Štipendija

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a girl92 » 22. Jul. 2010 8:27

no, js bom zdj probala za zoisovo...a ste že kj oddajale prošnje? :)
Lubika15
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lubika15 » 22. Jul. 2010 9:58

Jaz še nisem, ker baje, da če želim kandidirat pod pogojem 5% najboljšh v letniku... Lahko dam vlogo šele po 1. oktobru, ker šele takrat lahko zračunajo povprečje...
Uporabniški avatar
eclipse.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a eclipse. » 22. Jul. 2010 13:14

A je za zoisovo štipendijo dovolj le kopija spričevala ali jo moram tudi overit?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Jul. 2010 16:55

NOVO:
Ali je tudi pri republiški štipendiji treba poslati prošnjo za mirovanje? V primeru, da se vpišeš v drug program.

EDIT: že vse vem :D Odgovor je ja :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 07. Avg. 2010 13:05

Mene pa zanima kdaj bo spet treba dati vlogo za državno štipendijo? Minulo študijsko leto v 1. letniku sem jo prejemala prvo leto, in če se prav spomnim sem dala vlogo nekje lani avgusta. Letos spet moram vložiti v istem času? Pogojev za 2. letnik še nimam, ker me čaka še nekaj izpitov do septembra, ima to kako vezo s tem ali lahko normalno dam vlogo za štipendijo? Kolikor mi je znano, tekočo štipendijo prejemam še vključno z mesecem septembrom, potem pa dobimo novo šele nekje novembra nazaj za oktober? :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 07. Avg. 2010 13:10

Oddati moraš do 6. oktobra 2010. Pač ko se vpišeš v naslednji letnik (čeprav lahko že prej pošlješ, pa potrdilo o vpisu in ocene pozneje).

Jp, 10. oktobra dobiš še štipendijo za september, ponavadi je za novo šolsko leto pa okoli 20. novembra.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 07. Avg. 2010 13:14

Hvala *mala*! :)
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 07. Avg. 2010 22:39

eclipse. napisal/-a:A je za zoisovo štipendijo dovolj le kopija spričevala ali jo moram tudi overit?

Ne, mora bit overjena, ampak ce se prou spomnm, lohk prness tut navadno kopijo pa original pa ti kr tm overjo. Na faksu pa mors prnest potrdilo o opravljenih izpitih (indeks oz. kopija zanje ni dost :roll: )
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
eclipse.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a eclipse. » 07. Avg. 2010 23:04

Ubistvu sem jim pol poslala mail in so mi napisali, da je dovolj le kopija :wink:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 08. Avg. 2010 19:56

A kdo ve, kako je s povprečjem pri Zoisovi, če padeš letnik? A se gledajo ocene izpitov od takrat, ko si prvič delal ta letnik, naprej (=povprečje izpitov, ki si jih opravil v obeh letih opravljanja enega letnika)? Al kako?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 08. Avg. 2010 21:59

Ja, vse ocene pač za določen letnik se gledajo (tudi iz prvega leta določenega letnika).
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 09. Avg. 2010 12:20

Um, to ja. Ampak jz recimo ponavljam drug letnik in v teh dveh letih, odkar sem vpisana v drug letnik, sem delala tut izpite, ki so mi ostal še iz prvega letnika. Ti izpiti (ki tehnično sodijo še pod prvi letnik, ampak narejeni so bli pa - datumsko - v drugem), se pol tut še štejejo, ne? Pač vse ocene, ki so ble pridobljene od oktobra 2008, do konca septembra 2010? :) Sej neki sem že googlala, pa se mi zdi, da je tko. Sam iščem potrditev, da ne zafrknem kej. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 09. Avg. 2010 12:41

^^Jp, bo tako ja. Ker tudi če ti narediš še kak izpit po tem, ko si oddal vlogo, potdilo o vpisu in ocenah, moreš naknadno javit oceno opravljenega izpita.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 09. Avg. 2010 13:34

Okej, super. Hvala (obema)! :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 10. Avg. 2010 22:03

Prestavljam v ustrezno temo:
GirL88 napisal/-a:Z bratom boma živela sama v svoji hiši, starša pa v drugi ( različne hišne številke, isti kraj) . Zanima me, če lahko zaprosima za štipendijo in ali bi jo tudi dobila, mati bi potemtakem verjetno ostala brez otroških, ker bi midva " sama skrbela za sebe" .

Hvala za odgovore.

..Evelyn.. napisal/-a:Hmm..mislim, da bi jo letos dobila ja, ne glede na to kakšen socialni status imaš, ker se otroški dodatek ukinja, štipendije pa zvišujejo za študente..
The world is as you are.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov