Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Napisati moraš prošnjo za mirovanje in jo poslati/prinesti na tvoj Center za socialno delo. Če ti jo odobrijo (in to praktično vedno), potem ti 1 leto miruje in ta čas moraš opraviti letnik in ti jo ni treba vrniti. Če pa potem tudi v tem letu se ne vpišeš v naslednji letnik, jo pa vračaš
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
V primeru ponavljanja res ne rabiš obveščati center za socialno delo, v primeru če se pa prepišeš, je pa obvezno.
Bi pa js vseeno za vsak slučaj napisala kakšno prošnjo, da ne bo slučajno kakšnih zapletov (s tem pa res ni tolk dela, da bi bil kak problem).
Bi pa js vseeno za vsak slučaj napisala kakšno prošnjo, da ne bo slučajno kakšnih zapletov (s tem pa res ni tolk dela, da bi bil kak problem).
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
Js sm stara zoisova štipendistka in mam letos povprečje nižje od 7..dont ask mi je blo res dost vsega in so padale same 6.
Kaj mi je storiti? V načrtu sem imela vseeno oddati obrazec, obkrožiti povprečje od 6 do 6,9 zraven priložiti potrdilo o vpisu-ker vpisana bom redno. A moram še kaj nardit? Prosim stare zoisove za mnenje. Torej mi bo to leto zoisova mirovala in naslednje leto, ko bom že absolvent bom lahko zopet zaprosila za štipendijo pod starimi pogoji?
Kaj mi je storiti? V načrtu sem imela vseeno oddati obrazec, obkrožiti povprečje od 6 do 6,9 zraven priložiti potrdilo o vpisu-ker vpisana bom redno. A moram še kaj nardit? Prosim stare zoisove za mnenje. Torej mi bo to leto zoisova mirovala in naslednje leto, ko bom že absolvent bom lahko zopet zaprosila za štipendijo pod starimi pogoji?
- mihajlo_car
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2010
Pozdravljeni
Mene nekaj zanima, trenutno obiskujem drugi letnik strojne šole v Ljubljani. Do zdaj sem prejemal državno štipendijo in me zdaj zanima če lahko dobim Zoisovo štipendijo, glede na to da je bil moj učni uspeh v OŠ dober (3), 1 letnik SŠ sem končal z odličnim uspehom, zanima me če mi pripada Zoisova štipendija?
Mene nekaj zanima, trenutno obiskujem drugi letnik strojne šole v Ljubljani. Do zdaj sem prejemal državno štipendijo in me zdaj zanima če lahko dobim Zoisovo štipendijo, glede na to da je bil moj učni uspeh v OŠ dober (3), 1 letnik SŠ sem končal z odličnim uspehom, zanima me če mi pripada Zoisova štipendija?
-
*mala* - Cosmopsiho
Pomembno je povprečje ocen, ne pa uspeh Če je povprečje nad 4.1 lahko kandidiraš, ne pa jo nujno tudi dobiš. Leto ali 2 nazaj je bilo povprečje za dobit jo nad 4.9 (4.93 če se prav spomnim).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov