Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Bella*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
sončnica napisal/-a:Ja, obratno je. Js sm stari štipendist in sem danes dobila štipendijo, višjo za celih 90 centov. Sicer glede na povprečje res nisem pričakovala, sam da so stroški za bivaje isti, mi pa tud ni jasno.
res? pa prvi letnik faksa si? morem jutri preverit račun
Dare to be yourself...
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Bella* napisal/-a:linkica napisal/-a:Bella* napisal/-a:jaz sem klicala na javni sklad pa mi je rekla da dobimo stari štipendisti nakazano štipendijo 24.11, tisti ki ste pa na novo dali vloge pa kao 10. 11. (sem pa prvi letnik faksa)
bi prej rekla, da je obratno...
jaz ne bi mela nič proti =) kaj ti si stara štipendistka?
ne nisem, sam sem ze v preteklosti imela stipendijo in tudi edino logicno mi je, da je tako... ne bodo stari oskodovani - prej novi. oz. smo kar oboji, ce dobro pomislimo, kako so sedaj nizke stipednije napram vcasih...
- Bella*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
linkica napisal/-a:Bella* napisal/-a:linkica napisal/-a:Bella* napisal/-a:jaz sem klicala na javni sklad pa mi je rekla da dobimo stari štipendisti nakazano štipendijo 24.11, tisti ki ste pa na novo dali vloge pa kao 10. 11. (sem pa prvi letnik faksa)
bi prej rekla, da je obratno...
jaz ne bi mela nič proti =) kaj ti si stara štipendistka?
ne nisem, sam sem ze v preteklosti imela stipendijo in tudi edino logicno mi je, da je tako... ne bodo stari oskodovani - prej novi. oz. smo kar oboji, ce dobro pomislimo, kako so sedaj nizke stipednije napram vcasih...
ja vem ja... pa še tri mesece smo bli brez... lahko smo pa sploh srečni da jo mamo, mam nekaj kolegic ki za par eurov presegajo cenzus in so brez...
Dare to be yourself...
- kokica87
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Pa si pogledala če presegaš tisti minimum za štipendijo letos? Jaz sicer nisem nikoli imela pogojev za štipendijo, ampak prijateljica jo je pa še vsako leto imela, letos pa jo je izgubila, ker je imela prevelik dohodek, ker je "preveč" delala preko študentskega servisa.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
^^ to, da pa ti kenslajo zaradi študentskega dela, pa se mi izdi grozna svinjarija. kot da lahko živiš od 150€ "državne podpore"
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js bi tud letos Zoisovo Sem pa že vsaj 2 tedna nazaj dobila pismo z Zavoda za zaposlovanje, da mi letos štipendija miruje, tako da vsaj nekaj.
Smo doma ugotovili, da itak presegamo za republiško štipendijo. Pa še nebi rada tvegala glede vračila in vsega...
Smo doma ugotovili, da itak presegamo za republiško štipendijo. Pa še nebi rada tvegala glede vračila in vsega...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov