Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tamalla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 9. 2009
- Kraj: res vsepovsod :)
Ojla punce.
Zanima me, ali se je kateri zgodilo to:
na referatu so ugotovili, da spadam med 5% najbolših študentov v generaciji, in da sem zato upravičena do Zoisove štipendije..rok je pa potekel. skos sm že povprašala, kaj naj naredim, vendar nič od nič.. ahh tut nimam sreče..
a je imela katera podobno težavo?..nevem, se trudiš celo leto, pol pa ugotoviš da za brez veze očitno.
Hvala že vnaprej :*
Zanima me, ali se je kateri zgodilo to:
na referatu so ugotovili, da spadam med 5% najbolših študentov v generaciji, in da sem zato upravičena do Zoisove štipendije..rok je pa potekel. skos sm že povprašala, kaj naj naredim, vendar nič od nič.. ahh tut nimam sreče..
a je imela katera podobno težavo?..nevem, se trudiš celo leto, pol pa ugotoviš da za brez veze očitno.
Hvala že vnaprej :*
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
ne moreš nič, ker je rok za oddajo potekel. tudi če imaš 10.0. žal.
malo prej bi se morala pozanimati in gnjaviti vsaki dan v referatu (če si smatrala, da boš med 5% oz. če si želela dati vlogo), da ti dajo potrdilo (tako sem storila jaz). drugače pa tudi čudno, da v referatu ne vejo, kdaj je rok za štipendije.
malo prej bi se morala pozanimati in gnjaviti vsaki dan v referatu (če si smatrala, da boš med 5% oz. če si želela dati vlogo), da ti dajo potrdilo (tako sem storila jaz). drugače pa tudi čudno, da v referatu ne vejo, kdaj je rok za štipendije.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Tamalla napisal/-a:na referatu so ugotovili, da spadam med 5% najbolših študentov v generaciji, in da sem zato upravičena do Zoisove štipendije..
to ni res, ker si med 5% nisi upravicena do stipendije...si upravicena da te vzamejo v izbor, da bi jo dobila pa ni 100%, moras met vseeno precej veliko razmerje med tvojo povprecno oceno in povprecjem generacije. tako da je mogoce vseeno ne bi dobila =)
no, itak se pa nekak podrazumeva od bodocih zoisovih stipendistov da si vsaj roke za oddajo znajo pogledat
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
Prvo, po mojem se nisi trudila za brezveze. Vse je za nekaj dobro, naj ti ne bo stipendija/denar edini cilj, osvojila si dragoceno znanje...
Drugo, rok je zal res ze potekel... Ce ustreznih potrdil ne bi mogla dobiti do roka, bi poslala samo vlogo in jo potem dopolnila (se pravi v tvojem primeru bi poslala vlogo, na njej oznacila, na podlagi cesa kandidiras, potrdilo pa poslala naknadno)... Bos pa za drugo leto vedela Letos pa lahko zaprosis za kaksno drugo stipendijo..
Drugo, rok je zal res ze potekel... Ce ustreznih potrdil ne bi mogla dobiti do roka, bi poslala samo vlogo in jo potem dopolnila (se pravi v tvojem primeru bi poslala vlogo, na njej oznacila, na podlagi cesa kandidiras, potrdilo pa poslala naknadno)... Bos pa za drugo leto vedela Letos pa lahko zaprosis za kaksno drugo stipendijo..
What's the story, morning glory?
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
a mogoče ktera ve kdaj bojo odločbe za državne štipendije za študente pršle ??
- Tamalla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 9. 2009
- Kraj: res vsepovsod :)
Miss M. napisal/-a:Prvo, po mojem se nisi trudila za brezveze. Vse je za nekaj dobro, naj ti ne bo stipendija/denar edini cilj, osvojila si dragoceno znanje...
Vem dase nism trudila za brez veze, sej mi ni žav..samo sedaj ko mi na referatu povejo da imam zelo visoko povprečje, in tudi v razmerju z generacijo je visoko..in pove gospa ažau je rok za oddajo že potekel:( ..nism hotela prosit za zoisovo štipenijo, ko pa sm misnila damoje povprečje ni tako visoko da bi sploh kaj dobila, če me razumete.
Jahhh..nevem za kakšno štipendijo še lahko zaprosim.. škoda mi je res..
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
no jz sm jo konc septembra oddala ...upam da bo tut kmalu pršla ...
a kej piše kdaj bojo pa začel nakazvat ?? (ko mislem da sm kr blizu temu da dobim...)
a kej piše kdaj bojo pa začel nakazvat ?? (ko mislem da sm kr blizu temu da dobim...)
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
moncy napisal/-a:christianna cruz napisal/-a:a mogoče ktera ve kdaj bojo odločbe za državne štipendije za študente pršle ??
jst sm jo dobila u sredo, sam sm oddala prošnjo že v začetku septembra. tko de je verjetno čist odvisno kdaj si oddala prošnjo.
Huh, jaz sem jo oddala že avgusta, pa še nisem dobila odločbe. Saj le-to dobiš v vsakem primeru, četudi ne dobiš štipendije, ali pač? Ker sem letos prvič vložila vlogo.
- moncy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 12. 2006
christianna cruz napisal/-a:no jz sm jo konc septembra oddala ...upam da bo tut kmalu pršla ...
piše da bo nakazana do 15. v mesecu, ma ponavadi je 10. že nakazana. tko de bo prvič nakazana 10. novembra.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]