Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz bom to leto prvič prosila za Zoisovo. Imam povprečje 9,2. Upam, da pridem not še za 5% najboljših...
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
lani je biu pogoj za pridobitev, da je razlika med tvojim povprecjem in povprecjem generacije vsaj 1,14. kandidiraj na podlagi tega, ne na podlagi povprecja!
ker ce ti oznacis da kandidiras na podlagi povprecja, drugih pogojev sploh ne gledajo, za 9,2 je pa verjetno ne bos dobila
ker ce ti oznacis da kandidiras na podlagi povprecja, drugih pogojev sploh ne gledajo, za 9,2 je pa verjetno ne bos dobila
-
Ja, ce pridem not
-
Mimogrede. A se steje ocene vseh tistih ki so naredili letnik posameznega programa, ali vseh iz letnika posameznega programa?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ocene vseh, ki so naredili se štejejo, seveda.
Kakor je rekla red_rose, kandidiraj na podlagi 5%, ker drugače skoraj nimaš možnosti da dobiš (razen če so se letos vsi ustrašili lanskega povprečja )
Kakor je rekla red_rose, kandidiraj na podlagi 5%, ker drugače skoraj nimaš možnosti da dobiš (razen če so se letos vsi ustrašili lanskega povprečja )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Shit. Nisem vedla, da more biti taka razlika. Sem mislila pac najboljse in konec. Pol lahko recem caw. lol
-
*mala* - Cosmopsiho
Ne obupat. Kakšne ocene pa imajo kaj drugi?
Mislim da imaš šanse da dobiš.
Ker predlagaš se glede na povprečje ALI na na najboljših 5%.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Ma uni ki so naredili letnik imajo kr dobre ocene, mislim, imam jaz najvisje, samo oni dvomim da imajo skupaj povprecje za 1,14 ocene manj kot moje...
-
*mala* - Cosmopsiho
Vprašaj v tajništvu. Boš hitro vidla kak je s povprečjem.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
hmm, jaz mam tudi povprečje 9.2. sem mislim da tretja najboljša v letniku (ali pa druga - en ma povprečje 10.0 )
no v glavnem, a se potem jaz ne morem predlagati za 5% najboljših (recimo, da nas je bilo vpisanih v 1. letnik okrog 70, v drugi letnik pa okoli 30, mislim, da tudi povprečje ni nevem kak dobro...okrog 7.5 mogoče. ), ker je 5% od 30 1.5 in torej se lahko predlaga prvi in mogoče drugi najboljši?
aja, pa a se štejejo zraven tudi tisti, ki so pogojno vpisani, ane?
no v glavnem, a se potem jaz ne morem predlagati za 5% najboljših (recimo, da nas je bilo vpisanih v 1. letnik okrog 70, v drugi letnik pa okoli 30, mislim, da tudi povprečje ni nevem kak dobro...okrog 7.5 mogoče. ), ker je 5% od 30 1.5 in torej se lahko predlaga prvi in mogoče drugi najboljši?
aja, pa a se štejejo zraven tudi tisti, ki so pogojno vpisani, ane?
Zadnjič spremenil gaby_, dne 04. Sep. 2009 15:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
*mala* napisal/-a:Ne obupat. Kakšne ocene pa imajo kaj drugi?
lahko se predlagaš tudi na oboje. potem oni najprej recimo pregledajo, če jo dobiš glede na povprečje in če ne potem pogledajo še, če dobiš glede na najboljših 5%.
vsaj tako je pisalo v pravilniku
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
js mam pa se vedno vprasanje in me zanima ce katera natancno ve kaj morm nardit.
in sicer, sem zoisova stipendistka, in bi naj bla tudi naslednje leto, mam dovolj povprecja. ampak bom dobila kadrovsko, ki si jo zelim (btw JEEEEJ, skoraj garantiran job po diplomi! ). a morm zdej vseeno normalno poslat vlogo za stipendijo, pa jo potem zavrnit? in kako se sploh zavrne zoisovo ?
(mi je pa kr mal zal za zoisovo...a_pikica_a z veseljem bi ti jo odstopla ce bi se dalo )
in sicer, sem zoisova stipendistka, in bi naj bla tudi naslednje leto, mam dovolj povprecja. ampak bom dobila kadrovsko, ki si jo zelim (btw JEEEEJ, skoraj garantiran job po diplomi! ). a morm zdej vseeno normalno poslat vlogo za stipendijo, pa jo potem zavrnit? in kako se sploh zavrne zoisovo ?
(mi je pa kr mal zal za zoisovo...a_pikica_a z veseljem bi ti jo odstopla ce bi se dalo )
- 00ally00
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2009
Georgia napisal/-a:A morm met za Zoisovo štipendijo povprečje ocen več kot 7 al je dovolj da mam točno 7? Sem še stara štipendistka.
Točno sedem je dovolj. Tam itak obkrožiš interval ocen in prvi, k še obdržiš štipendijo je 7,0 - 7,7.
A katera ve, sm stara zoisova štipendistka pa bom letos ponavljala. A moram dokumentacijo vseeno oddat in potem oni ugotovijo, da nimam dost izpitov? Pa a bom naslednje leto, ko se bom vpisala v višji letnik spet dobivala štipendijo? Sej letošnje štipendije ne rabim vrnt, ane?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov