Ja ej **SiMoN@** se popolnoma strinjam s tabo..ne zaslužjo si vsi tega ane, jest sama je nimam in tut ne upam sploh pomislt o tem..pa mamo tut ful problemov, pa oba s tamalmu v lj, pa še en bratc v šoli (k zdj ni več tko pocen)....ja najbl gre pa men na živce k folk dobi te boe za prehrano (to je blo še v srednji šoli) pol jih pa naprej drugim prodaja :?: , mislm ane, skrajno ne fer..tko da ja tisti k je nimamo bi jo rabl, tisti k pa jo majo pa ne (to ne velja za vse da ne bo pomote), jest bi jo res dala sam tistim k jo res rabjo...

Mi gre pa na živce tist k jo ma, še zmeri jambra da je brez keša!!!Ej saj nekj ma na mesc (to je ena kolegica skoz jambrala), ne pa eni k še tega nimamo. Sj vem da zneski niso visoki, ampak nekj pa je, da se lažje pride skoz mesc ane.
Za dežjem vedno posije sonce!!
shee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a shee » 16. Sep. 2006 14:30

hja, js sm tud imela sošolko..so bili starši ločeni (da je seveda dobila štipendijo)--- :twisted:

svašta no...

Lp
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 16. Sep. 2006 16:11

No in pol taki dobijo, tisti k jo pa res res potrebujejo pa ne!
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Celje(na žalost)

Neprebrana objavaNapisal/-a *tenisačica* » 17. Sep. 2006 9:48

Ma sej zoisova ni za tiste, ki nimajo dovolj denarnih sredstev, ampak za nadarjene. Tisti, ki pa nimajo dovolj sredstev pa lahko tako ali tako zaprosijo za republiško štipendijo.

P.S. Večina nas je zdej že dobila obvestila ali imamo štipendijo ali ne.
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 17. Sep. 2006 10:10

*tenisačica* napisal/-a:P.S. Večina nas je zdej že dobila obvestila ali imamo štipendijo ali ne.

i got it Slika .
samo se mi zdi, da jih je to leto manj dobilo. :?
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 17. Sep. 2006 13:00

:eek:

Tk hitr?

Jst upam, da jo bom dobila...ja res je kot je rekla simona bni fer do drugih...

naprimer meni bi zelo pasal da bi jo mela ker jo res potrebujem...

Moja mami je na čakanju za v penzijo lansko leto je bla eno leto na bolniški in sva komej shajale...ati mi da preživnino in to je to...

Jaz morm priznat da sem sama zase v gospodinjstvu tako da z mamico tud skupnega gospodinjstva nimava in sva tako vpsiane na občini. Živim sama no spodaj je stara mama...tako da mam sama čez mesec 47.000sit...sama si plačujem položnice in vse + avto, ki ga mam saj brez njega pa res nebi mogla biti.
No stara mama mi kuha pa še to k bl mal pojem..

Ja nekatere družine komaj živijo pa ne dobijo nelkateri pa vsega dovolj...ampak pravijo kokr se znajdeš tako pa je...in sam :eek:

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov