Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2974 prispevkov
• Stran 3 od 199
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 199
Naslednja
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Hm... kakšno firmo za lektoriranje, potem na razne televizije (tudi potrebujejo lektorje), časopise. To.
-
Šole same ne dajejo štipendije, ker spadajo pod državo. Tako da so za to republiške kadrovske štipendije.
-
BuNNy_bLuE - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2004
hmm ... a je že katera slišala za Vegovo štipendijo? Men so neki omenjali, da naj bi jo podeljevali odličnjakom v srednjih šolah, ki jih predlaga učiteljski zbor ... a mogoč katera ve kaj več??
~*BoRn 2 Be WiLd*~
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Madona ste trmaste s temi priznanji. Jz sm mela samo enega, pa sem dobila štipendijo. Eno samo priznanje pa tudi ni dokaz, da si nadarjen. Pa ne dobiš Zoisove prek vez, to si še vedno upam 100% trdit. Bistveno je, da te tvoja šola prijavi za kandidata, od tam naprej, pa ne vem koliko je res s tem omejenim številom mest za štipendijo.
Na faksu pa moraš imet povprečje 7,0 za to da jo obdržiš in NIKAKOR ti ni treba imet vseh izpitov narejenih, kot je ena napisala. Govorim iz lastnih izkušenj. Razen če se pač vsako leto spravljajo spreminjat pravila, v kar pa dvomim.
Mene pa zanima, če katera ve, kako je s povprečjem, če sm letos naredila en izpit za 1. letnik (zdaj končujem drugega): ali se mi ta izpit upošteva v povprečje 2. letnika ali ostane v prvem?
Na faksu pa moraš imet povprečje 7,0 za to da jo obdržiš in NIKAKOR ti ni treba imet vseh izpitov narejenih, kot je ena napisala. Govorim iz lastnih izkušenj. Razen če se pač vsako leto spravljajo spreminjat pravila, v kar pa dvomim.
Mene pa zanima, če katera ve, kako je s povprečjem, če sm letos naredila en izpit za 1. letnik (zdaj končujem drugega): ali se mi ta izpit upošteva v povprečje 2. letnika ali ostane v prvem?
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
-
Mislim, da ostane v prvem.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
A študentom tudi pošiljajo obrazce za Zoisovo štipendijo in kdaj približno? (Letos sem namreč končala 1.letnik, pa ne vem kako je s tem...)
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jz sm obrazec dobila ravno danes (študentka). Pa živim v rovtah, tako da so večinoma dobili vsi že v petek.
Me pa še vedno muči tisto moje vprašanje od prej...sonchika ni čisto prepričana, a je kdo drug mogoče?
Me pa še vedno muči tisto moje vprašanje od prej...sonchika ni čisto prepričana, a je kdo drug mogoče?
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
BuNNy_bLuE napisal/-a:hmm ... a je že katera slišala za Vegovo štipendijo? Men so neki omenjali, da naj bi jo podeljevali odličnjakom v srednjih šolah, ki jih predlaga učiteljski zbor ... a mogoč katera ve kaj več??
prvič slišim za tako štipendijo...Sem gledala po netu, pa nisem nič našla, kar bi ustrezalo...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Anchi napisal/-a:Jz sm obrazec dobila ravno danes (študentka). Pa živim v rovtah, tako da so večinoma dobili vsi že v petek.
Res? Js pa še nč... Strange... Bo treba mal okoli potelefonirat
--- Evil Is Just A Point Of View ---
-
BuNNy_bLuE - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2004
zalaL napisal/-a:A si jo mogoče za Zoisovo štipendijo zamenjala.
ne, nism. poznam zoisovo. za vegovo sm slišala od neke poklicne psihologinje - ona jo je ubistvu omenla moji mami...
~*BoRn 2 Be WiLd*~
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kam moram potem jit za republiško?????
Jst res nimam nč pojma o tem. Kje na netu kej piše???
Jst res nimam nč pojma o tem. Kje na netu kej piše???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Na Zavod za zaposlovanje, tm ti bodo vse povedali.Drugače je pa tu tukaj neki:
http://www.ess.gov.si/slo/Aktualno/Aktualno.asp#20-6-05
http://www.ess.gov.si/slo/Aktualno/Aktualno.asp#20-6-05
Prvi neprebran prispevek • 2974 prispevkov
• Stran 3 od 199
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 199
Naslednja