Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
McLarnovc napisal/-a:my_self napisal/-a:To ni noben izgovor ker poglej malo okoli sebe kolko študentov dela (pa ne samo tisti s FDVja, upravne in podobnih faxou k majo uredu urnike, ampak tudi tisti s filofaxa, medicine,..) in če njim uspe, potem bi moglo vsim.
Mislim, da filofaxa in medicine ne moreš primerjat med sabo, ker je prvo eden izmed luftarskih faxov drugo pa eden najtežjih. In koliko folka z medicine, ki delajo vse redno, poznaš ki delajo? Jaz jih poznam nekaj ki hodijo na MF in vsi pravijo, da jim že tako zmanjkuje časa, kaj šele, da bi hodili delat.
KAj je narobe s tabo??? Kdo je govoru od težavnosti? Govorila sm o groznih urnikih.
Filofax ima obupne urnike, 2 uri imaš vmes prosto potem spet predavanja, spet 1 uro prosto. Medicina pa ima obvezne vaje. Ni blo govora o težavnosti.
Pa prosim ne govorit takih stvari na katere se ne spoznaš. Filofax si luftarski, ker jeziki so težki (za druge predmete ne vem, ne bom rekla nič, ker jih ne študiram in ti bi se morau tudi držat tega), moreš kar ulagat v to!
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
sončk napisal/-a:Ne da? NE DA? Kaj nisi ravno ti tista z ohinsploh družino, ki te je naučila trdega dela in vsesedačesehoče in da smo na tem svetu zato, da dobimo izobrazbo? Sori, ampak FDV ni glih neki jaka izobrazba in ni čudn, da maš cajt zravn delat, če si psihično verjetno čist spočita od "izpitov" oz seminarskih o Lady Gaga, da ne govorim o osnovnošolskem urniku. Važn da se po tvojih besedah vse da, če se hoče, tud na faksu, ki ga maš od jutra do večera.
Ne štekaš... Sej zato pa gre na fdv, da bo lahko delala in drugim še naprej govorila kako se med študijem da delat, tako kot so jo njeni naučili....
FDV pa faks...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
vsak fax je posvoje težk
in med drugimi je bistveno tudi to kko se ti v življenju znajdeš. tko da ne vidim razloga, da bi se tisti k so na kašni strojni (še dobro da jih je tko like skor 300 na leto), fiziki, matematiki itd., obnašali ku da držijo boga za jajca.
mi pa ni jasno kaj zaboga ma fax veze s štipendijo?
in med drugimi je bistveno tudi to kko se ti v življenju znajdeš. tko da ne vidim razloga, da bi se tisti k so na kašni strojni (še dobro da jih je tko like skor 300 na leto), fiziki, matematiki itd., obnašali ku da držijo boga za jajca.
mi pa ni jasno kaj zaboga ma fax veze s štipendijo?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
[vanessa] napisal/-a:(še dobro da jih je tko like skor 300 na leto)
300 vpisanih na recimo FS je malo. Moraš upoštevat koliko jih odpade takoj v prvem mesecu, na koncu prvega semestra, ter koliko jih pride v drugi letnik. Ne moreš strojne al pa elektro al pa fmf primerjat s fdv...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
ne primerjam. samo pravim, da me ne gane če je nekdo z bolj naravoslovnih, težkih faxih, tko ku se tudi drugim faxom ne posmehujem, k to je res primitivno.
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
yeah right, nič nimaš proti... a tisi senilna?!sončk napisal/-a:
?Sori, ampak FDV ni glih neki jaka izobrazba in ni čudn, da maš cajt zravn delat, če si psihično verjetno čist spočita od "izpitov" oz seminarskih o Lady Gaga, da ne govorim o osnovnošolskem urniku. Važn da se po tvojih besedah vse da, če se hoče, tud na faksu, ki ga maš od jutra do večera.
sploh pa, dragi sonček, nehaj se zame interesirat. glede na tvoje prognozo bom itak umrla od lakote v roku 5 let, torej kak faktor sem jaz tebi v življenju? čemu čutiš tako težnjo po tem, da meni nekaj dokazuješ? glej, get a life! pol boš tud večinski del materiala za jamranje zgubla.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
[vanessa] napisal/-a:ne primerjam. samo pravim, da me ne gane če je nekdo z bolj naravoslovnih, težkih faxih, tko ku se tudi drugim faxom ne posmehujem, k to je res primitivno.
A nisi ravno ti neki primerjala težavnost EF in UF? Pa precej na posmehljiv način...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
NOVO
Je imel kdo tako situacijo:
Imam Zoisovo štipendijo. 16.6. sem diplomirala in še isti teden oddala potrdilo na Zavodu za zaposlovanje (ki ima še preko prejemnike Zoisove, ki smo jo dobili v SŠ - zdaj nove ima preko drug izvajalec). No potem sem morala še oddati vlogo za enkratno izplačilo ostanka, torej 3 štipendije.
Od tega je zdaj minilo že mesec in pol, pa še nisem prejela nobene odločbe. Je bila katera v taki situaciji in koliko je čakala na izplačilo?
Je imel kdo tako situacijo:
Imam Zoisovo štipendijo. 16.6. sem diplomirala in še isti teden oddala potrdilo na Zavodu za zaposlovanje (ki ima še preko prejemnike Zoisove, ki smo jo dobili v SŠ - zdaj nove ima preko drug izvajalec). No potem sem morala še oddati vlogo za enkratno izplačilo ostanka, torej 3 štipendije.
Od tega je zdaj minilo že mesec in pol, pa še nisem prejela nobene odločbe. Je bila katera v taki situaciji in koliko je čakala na izplačilo?
Houd de wereld tegen
-
*mala* napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:ne primerjam. samo pravim, da me ne gane če je nekdo z bolj naravoslovnih, težkih faxih, tko ku se tudi drugim faxom ne posmehujem, k to je res primitivno.
A nisi ravno ti neki primerjala težavnost EF in UF? Pa precej na posmehljiv način...
ponavljam: vsakl fax je POSVOJE težk, kar še ne pomeni da so vsi faxi isto težki. se tudi js smejem na račun FDV in UF šal (ne sodim pa ljudi po tem na keterem faxu so oz. da če so na FDVju so v mojih očeh neki manjvrednega in se nimajo pravice oglašat sploh) , sam to še ne pomeni da tudi js govorim take okoli kr zame je že to da prideš na fax je dosežek. konc koncev greš študirat kar te veseli ne pa kar je easy al se sliši imenitno in nvem še kej. in na vsakem faxu je treba ulagat neki, kar tko ne moreš ne letnika nrdit ne diplomirat.
in tudi to je primitivno da človeka asociira FDV na brezposelnost.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
joj no razmazena_maca a se loh mal umiriš? pazi da ne boš pozabla napisat kkšne über strokovne besede v stavku, kr se u vsakmu postu delaš prepametno za svoja leta. just calm down, ja?
plus tega se mi zdi, da tisti, ki se najbl hvalisajo, niso ravno ful pr dnaru ampak sam hočjo delovat polni keša
plus tega se mi zdi, da tisti, ki se najbl hvalisajo, niso ravno ful pr dnaru ampak sam hočjo delovat polni keša
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
*mala* napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:ne primerjam. samo pravim, da me ne gane če je nekdo z bolj naravoslovnih, težkih faxih, tko ku se tudi drugim faxom ne posmehujem, k to je res primitivno.
A to govorite o FU (fakulteti za upravo)? Drgač se mi pa itak zdi, da tisti, ki se nimajo s čim drugim hvalit pol udrihajo po družboslovnih faxih, pa če sami hodijo na naravoslovnega ali sploh nobenega.
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
in kaj je narobe če moje besedišče ne zajema samo nekaj nujnih besed v slengu in veznikov?
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Kaj ko bi ve nehale govort ker faks je oh in sploh težak pa ker oh in sploh lahek ker ne boste nikol pršle do zaključka. Študirajte to kar vam paše, ne glede na to na kermu faksu ste... Sicer je pa to tema o štipendijah, ne pa o faksih!
Da ne bom offtopic..
Kaj so letos res roki za oddajo državne štipendije? Lani jih ni bilo ane?
Da ne bom offtopic..
Kaj so letos res roki za oddajo državne štipendije? Lani jih ni bilo ane?
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
Shimmie_ napisal/-a:Kaj so letos res roki za oddajo državne štipendije? Lani jih ni bilo ane?
Ni jih bilo (in jih niti letos ni), če oddajaš vlogo prvič. Če pa si že prej prejemala štipendijo, je rok 16. september za dijake in 14. oktober za študente
There are no shortcuts to any place worth going.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov