Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mihajlo_car
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2010
Ampak, tukaj piše, da če imam v OŠ manj kot 4,5 povprečje je nemorm imeti
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
To za OŠ velja samo za tiste, ki končujejo OŠ in se vpisujejo na SŠ. Zate velja 2. pogoj, kolko vem. Edino za tisto potrdilo nisem ziher, če takrat nisi bil kandidat za Zoisovo od kod bi ga naj imel...
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
*mala* napisal/-a:V primeru ponavljanja res ne rabiš obveščati center za socialno delo, v primeru če se pa prepišeš, je pa obvezno.
Bi pa js vseeno za vsak slučaj napisala kakšno prošnjo, da ne bo slučajno kakšnih zapletov (s tem pa res ni tolk dela, da bi bil kak problem).
Ko sem jaz ponavljala letnik nisem potrebovala nobene prošnje za ponavljanje, samo povedala sem jim. Potem so mi pa nekje sredi študijskega leta poslali naj jim pošljem potrdilo o vpisu. Zato pravim, da je dobro, da obvestiš center ter jim dostaviš veljavno potrdilo o vpisu.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
sončnica napisal/-a:Kaj mi je storiti? V načrtu sem imela vseeno oddati obrazec, obkrožiti povprečje od 6 do 6,9 zraven priložiti potrdilo o vpisu-ker vpisana bom redno. A moram še kaj nardit? Prosim stare zoisove za mnenje. Torej mi bo to leto zoisova mirovala in naslednje leto, ko bom že absolvent bom lahko zopet zaprosila za štipendijo pod starimi pogoji?
Tko kot si napisala - vse po starem, samo da obkrožiš to varianto povprečja (od 6 do 6,9) in pol namesto da bi dobila obvestilo o tem, da so ugotovili, da ustrezaš pogojem za prejemanje, piše, da ne ustrezaš pogojem. Pol to leto ne prejemaš nič, ampak vseeno od njih dobiš uno obvestilo do kdaj morš oddat zadeve za naslednji letnik. In ko končaš četrtega z okej povprečjem, pač vseskp spet odneseš tja, počakaš do novembra - et voila, spet pride neki €€ s Zoisove strani
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
rokerca napisal/-a:mihajlo_car napisal/-a:V OŠ je 3,1, v SŠ 5,0
Torej lahko?
To pa ni res.
Da se prijaviš za štipendijo (zoisovo) je pogoj:
v OŠ: 4,1
v SŠ: 4,5
Da si jo DOBIL je blo npr. lani potrebnih:
v OŠ: 4,9
v SŠ: 4,83
predlani pa:
v OŠ:4,8
v SŠ: 4,93
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
- mihajlo_car
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2010
Sej prej je *mala* napisala, da uspeh v OŠ nima nobene veze, zato ker zdej grem v 2. letnik, v prvem sem bil odličen in v 1.letniku sm meu državno štipendijo.
- pikecpokec
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2010
Mene zanima, do kdaj traja republiška štipendija? Imela sem jo sedaj v 4.letniku sreednje šole, sedaj pa grem naprej na faks. Pa me zanima, če jo bom prejemala do konca septembra, ker uradno imam status dijakinje 4.letnika do konca septembra.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
V zaključnem letniku srednje šole je zadnja štipendija za junij (ki se jo prejme 10. julija). Potem pa nič več do faksa (torej se dobi 10. novembra za oktober, no, prva zna biti okoli 20. da se rešijo odločbe).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- pikecpokec
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2010
Mene je pa včeraj čist vrglo, ker kar ni blo nakazila in sem se že čist ustrašla da je kej narobe. Najlepša hvala
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
rokerca napisal/-a:Vem. Sem prebrala.
Ampak to, kar si napisal prej pa ni blo res, sem te mogla popraviti
To, kar je napisal prej, je bilo njegovo povprečje, ne meja za štipendijo
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]