Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- biserka23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2009
Evo, da se tukaj damo, če bo kdo iskal:
Dne 9. novembra 2009 je sklad razvrstil in v okviru omejenih finančnih sredstev odločil o vlogah vlagateljev - študentov višjih letnikov in študentov prvih letnikov podiplomskega študija, za pridobitev pravice do Zoisove štipendije.
Zoisovo štipendijo so tako pridobili študenti, ki so izkazali povprečno oceno najmanj 9,45 ali so dosegli najmanj 5 točk pri izjemnih dosežkih ali pa so po pogoju uvrstitve med najboljših 5 % študentov v generaciji dosegli razmerje med povprečno oceno vlagatelja in povprečno oceno študentov posameznega letnika posameznega študijskega programa vsaj 1,18.
Ti vlagatelji lahko odločbe pričakujejo do 24. novembra 2009, ko je predvideno prvo izplačilo za novo študijsko leto, in sicer za mesec oktober. Zoisove štipendije se izplačujejo mesečno za pretekli mesec.
Dne 9. novembra 2009 je sklad razvrstil in v okviru omejenih finančnih sredstev odločil o vlogah vlagateljev - študentov višjih letnikov in študentov prvih letnikov podiplomskega študija, za pridobitev pravice do Zoisove štipendije.
Zoisovo štipendijo so tako pridobili študenti, ki so izkazali povprečno oceno najmanj 9,45 ali so dosegli najmanj 5 točk pri izjemnih dosežkih ali pa so po pogoju uvrstitve med najboljših 5 % študentov v generaciji dosegli razmerje med povprečno oceno vlagatelja in povprečno oceno študentov posameznega letnika posameznega študijskega programa vsaj 1,18.
Ti vlagatelji lahko odločbe pričakujejo do 24. novembra 2009, ko je predvideno prvo izplačilo za novo študijsko leto, in sicer za mesec oktober. Zoisove štipendije se izplačujejo mesečno za pretekli mesec.
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
Jeeej dobila
pa res zanimivo, celo solsko leto mi niti na pamet ni prslo, da se moram ucit zarad Zoisove. Ucila sm se pac zarad sebe pa zaradi nadaljevanja studija. In si recem, zakaj pa ne bi vlozila. Denar bi mi res prov prisel, prav tko bi razbremenila svoje starse... In voila.
Sam hvalabogu za vstopni pogoj 5% najboljsih v generaciji. 9,45 povprecna ocena kaksni faksi so to??
Cestitke tud tebi, gaby_
pa res zanimivo, celo solsko leto mi niti na pamet ni prslo, da se moram ucit zarad Zoisove. Ucila sm se pac zarad sebe pa zaradi nadaljevanja studija. In si recem, zakaj pa ne bi vlozila. Denar bi mi res prov prisel, prav tko bi razbremenila svoje starse... In voila.
Sam hvalabogu za vstopni pogoj 5% najboljsih v generaciji. 9,45 povprecna ocena kaksni faksi so to??
Cestitke tud tebi, gaby_
What's the story, morning glory?
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^jaz isto kot ti. celo leto lepo na izi furala, zadala sem si edino, da moram narediti. ko se mi je pokazalo lepo povprečje čez poletje, sem se prisilila edino, da sem šla še na en neobvezen izpit in ga pisala 10.
in to je to, in štipendija je moja.
9.45, ja po moje so to res večinoma družboslovni faksi, no. fdv, ekonomija mogoče, kakšna pedagoška in filozofska. ker na naravoslovnih s takim povprečjem si že skoraj polbog. (hvalabogu da potem mi vsaj lahko dobimo glede na teh 5%).
in to je to, in štipendija je moja.
9.45, ja po moje so to res večinoma družboslovni faksi, no. fdv, ekonomija mogoče, kakšna pedagoška in filozofska. ker na naravoslovnih s takim povprečjem si že skoraj polbog. (hvalabogu da potem mi vsaj lahko dobimo glede na teh 5%).
- morissette
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2007
Mene pa zanima, če katera stara zoisova štipendistka že dobila odločbo iz Zavoda za zaposlovanje Novo mesto? So že kaj pošiljali?
Najlepša hvala za odgovor.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
yeeeeeeeeeey, prvič v življenju dobla!! fak, sem vesela. pa ravno letos je sploh nisem pričakovala, ker itak ponavljam pa to.. ampak sem dala vlogo čist iz navade, ker jo pač vsako leto dam..
joj čist sem out
joj čist sem out
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
rachka_ a to o Zoisovi govoris?
Nas je pa precej visjih letnikov, k smo prvic dobili letos..Zanimivo, a naj ne bi bilo ravno obratno, da jo je na faksu res tezje dobit? No anywayz, men je cist kul
Nas je pa precej visjih letnikov, k smo prvic dobili letos..Zanimivo, a naj ne bi bilo ravno obratno, da jo je na faksu res tezje dobit? No anywayz, men je cist kul
What's the story, morning glory?
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
morissette napisal/-a:Mene pa zanima, če katera stara zoisova štipendistka že dobila odločbo iz Zavoda za zaposlovanje Novo mesto? So že kaj pošiljali?
Js sm stara zoisova(spadam pod nm) in še nisem dobila. Me pa zanima a jutr vseen normalno dobimo štipendijo? Ker vem da se je že zgodilo, da sem štipendijo že dobila, odločbo pa potem čez kak teden, dva! A ve kdo točno kako je s tem?
-
Mimi123 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 6. 2009
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
aymee napisal/-a:hey.. mene pa zanima a je mogoče ze kdo dobil nakazano navadno, republisko stipendijo? ali bojo pa jutri? js nism se dobila odločbe, pa useeno upam da bo nakazano
jutr bo nakazano jupiii
Ut ameris, ama...
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
em ne, govorim za državno
jaz sem dobila odločbo danes, pa mi je socialna delavka rekla, da bi naj dobila šele decembra?hm.. bi blo fajn, če bo res jutri ja.
jaz sem dobila odločbo danes, pa mi je socialna delavka rekla, da bi naj dobila šele decembra?hm.. bi blo fajn, če bo res jutri ja.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
sončnica napisal/-a:morissette napisal/-a:Mene pa zanima, če katera stara zoisova štipendistka že dobila odločbo iz Zavoda za zaposlovanje Novo mesto? So že kaj pošiljali?
Js sm stara zoisova(spadam pod nm) in še nisem dobila. Me pa zanima a jutr vseen normalno dobimo štipendijo? Ker vem da se je že zgodilo, da sem štipendijo že dobila, odločbo pa potem čez kak teden, dva! A ve kdo točno kako je s tem?
mislim, da vsi študenti(razen prvih letnikov) dobijo nakazila 24.11. za nazaj (torej za oktober), potem pa 10.12. normalno nazaj za november
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov