Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Dovolj je 8.5, da se prijaviš. Ni nujno pa da dobiš. Ponavadi dobijo s povprečjem okoli 9.4 in več (ne vem točnih podatkov).
Lahko se prijaviš pa tudi na podlagi 5% najboljših učencov v letniku, če ustezaš pogojem.
Imaš še dovolj časa- do konca septembra. Ti pa priporočam da še malce zvišaš povprečje, če je ravno 8,5 .
(če pa dobiš štipendijo bo pa naslednja leta zadoščalo povprečje 8,5 za obdržitev)
Lahko se prijaviš pa tudi na podlagi 5% najboljših učencov v letniku, če ustezaš pogojem.
Imaš še dovolj časa- do konca septembra. Ti pa priporočam da še malce zvišaš povprečje, če je ravno 8,5 .
(če pa dobiš štipendijo bo pa naslednja leta zadoščalo povprečje 8,5 za obdržitev)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
crnolaska napisal/-a:mene pa nekaj zanima...namreč sedaj sem absolventka, in dobivam štipendijo. Vendar sem danes zvedela, da če ne diplomiram do oktobra, da bom morala štipendijo vračati....se je že kateri to zgodilo?
Katero štipendijo pa imaš?
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^kje pa si to izvedela? a je to uraden podatek?
drugače pa imaš do oktobra še dosti časa, da diplomiraš (če si seveda končala z vsemi izpiti)
se mi pa zdi, da te štipendija pripada eno leto za časa absolventa. ampak potem če v tem času ne diplomiraš je verjetno tako, kot da bi padel letnik. tam ti potem eno leto miruje in če še takrat padeš, jo vračaš. tak da po moje je tako tudi tu. torej če ne diplomiraš do oktobra, še ne vračaš štipendije takoj. ampak si pa od oktobra dalje brez štipendije. (po logiki).
drugače pa imaš do oktobra še dosti časa, da diplomiraš (če si seveda končala z vsemi izpiti)
se mi pa zdi, da te štipendija pripada eno leto za časa absolventa. ampak potem če v tem času ne diplomiraš je verjetno tako, kot da bi padel letnik. tam ti potem eno leto miruje in če še takrat padeš, jo vračaš. tak da po moje je tako tudi tu. torej če ne diplomiraš do oktobra, še ne vračaš štipendije takoj. ampak si pa od oktobra dalje brez štipendije. (po logiki).
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Pr Zoisovi je tko, da jo dobivas za usak letnik sam enkrat. Kar pomen, da ce ponavlas, se ti za tisto leto zamrzne, in jo pol k se upiss u naslednji letnik ponovno dobivas. Mislm pa, da ce ti u dveh letih ne rata narest letnika in se upisat naprej, jo mors pa vracat (za tist letnik, k ga nisi naredu).
Live. Love. Surf.
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
Lilah napisal/-a:Ve kdo kako je s štipendijo, če ponavljaš letnik na faxu? A jo dalje prejemam al jo izgubim?
velja enako kot za Zoisovo-če ponavljaš letnik, ti štipendija zamrzne. to pomeni, da je eno leto (ko boš ponovno vpisana v isti letnik) ne boš prejemala. ko se vpišeš v višji letnik, lahko znova zaprosiš zanjo. vračat jo moraš v primeru, če tudi takrat, ko ponavljaš, letnika ne narediš.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ne razumem čist.
Kak se pa potem zgodba nadaljuje? Kaj je potem ko ga pustiš? Če ne opraviš letnika, vračaš (torej tudi če pustiš faks).
Kak se pa potem zgodba nadaljuje? Kaj je potem ko ga pustiš? Če ne opraviš letnika, vračaš (torej tudi če pustiš faks).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Moja sošolka se je prepisala, isto kot jaz, na ta faks kjer sva zdaj.
No in ker ima neke pomisleke (spet očitno?), se bo spet prepisala, mislim da na višjo šolo.
V gl., najprej na enem faksu, ni končala, brez štipendije, zdaj pa na tem faksu, s štipendijo, s tem da letnika pomoje ne bo končala.
Bo morala vračati?
No in ker ima neke pomisleke (spet očitno?), se bo spet prepisala, mislim da na višjo šolo.
V gl., najprej na enem faksu, ni končala, brez štipendije, zdaj pa na tem faksu, s štipendijo, s tem da letnika pomoje ne bo končala.
Bo morala vračati?
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov