Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
somebody napisal/-a:a se ti kej ušteva, kolk visoko maš v sredni šoli, k jst jo mam že zdej skor 40 000 (15 000 dodatka na prevoz, pol sm pa še ful dubila za uspeh), a gre vse znova?
kot je že rekla cat85, vse gre znova. Dobiš samo tisto osnovo pa še dodatek za prevoz (ali bivanje), drugega pa nič.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
Kunigunda - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
- Kraj: SG
js sem pa s triletnim bluzenjem na pravu zapravla pravico do zoisove štipendije, zdej pa sem ful pridna, pa mam povprečje kr krepko nad 8, pa me zanima če ma kdo kak fajn predlog, kako bi si mogoče pravico do štipendije priborila nazaj?mislite da je kaka možnost...ker zoisova je res zakon
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
To bo pa tezko, ker k jo enkat zgubis, jo ful tezko dobis nazaj. Najlazje jo je dobit u osnovni soli, k na dost lahk nacin prids do useh unih priznanj, u srednji je to ze tezje, na faksu pa sploh tezko.
-
*sandy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2006
- Kraj: Pomurje
lep pozdrav!
Da ne odpiram nove teme, bi prosila, vse katere so bolj na te stvari poznate, da mi pomagate( drugace pa imam namen iti k kontaktni osebi za stipendije).
Zadeva je taka, zivim v gospodinstvu z mamo in ocetom. Ker se je stanje babice poslabsalo so predlagali, da grem pac v njeno gospodinstvo ( je pa vse v isti hisi). In me sedaj zanima, a lahko na podlagi tega, da me bo babica prezivljala, dala vlogo, ces da me ona vzdrzuje (brez mame in oceta). Seveda vem, da mama vec ni oproscena otroskega dodatka ter olajsave pri dohodnini.
Prosim, da komentirate oz. se javi katera, ki ima enak primer!
Gre pa se seveda za republisko stipendijo
Da ne odpiram nove teme, bi prosila, vse katere so bolj na te stvari poznate, da mi pomagate( drugace pa imam namen iti k kontaktni osebi za stipendije).
Zadeva je taka, zivim v gospodinstvu z mamo in ocetom. Ker se je stanje babice poslabsalo so predlagali, da grem pac v njeno gospodinstvo ( je pa vse v isti hisi). In me sedaj zanima, a lahko na podlagi tega, da me bo babica prezivljala, dala vlogo, ces da me ona vzdrzuje (brez mame in oceta). Seveda vem, da mama vec ni oproscena otroskega dodatka ter olajsave pri dohodnini.
Prosim, da komentirate oz. se javi katera, ki ima enak primer!
Gre pa se seveda za republisko stipendijo
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
Danes sem se pogovarjala z gospo, ki ima v našem kraju zoisove štipendije preko pa mi je rekla, da se nekaj dogovarjajo, da v prihodnje naj nebi več na novo podeljevali teh štipendij - da tisti ki jo dobivamo jo bomo dobivali do konca, novih pa naj nebi več devali (da sicer še ni ziher, ampak da spremembe pa ziher bodo - v najboljšem primeru naj bi sam full poostrili pogoje za pridobitev) - pa nvm kaj je res in kaj ne pa me zanima, če mogoče ve kera kaj več o tem??
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
somebody napisal/-a:sej se ti ni treba tolk vn metat d maš ful štipendije. kolk let jo pa že maš? jst mam drug let pa mam več k ti, pa res ne bi o natančni cifri
8 postov vise si povedala, hehe. Ampak se v celoti strinjam s postom, da ne bos narobe razumela.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
A bi bila lahko ena študentka, ki prejema Zoisovo tako dobra pa preverila na tistem dopisu, ki smo ga dobili skupaj z vlogo do kdaj je potrebno oddati vlogo in do kdaj ostala potrdila, pa še če je treba vlogi še kaj drugega dodati (poleg kopije TR, potrdila o šolanju in potrdila o opravljenih izpitih). Moja malenkost je tisti kos papirja namreč nekam založila in me posledično mal skrbi, da ne bom česa pozabila.
Hvala že vnaprej!
Hvala že vnaprej!
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
*zoya* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Potrdilo o vpisu lahko prineseš naknadno/pošlješ po pošti do konca razpisnega roka, predvidoma do 4.10.2006.
http://www.ess.gov.si/slo/Dejavnost/Sti ... is2006.htm
http://www.ess.gov.si/slo/Dejavnost/Sti ... is2006.htm
"Stvari niso nikoli slabe, takšen je lahko le tvoj pogled nanje."
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
@somebody: kako pa to da mas tok visoko stipendijo? A si zihr, da mas sam 15000 dodatka za prevoz? K js sm mela u drugm letniku najvisjo mozno brez dodatka za prevoz, k sm iz Lj pa sm mela prblizn 20.500, ti mas pa pol brez dodatka 25.000. Js tok nism mela niti zdej u 4. letniku pa sm bla skos odlicna, tko da vec ne bi mogla met... Drgac pa: good for you
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov