Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kakor js vem, ne še. Če na naslednji šoli ne naredi v prvo prvi letnik, bo pa žal morala vračat.
Lahko se pa motim seveda
Lahko se pa motim seveda
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
To je res. Ampak višje šole so ločene od visokih šol in fakultet. In se tudi na višje šole lahko vpišeš redno, čeprav porabil 2 vpisa na visokih šolah/fakultetah.
Pomoje najbolje da vpraša na svetovalnici.
Pomoje najbolje da vpraša na svetovalnici.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
smiley_ka - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2006
mene tud neki zanima... vpisala sm se na fax, prejemala republiško štipendijo, fax pustila in da mi leto ne propade povsem, sem šla delat 6 mesečno pripravništvo (zaposlena za določen čas), štipendijo še prejemala, zdei me pa zanima če bom mogla to štipendijo vračat tud če grem to leto na visoko zdr. - ampak izredno?
-
*mala* - Cosmopsiho
Noup, ne bo treba vračat, le zamrzne se ti za eno leto.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Iz druge teme, odprte po nepotrebnem:
*metika* napisal/-a:Hey
Jest mam pa eno vprešanje. Trenutno sem vpisana v prvi letnik na FF, ki pa ga po vsej verjetnosti ne bom uspešno končala. Ker pa s študijem nisem zadovoljna sem se odločila za prepis na fakulteto za socialno delo.
V tem letu sem prejemala republiško štipendijo.
Zanima me ali bom morala štipendijo za letos vrniti, glede na to da tega letnika ne bom končala, ali mi lahko miruje, glede na to da se bom ponovno vpisala v prvi letnik na drugi fakulteti?
Že vnaprej hvala za odgovore
The world is as you are.
- *metika*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2010
No bom kr sama odgovorila na svoje uprašanje zdej k vem odgovor, ker sm vidla da jih velik sprašuje podobno kt jst.
Pač če prejemaš štipendijo, ne končaš letnika in se prepišeš morš pridobit soglasje od štipenditorja (center za socialno delo), da soglašajo s tem da se ti prepišeš. V tem primeru ti štipendijo za eno leto zamrznejo. Če taga soglasja ne dobiš, moraš štipendijo vrniti.
Pač če prejemaš štipendijo, ne končaš letnika in se prepišeš morš pridobit soglasje od štipenditorja (center za socialno delo), da soglašajo s tem da se ti prepišeš. V tem primeru ti štipendijo za eno leto zamrznejo. Če taga soglasja ne dobiš, moraš štipendijo vrniti.
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ojla! Mene pa zanima kako je z republiško štipendijo v absolventskem letniku po ta novem? Namreč zdej sem v tretjem letniku bolonjskega sistema in nameravam izkoristiti absolventa. Zdej me pa zanima, če v bolonskem sistemu imaš štipendijo v absolventu ali ne? A katera ve?
- Lubika15
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2007
Jaz imam vprašanje glede Zoisove štipendije. Rada bi kandidirala pod tistim pogojem, ko si v 5% najboljših v letniku. Za lansko leto je bil pogoj razmerje 1,18. Mogoče katera ve kako je bilo prejšna leta, ker ne najdem nikjer podatkov. tnx
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
^^Hey, leto prej je bilo treba imet vsaj 1,14. Vem, ker sem imela 1,13 pa je nisem dobila, letos pa sem jo (ceprav je visja omejitev). Razlog za taksen skok omejitve je med drugim tudi v tem, da so za polovico zmanjsali sredstva, namenjena kandidatom, ki bodo kandidirali na podlagi uvrstitve v 5%. To, koliko sredstev bodo namenili v prihajajocem studijskem letu (kar velik vpliva na potrebni indeks), si lahko pogledas v letosnjem javnem pozivu, na spletnih straneh Javnega sklada...
Upam, da sem ti kaj pomagala. Lp!
Upam, da sem ti kaj pomagala. Lp!
What's the story, morning glory?
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Mene pa zanima kako je, ko končaš šolanje. Jz sm končala faks prejšnji mesece 11. in sem javila na CSD, ta mesec sem pa štipendijo vseeno dobila. A mi pripada glede na to, da se izplačuje za prejšnji mesec, jaz sem imela status pa samo do 11.? Ker sem mislila, da je junijska pač zadnja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov