Štipendija

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

biserka23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a biserka23 » 09. Nov. 2009 13:16

Ja pol že:), jaz sem po mailu danes vprasala in bojo danes objavili. Bravo:)
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 09. Nov. 2009 13:29

so že objavili, ja. torej bi jo mogla dobiti. :D
srečna!
biserka23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a biserka23 » 09. Nov. 2009 13:31

Evo, da se tukaj damo, če bo kdo iskal:

Dne 9. novembra 2009 je sklad razvrstil in v okviru omejenih finančnih sredstev odločil o vlogah vlagateljev - študentov višjih letnikov in študentov prvih letnikov podiplomskega študija, za pridobitev pravice do Zoisove štipendije.

Zoisovo štipendijo so tako pridobili študenti, ki so izkazali povprečno oceno najmanj 9,45 ali so dosegli najmanj 5 točk pri izjemnih dosežkih ali pa so po pogoju uvrstitve med najboljših 5 % študentov v generaciji dosegli razmerje med povprečno oceno vlagatelja in povprečno oceno študentov posameznega letnika posameznega študijskega programa vsaj 1,18.

Ti vlagatelji lahko odločbe pričakujejo do 24. novembra 2009, ko je predvideno prvo izplačilo za novo študijsko leto, in sicer za mesec oktober. Zoisove štipendije se izplačujejo mesečno za pretekli mesec.
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss M. » 09. Nov. 2009 14:49

Jeeej dobila :D
pa res zanimivo, celo solsko leto mi niti na pamet ni prslo, da se moram ucit zarad Zoisove. Ucila sm se pac zarad sebe pa zaradi nadaljevanja studija. In si recem, zakaj pa ne bi vlozila. Denar bi mi res prov prisel, prav tko bi razbremenila svoje starse... In voila.
Sam hvalabogu za vstopni pogoj 5% najboljsih v generaciji. 9,45 povprecna ocena :eek: kaksni faksi so to??

Cestitke tud tebi, gaby_ :)
What's the story, morning glory?
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 09. Nov. 2009 15:16

^jaz isto kot ti. celo leto lepo na izi furala, zadala sem si edino, da moram narediti. ko se mi je pokazalo lepo povprečje čez poletje, sem se prisilila edino, da sem šla še na en neobvezen izpit in ga pisala 10.
in to je to, in štipendija je moja.

9.45, ja :? po moje so to res večinoma družboslovni faksi, no. fdv, ekonomija mogoče, kakšna pedagoška in filozofska. ker na naravoslovnih s takim povprečjem si že skoraj polbog. :D (hvalabogu da potem mi vsaj lahko dobimo glede na teh 5%).
morissette
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a morissette » 09. Nov. 2009 16:36

Mene pa zanima, če katera stara zoisova štipendistka že dobila odločbo iz Zavoda za zaposlovanje Novo mesto? So že kaj pošiljali?

Najlepša hvala za odgovor.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 09. Nov. 2009 20:01

yeeeeeeeeeey, prvič v življenju dobla!! :yau: fak, sem vesela. pa ravno letos je sploh nisem pričakovala, ker itak ponavljam pa to.. ampak sem dala vlogo čist iz navade, ker jo pač vsako leto dam..
joj čist sem out :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss M. » 09. Nov. 2009 20:24

rachka_ a to o Zoisovi govoris? :)
Nas je pa precej visjih letnikov, k smo prvic dobili letos..Zanimivo, a naj ne bi bilo ravno obratno, da jo je na faksu res tezje dobit? No anywayz, men je cist kul :D
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 09. Nov. 2009 20:52

morissette napisal/-a:Mene pa zanima, če katera stara zoisova štipendistka že dobila odločbo iz Zavoda za zaposlovanje Novo mesto? So že kaj pošiljali?

Js sm stara zoisova(spadam pod nm) in še nisem dobila. Me pa zanima a jutr vseen normalno dobimo štipendijo? Ker vem da se je že zgodilo, da sem štipendijo že dobila, odločbo pa potem čez kak teden, dva! A ve kdo točno kako je s tem?
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a aymee » 09. Nov. 2009 21:17

hey.. mene pa zanima a je mogoče ze kdo dobil nakazano navadno, republisko stipendijo? ali bojo pa jutri? js nism se dobila odločbe, pa useeno upam da bo nakazano :(
Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 6. 2009
Kraj: *somewhere over the rainbow*

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi123 » 09. Nov. 2009 21:32

aymee napisal/-a:hey.. mene pa zanima a je mogoče ze kdo dobil nakazano navadno, republisko stipendijo? ali bojo pa jutri? js nism se dobila odločbe, pa useeno upam da bo nakazano :(

jutr bo nakazano :D jupiii
Ut ameris, ama...

“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss M. » 09. Nov. 2009 21:33

Ja nakazano lahko dobis se preden pride (pozitivna) odlocba!
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 09. Nov. 2009 22:59

em ne, govorim za državno :D

jaz sem dobila odločbo danes, pa mi je socialna delavka rekla, da bi naj dobila šele decembra?hm.. bi blo fajn, če bo res jutri ja.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
saska1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a saska1 » 10. Nov. 2009 0:05

....
Don't Let My Cute Face Fool Ya!
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 10. Nov. 2009 1:52

sončnica napisal/-a:
morissette napisal/-a:Mene pa zanima, če katera stara zoisova štipendistka že dobila odločbo iz Zavoda za zaposlovanje Novo mesto? So že kaj pošiljali?

Js sm stara zoisova(spadam pod nm) in še nisem dobila. Me pa zanima a jutr vseen normalno dobimo štipendijo? Ker vem da se je že zgodilo, da sem štipendijo že dobila, odločbo pa potem čez kak teden, dva! A ve kdo točno kako je s tem?

mislim, da vsi študenti(razen prvih letnikov) dobijo nakazila 24.11. za nazaj (torej za oktober), potem pa 10.12. normalno nazaj za november

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov