Štipendija

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lina malina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2008
Kraj: Neverland.

Neprebrana objavaNapisal/-a lina malina » 10. Nov. 2008 15:16

Klicala sem na Javni sklad za razvoj kadrov in štipendiranje - 080 8121

:)
Uporabniški avatar
perpetua
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a perpetua » 10. Nov. 2008 16:15

Sej na morm verjet. Denar pa naj pobiram iz.... :D Jaz pa sem mislila da bo letos prej kot po navadi, glede na to da ne gre več prek zavoda.
Zdaj pa eno vprašanje za vas: Prej si v primeru da si dobil kadrovsko štipendijo, šel na zavod in odjavil šetipendijo ter vrnil prejeti denar. Kam pa greš zdaj? Še vedno na zavod...?
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tammyka » 10. Nov. 2008 17:35

lina malina napisal/-a:Najnovejša informacija: odločbe za študente (nove prosilce) bodo predvidoma šele v začetku decembra :( -- edino bruci jo bodo dobili verjetno malce prej.
ps. Nič se ne upošteva, s katere fakultete si.. v smislu, da je nekje težje imeti povprečje 8.5 in nekje lažje. Niti mi ni znala povedati, kje naj bi bila tista dejanska meja, ko naj bi dobil štipendijo.. sigurno bo pa kar višja od 8.5.

:/

decembra :nein: ... pa kaj jim je ... :( če bodo šele takrat poslali odločbe, bo nakazilo tak šele po novem letu :D

hvala za informacije lina malina...
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 10. Nov. 2008 19:29

jst sm pa dons dobla štipendijo, odločbe pa še ne :D :D :D sm pa stara zoisova in iz ljubljane :)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 10. Nov. 2008 21:15

Kika napisal/-a:jst sm pa dons dobla štipendijo, odločbe pa še ne :D :D :D sm pa stara zoisova in iz ljubljane :)

A to je možno? :eek: Jaz še tudi nisem dobila odločbe, bom pa vseeno šla stanje na računu čekirat. :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 11. Nov. 2008 5:13

Je katera že dobla kej državno?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 11. Nov. 2008 11:48

g00fy_qa napisal/-a:
Kika napisal/-a:jst sm pa dons dobla štipendijo, odločbe pa še ne :D :D :D sm pa stara zoisova in iz ljubljane :)

A to je možno? :eek: Jaz še tudi nisem dobila odločbe, bom pa vseeno šla stanje na računu čekirat. :D

možno. jst sm tud dobila :)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 11. Nov. 2008 12:19

Js sm tud dobla včeri, pa sm še tud po starem sistemu - zgleda da smo mi vsi dobli. :) Sm pa drugač tud odločbo že dobla ena dva tedna nazaj (ampak to tk nima tok veze, lani sm tud js dobla najprej nakazilo, pa potem odločbo).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 11. Nov. 2008 12:32

Jaz imam Zoisovo nakazano z 10. 10., odločbe pa še nimam. Zdaj za november pa še ne vem, če so mi jo že nakazali, ker vedno počakam na bančni izpisek.
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 11. Nov. 2008 13:33

10.10 si jo dobila še za lansko študijsko leto, sem jo dobila tudi jaz, čeprav je moja letos zamrznjena... :D
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 11. Nov. 2008 17:16

A je to res, da izredni študentje lahko zaprosjo za štipendijo?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
lina malina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2008
Kraj: Neverland.

Neprebrana objavaNapisal/-a lina malina » 11. Nov. 2008 17:52

Verjetno te zanima za državno štipendijo, ki ima neomejen rok za oddajo vlog. Citirano iz Javnega poziva za dodelitev državnih štipendij za šolsko/študijsko leto 2008/2009 :

Upravičenci do državne štipendije
Do državne štipendije so upravičene osebe s statusom dijaka oziroma dijakinje in osebe s statusom študenta oziroma študentke ter udeleženci oziroma udeleženke izobraževanja odraslih.

Torej ni nikjer napisano, da moraš biti redni študent, zato sklepam, da izredni študentje lahko zaprosijo zanjo. :)

ps. Če se motim, naj me prosim katera popravi.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 11. Nov. 2008 17:53

Seveda je res...saj ima izredni študent enake pravice kot redni le, da nesme biti vpisan med iskalce zaposlitve...

Jaz sem danes dobila odločbo ampak me čaka na pošti ker stara mama ni smela podpisati tako, da bom zvedela kako in kaj šele v soboto...jaz jih kar zadavim, če nebom dobila štipendije ker lansko leto ni imela mami skoraj nič prihodkov...

Če bi dobila štipendijo bi morala mogoče že dobiti nakazano na račun?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 11. Nov. 2008 18:06

Ja fak. Jst sm to zdej zvedla :eek: Pa še eno vprašanje mam..če mi bo kdo znou odg. čene ga bom pa nekje drgje probala dobit ;) Jst sm recimo nardila vzg.šolo..pol pa šla delat mat.tečaj..ga nism nardila oz.delno..ne ceuga..nardila sm tist kar je blo pogoj, da sm se upisala na fax..In so mi v okt. poslal poziv, da morm vrnt štipendijo za eno leto. Se prau to k sm delala mat.tečaj..A lahko kljub temu zaprosm za novo štipendijo al morm to najprej vrnt..da lahko za kej nouga zaprosm?Če bi se dalo dobit, bi s to dobjeno uno povrnila.. Sam k je vrjetno nemogoče..Sm se pošteno zajebala, ker sm njim dala potrdilo kao da delam mat.tečaj,kljub temu da sm delala sam en predmet..Nism bla pozorna..In so rekl, da če bi takrt tku napisala bi to upošteval.zdej pa je tko kukr je.. :? Ma kdo kako rešitev?
Zadnjič spremenil Damyanchyka, dne 26. Nov. 2008 18:03, skupaj popravljeno 2 krat.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 11. Nov. 2008 18:48

Ja kako nisi slišala, da lahko dajo prošnjo za štipendijo tudi izredni študentje?
Pa skos se je govorilo o tem. Najbolje, da greš tja in da ti svetujejo kar seda najbolje tebi v prid...

Kaj misliš?

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov