Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lina malina - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2008
- Kraj: Neverland.
Klicala sem na Javni sklad za razvoj kadrov in štipendiranje - 080 8121
-
perpetua - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Sej na morm verjet. Denar pa naj pobiram iz.... Jaz pa sem mislila da bo letos prej kot po navadi, glede na to da ne gre več prek zavoda.
Zdaj pa eno vprašanje za vas: Prej si v primeru da si dobil kadrovsko štipendijo, šel na zavod in odjavil šetipendijo ter vrnil prejeti denar. Kam pa greš zdaj? Še vedno na zavod...?
Zdaj pa eno vprašanje za vas: Prej si v primeru da si dobil kadrovsko štipendijo, šel na zavod in odjavil šetipendijo ter vrnil prejeti denar. Kam pa greš zdaj? Še vedno na zavod...?
-
tammyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2006
lina malina napisal/-a:Najnovejša informacija: odločbe za študente (nove prosilce) bodo predvidoma šele v začetku decembra -- edino bruci jo bodo dobili verjetno malce prej.
ps. Nič se ne upošteva, s katere fakultete si.. v smislu, da je nekje težje imeti povprečje 8.5 in nekje lažje. Niti mi ni znala povedati, kje naj bi bila tista dejanska meja, ko naj bi dobil štipendijo.. sigurno bo pa kar višja od 8.5.
decembra ... pa kaj jim je ... če bodo šele takrat poslali odločbe, bo nakazilo tak šele po novem letu
hvala za informacije lina malina...
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Kika napisal/-a:jst sm pa dons dobla štipendijo, odločbe pa še ne sm pa stara zoisova in iz ljubljane
A to je možno? Jaz še tudi nisem dobila odločbe, bom pa vseeno šla stanje na računu čekirat.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Je katera že dobla kej državno?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
g00fy_qa napisal/-a:Kika napisal/-a:jst sm pa dons dobla štipendijo, odločbe pa še ne sm pa stara zoisova in iz ljubljane
A to je možno? Jaz še tudi nisem dobila odločbe, bom pa vseeno šla stanje na računu čekirat.
možno. jst sm tud dobila
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js sm tud dobla včeri, pa sm še tud po starem sistemu - zgleda da smo mi vsi dobli. Sm pa drugač tud odločbo že dobla ena dva tedna nazaj (ampak to tk nima tok veze, lani sm tud js dobla najprej nakazilo, pa potem odločbo).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- Gost
Jaz imam Zoisovo nakazano z 10. 10., odločbe pa še nimam. Zdaj za november pa še ne vem, če so mi jo že nakazali, ker vedno počakam na bančni izpisek.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
A je to res, da izredni študentje lahko zaprosjo za štipendijo?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
lina malina - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2008
- Kraj: Neverland.
Verjetno te zanima za državno štipendijo, ki ima neomejen rok za oddajo vlog. Citirano iz Javnega poziva za dodelitev državnih štipendij za šolsko/študijsko leto 2008/2009 :
Upravičenci do državne štipendije
Do državne štipendije so upravičene osebe s statusom dijaka oziroma dijakinje in osebe s statusom študenta oziroma študentke ter udeleženci oziroma udeleženke izobraževanja odraslih.
Torej ni nikjer napisano, da moraš biti redni študent, zato sklepam, da izredni študentje lahko zaprosijo zanjo.
ps. Če se motim, naj me prosim katera popravi.
Upravičenci do državne štipendije
Do državne štipendije so upravičene osebe s statusom dijaka oziroma dijakinje in osebe s statusom študenta oziroma študentke ter udeleženci oziroma udeleženke izobraževanja odraslih.
Torej ni nikjer napisano, da moraš biti redni študent, zato sklepam, da izredni študentje lahko zaprosijo zanjo.
ps. Če se motim, naj me prosim katera popravi.
-
Tigi - Cosmopsiho
Seveda je res...saj ima izredni študent enake pravice kot redni le, da nesme biti vpisan med iskalce zaposlitve...
Jaz sem danes dobila odločbo ampak me čaka na pošti ker stara mama ni smela podpisati tako, da bom zvedela kako in kaj šele v soboto...jaz jih kar zadavim, če nebom dobila štipendije ker lansko leto ni imela mami skoraj nič prihodkov...
Če bi dobila štipendijo bi morala mogoče že dobiti nakazano na račun?
Jaz sem danes dobila odločbo ampak me čaka na pošti ker stara mama ni smela podpisati tako, da bom zvedela kako in kaj šele v soboto...jaz jih kar zadavim, če nebom dobila štipendije ker lansko leto ni imela mami skoraj nič prihodkov...
Če bi dobila štipendijo bi morala mogoče že dobiti nakazano na račun?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ja fak. Jst sm to zdej zvedla Pa še eno vprašanje mam..če mi bo kdo znou odg. čene ga bom pa nekje drgje probala dobit Jst sm recimo nardila vzg.šolo..pol pa šla delat mat.tečaj..ga nism nardila oz.delno..ne ceuga..nardila sm tist kar je blo pogoj, da sm se upisala na fax..In so mi v okt. poslal poziv, da morm vrnt štipendijo za eno leto. Se prau to k sm delala mat.tečaj..A lahko kljub temu zaprosm za novo štipendijo al morm to najprej vrnt..da lahko za kej nouga zaprosm?Če bi se dalo dobit, bi s to dobjeno uno povrnila.. Sam k je vrjetno nemogoče..Sm se pošteno zajebala, ker sm njim dala potrdilo kao da delam mat.tečaj,kljub temu da sm delala sam en predmet..Nism bla pozorna..In so rekl, da če bi takrt tku napisala bi to upošteval.zdej pa je tko kukr je.. Ma kdo kako rešitev?
Zadnjič spremenil Damyanchyka, dne 26. Nov. 2008 18:03, skupaj popravljeno 2 krat.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja kako nisi slišala, da lahko dajo prošnjo za štipendijo tudi izredni študentje?
Pa skos se je govorilo o tem. Najbolje, da greš tja in da ti svetujejo kar seda najbolje tebi v prid...
Kaj misliš?
Pa skos se je govorilo o tem. Najbolje, da greš tja in da ti svetujejo kar seda najbolje tebi v prid...
Kaj misliš?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov