Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- teddy_ursa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
jah ne vem. moj fant je študent pa je že prejšn tedn zvedu da ne bo meu štipendije.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
lovefrance, to je rok, oddaš pa lahko prej in so pač prej obravnavali.
It was forever..but it didnt last long..
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Pri nas tamala, ki je srednja šola še nič ni dobila, pa sem oddala prošnjo zanjo že nekje v sredini avgusta, če ne že prej. Je pa to zelo odvisno od centra za socialno delo, kolko hitro pregledajo vse obrazce. Ponavadi se prva štipendija izplača nekje novembra, mislim da je blo lani tako.
- mihajlo_car
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2010
a ve kdo do kdaj dijaki dobimo odločbo za zoisevo štipendijo? Že več kot 1 mesec čakam... a če mi je ne odobrijo, a pol mam pravico do državne ker lani sm jo meu...
- mihajlo_car
- Sramežljivka
mihajlo_car napisal/-a:a ve kdo do kdaj dijaki dobimo odločbo za zoisevo štipendijo? Že več kot 1 mesec čakam... a če mi je ne odobrijo, a pol mam pravico do državne ker lani sm jo meu...
aja, pa učeri so mi nakazal drzavno stipendijo, pa sploh nism dal vloge za drzavno ampak zoisovo.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Si mogoče na prošnji označil, da dajo prošnjo med tiste za državne, če ne dobiš Zoisovo?
BTW: kako pa sploh veš katera je?
BTW: kako pa sploh veš katera je?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Ker so ti nakazal za september.
-
*mala* - Cosmopsiho
Sam on je še SŠ. Torej je ta že za novo šolsko leto.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Hmm pa res *mala*. Čudno, a je bil isti znesek, kot prejšnje leto?
- mihajlo_car
- Sramežljivka
Vem, da je državna ker je isti znesek... Zoisova bi pa mogla bit večja tko da ni logike da bi bila zoisova štipendija... pa še odločbe nism dubu
- mihajlo_car
- Sramežljivka
rokerca napisal/-a:Če maš zoisovo na novo se le-ta dobi nekje konec oktobra (za dijake), so mi rekli po telefonu. V glavnem po jesenskih počitnicah.
Sam a pol mi bojo nakazal za nazaj zoisovo ?
-
*mala* - Cosmopsiho
Čisto čisto isti znesek?
Hja, lahko tud isto naneseta obe
Bratranca imela državno, js Zoisovo (in to še v časih ko je bila še višja kot sedaj), pa sem imela 5€ več (z šolskim uspehom 4, onadva s 3), smo pa sosedje
Hja, lahko tud isto naneseta obe
Bratranca imela državno, js Zoisovo (in to še v časih ko je bila še višja kot sedaj), pa sem imela 5€ več (z šolskim uspehom 4, onadva s 3), smo pa sosedje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov