Štipendija

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

biserka23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a biserka23 » 08. Sep. 2010 17:54

Kaj če je vloga za štipendijo nepopolno izpoljnena, ti jo pošljejo nazaj, da jo lahko dopolniš/popraviš, ali te kar "odpišejo"?:)
Je imela katera že kako izkušnjo glede tega?

Hvala
Uporabniški avatar
kitty cat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kitty cat » 08. Sep. 2010 17:59

Pri meni je bilo lani tako, da sem izpolnila sicer vse pravilno, ampak nisem priložila potrdila o šolanju, ker ga še nisem dobila, sem pa jim ga morala čim sem ga dobila, posredovati (iz Zavoda so mi poslali mail, v katerem so me obvestili). Tako da te verjetno ne bodo odpikali, razen če nisi obrazca pravilno izpolnila, ampak tudi tukaj bi se znalo zgodit, da bi te opomnili na morebitno napako ipd. :)
Najbolje bi bilo, da pokličeš na ZRSZ in se pozanimaš glede tega. :wink:
Alta alatis patent.
Uporabniški avatar
kitty cat
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kitty cat » 09. Sep. 2010 21:37

Tudi mene nekaj zanima. Prošnjo za republiško štipendijo sem poslala že avgusta, zdaj pa je nastal problem (no, upam da ne), ker bom s 1.10. pridobila status izrednega dijaka (vpisala sem se namreč na maturitetni tečaj), jaz pa sem v vlogi za štipendijo avgusta napisala, da študiram na FU in imam posledično status študenta. Zdaj bi morala te podatke spremenit, vendar ne vem, če se še da? Verjetno več ne, ker je rok že mimo, ali kako? Obstaja še kak "popravni" rok za nujne primere? Če katera slučajno ve kaj o tem, če ne bom pa pač jutri poklicala na Zavod in se pozanimala. :)
Alta alatis patent.
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 09. Sep. 2010 22:48

Pojdi tja ali pa pokliči in njim reči, da je prišlo do spremembe. Njim je važno, da je vloga do roka tam, če so kakšne spremembe pa jim sporočiš.
Je pa pametno, da greš osebno tja in jim neseš še potrdilo o vpisu, ter da popraviš podatke na sami vlogi.
Uporabniški avatar
kitty cat
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kitty cat » 09. Sep. 2010 23:08

Sem poslala mail na CSD, potrdila še nimam, sem pa očitno že prepozna za kakršne koli popravke, saj piše takole:

Za kandidate, ki so v preteklem šolskem oziroma študijskem letu (2009/2010) že prejemali državno štipendije, je rok za oddajo vloge za nadaljnje prejemanje štipendije 8. september za dijake in 6. oktober za študente.

A se mene lahko šteje še pod študente, ker mam trenutno še status študenta, da oddam izpopolnjeno vlogo do 6.10., ali sem že smatrana kot dijak, glede na to, da bom s 1.10. imela status izrednega dijaka (to tudi mislim spremeniti v vlogi, in pa šolsko ustanovo - torej izbrisati fakulteto in napisati gimnazijo, kjer bom opravljala MT). Ojej, če bi za to prej vedela, bi se pobrigala za to, zdaj pa samo še upam lahko, da bodo upoštevali splet okoliščin, v katerih sem se znašla... :?
Alta alatis patent.
neznanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka » 10. Sep. 2010 14:30

do kdaj je rok za oddajo vloge za štipendijo za dijaka.Sem jo že prejemala.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 10. Sep. 2010 14:31

@kitty cat: Ko maš vlogo not, jo maš not. Ko pride pa do kakršnihkoli sprememb pri podatkih, ki se jih navaja v vlogi, je pa tvoja dolžnost samo ta, da pristojnemu CSD to sporočiš. Torej zglasi se osebno ali pokliči pa povej da si zamenjala program.

@neznanka: preberi en post nad sabo. (*hint*hint* z odebeljeno pišejo roki *hint*hint*)
Uporabniški avatar
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a succubus » 10. Sep. 2010 15:21

Živjo!

Jaz bi pa rada oddala vlogo za kadrovsko štipendijo, pa me zanima, a za to obstaja prav vloga, al moram to sama napisati kot npr. prijavo na delovno mesto, ali nekaj podobnega. Ima kdo izkušnje s tem? Morebiti približno obliko vloge za kadrovsko štipendijo?

Hvala in lp!
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 10. Sep. 2010 15:28

Ja, obstaja prav posebna prijavnica: KLIK
Čeprav kolikor gledam, je ta lanska ker piše za šolsko leto 2009/2010. :roll: Sicer pa tak sam leto spremeniš.

Bi pa moglo bit na tej strani to bolj ažurno.

Lahko jo izpolneš in pošlješ kar po mejlu, dodaš skenirana potrdila oz. dokazila al pa sprintano izpolneš in pošlješ po snail mail.
Zadnjič spremenil Tearjerker, dne 10. Sep. 2010 15:37, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a succubus » 10. Sep. 2010 15:30

Hvala! :)
Uporabniški avatar
kitty cat
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kitty cat » 10. Sep. 2010 17:21

Tearjerker napisal/-a:@kitty cat: Ko maš vlogo not, jo maš not. Ko pride pa do kakršnihkoli sprememb pri podatkih, ki se jih navaja v vlogi, je pa tvoja dolžnost samo ta, da pristojnemu CSD to sporočiš. Torej zglasi se osebno ali pokliči pa povej da si zamenjala program.

OK, hvala, sem kar malce pomirjena. :D Sem danes klicala, a se niso oglasili in sem šele potem videla, da je bilo že izven uradnih ur. Bom v ponedeljek takoj zjutraj klicala in upam, da zadevo čim prej uredijo. :)
Alta alatis patent.
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 10. Sep. 2010 18:30

Zanima me če imajo tudi izredni študentje pravico do štipendije? Pogoje izpolnjujem.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 10. Sep. 2010 18:57

^^Do Zoisove ja, za druge pa ne vem.
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 11. Sep. 2010 8:28

Probaš lahko, tako ali tako nimaš nič za izgubit.
Fant dokončuje SŠ v okviru izobraževanja odraslih, torej izredno, pa je lani oddal prošnjo in jo je dobil. Tako da se ti splača sprobat, mogoče jo dobiš!
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 11. Sep. 2010 9:17

Zdravo! Štipendijo sem že prejemala in sem zamudila rok za podalšanje štipendije.Kaj naj naredim?

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov