Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Mravlca* napisal/-a:Cintia napisal/-a:Povprečje za dijake je bilo 4,92.
ja hudo
Zblefirano povprečje. DEjansko je bilo povprečje 5,0. Povprečje 4,92 si lahko dosegel edino pod pogojem, če imaš 13 predmetov (enega štiri in ostalo vse 5), drugače pa je povprečje 5,0. Verjetno nisem ravno razumljivo napisala, ampak njihovo povprečje je banalno.
-
tammyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2006
Mayflower* napisal/-a:Mravlca* napisal/-a:Cintia napisal/-a:Povprečje za dijake je bilo 4,92.
ja hudo
Zblefirano povprečje. DEjansko je bilo povprečje 5,0. Povprečje 4,92 si lahko dosegel edino pod pogojem, če imaš 13 predmetov (enega štiri in ostalo vse 5), drugače pa je povprečje 5,0. Verjetno nisem ravno razumljivo napisala, ampak njihovo povprečje je banalno.
fak ... kok bo kej povprečje na faksu ...
4.92 - kok jih je te doblo štipendijo, me prav zanima ... pritožit se nič ne morte glede tega?
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
tammyka napisal/-a:Mayflower* napisal/-a:Mravlca* napisal/-a:Cintia napisal/-a:Povprečje za dijake je bilo 4,92.
ja hudo
4.92 - kok jih je te doblo štipendijo, me prav zanima ... pritožit se nič ne morte glede tega?
glede na povprecje jih res ni velik, dobli so pa vsi zlati maturanti - in tega je velik
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Čaki kaj?? 4.92?? A so resni? A ni kao nov pogoj za pridobitev 4,1, js nisem zaledila, da bi pisal, da se s tem pogojem lahko prijaviš, potem pa še naprej zbirajo? Pa še, če so nam že rekl, da je bil spremenjen zakon objavljen v UL lani junija, kdaj je bilo potem to novo povprečje 4,92?? A lahko to kar spremenijo?
Zoisovo štipendijo lahko v skladu z 24. členom Zakona o štipendiranju pridobi dijak ali študent, ki izpolnjuje splošne pogoje (9. člen) in: ima v srednji šoli povprečno oceno najmanj 4,1 ali več
To se men zdi jasno napisano, da če maš 4,1 ali več, dobiš. Pa pika. Kako si lahko tok zmišlujejo? Dobesedno drkanje v glavo.
Zoisovo štipendijo lahko v skladu z 24. členom Zakona o štipendiranju pridobi dijak ali študent, ki izpolnjuje splošne pogoje (9. člen) in: ima v srednji šoli povprečno oceno najmanj 4,1 ali več
To se men zdi jasno napisano, da če maš 4,1 ali več, dobiš. Pa pika. Kako si lahko tok zmišlujejo? Dobesedno drkanje v glavo.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
kira štipendija pa je večja..republiška al zoisova?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Naj bi bila Zoisova, sam znajo bit tud dost približno iste vsote.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Večja je zoisova, zato ker je že osnova zoisova večja od osnovne republiške štipendije.
-
tammyka - Komunikatorka
classy napisal/-a:Čaki kaj?? 4.92?? A so resni? A ni kao nov pogoj za pridobitev 4,1, js nisem zaledila, da bi pisal, da se s tem pogojem lahko prijaviš, potem pa še naprej zbirajo? Pa še, če so nam že rekl, da je bil spremenjen zakon objavljen v UL lani junija, kdaj je bilo potem to novo povprečje 4,92?? A lahko to kar spremenijo?
To je vedno tak napisano, sam pomeni pa sam pogoj, da lahko oddaš vlogo. Pol pa na osnovi vseh prejetih vlog (ki izpolnjujejo pogoje) razvrstijo vse po vrsti in razdelijo štipendije med tiste z višjem povprečjem, dokler jim ne "zmanjka denarja" namenjenega za določen segment kandidatov.
Se mi zdi pa jeba to z srednješolci ... tud sama sem računala in ni mi jasno, kak bi lahk nekdo v 4. letniku dosegel povprečje 4.92 - lahko maš sam 5.0 (če maš vse predmete 5) al pa 4.9 (če maš eno štirico) oz. nižje ... totalna bedarija in pomojem bi blo dobr, da se mal pozanimat kok jih je dejansko dobilo štipendijo, ker tu neki ni okej.
-
tammyka - Komunikatorka
red_rose napisal/-a:tammyka napisal/-a:Mayflower* napisal/-a:Mravlca* napisal/-a:Cintia napisal/-a:Povprečje za dijake je bilo 4,92.
ja hudo
glede na povprecje jih res ni velik, dobli so pa vsi zlati maturanti - in tega je velik
vsi zlati? mogla bi se rodit eno leto kasneje:P
-
perpetua - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Tyraaa napisal/-a:Pozdravljene,
je slučajno katera od študentk kandidirala za katero od štipendij, ki jih podeljuje Ministrstvo za javno upravo?
Misliš Vladine štipendije, ne? Ja, jaz kandidiram. Imaš mogoče kakšno informacijo o tem kdaj naj bi bili odgovori? Piše sicer da do konca novembra, pa ziher ne bo. Lani tudi ni bilo...je bilo okoki 5.12.
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
red_rose napisal/-a:tammyka napisal/-a:vsi zlati? mogla bi se rodit eno leto kasneje:P
ja ma men pa ni jasno kak sem glih na to leto ko se to spreminja naletela
mela sem pa pretvorjeno v slovensko maturo 29 pik!!! jaooo.....!
Enako Ni fer, tko pa je. Vsaj 4 leta sm jo mela, eni niti tega niso.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov