Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lina malina - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2008
- Kraj: Neverland.
Cau! Zanima me, ali je že dobil odločbo kdo izmed novih prosilcev za Zoisovo?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Zavod ima tudi manj prošenj. Ne pa tono novih prosilcev, ampak same stare, kjer samo pogoje preverijo in preletijo podatke. Neprimerno hitreje, kot pa vse točkovat, itd...
Js že nestrpno čakam pvo štipendijo- finance že popuščajo
Js že nestrpno čakam pvo štipendijo- finance že popuščajo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Organizacija tega je res obupna ...
Celo poletje zbirajo prijave, pa se vseeno zavleče. Pa vedno na začetku šolskega/študijskega leta, ko človek najbolj potrebuje denar. Najbol grozno je bilo v gimnaziji, ko je bilo treba čakati 2 meseca na štipendijo, že kmalu po začetku šolskega leta pa je prišla katastrofalna položnica za knjige.
Celo poletje zbirajo prijave, pa se vseeno zavleče. Pa vedno na začetku šolskega/študijskega leta, ko človek najbolj potrebuje denar. Najbol grozno je bilo v gimnaziji, ko je bilo treba čakati 2 meseca na štipendijo, že kmalu po začetku šolskega leta pa je prišla katastrofalna položnica za knjige.
-
tammyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2006
lina malina napisal/-a:Cau! Zanima me, ali je že dobil odločbo kdo izmed novih prosilcev za Zoisovo?
Novi prosilci (dijaki) naj bi že zvedli; razen tisti, ki so oddali nepopolne vloge, bodo izvedeli v sredini novembra.
Za študente pa se bo izvedelo (šele) konec meseca. vseeno upam, da bodo malo bolj pohiteli
-
tammyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2006
Ashley*** napisal/-a:^^ Dala sem glede na povprečno oceno (17% prosilcev dobi štipendijo ), ker nism vedla, da morm met vse izpite narjene, da mi faks izda tisto potrdilo glede 5%, jst sm si pa en izpit pustila za oktober
kako 17%? ....
jst sm dala tud glede na povprečno oceno (9.6), nisem dala glede na 5% najboljših v generaciji, ker bi trajalo, da bi mi izpolnili tisto potrdilo itd. Sm mela pa narjene vse izpite, s tem da na potrdilu s povprečno oceno ni enga izpita, ker sem ga šla višat in so mi ga v tem času razveljavli. Nisem pa vedla, da bi lahk poslala oboje in bi me obravnavali pri obeh razredih - med 5% in glede na povp. oceno. Je kdo tak, ki je priložil oboje??
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mah jst komi čakam to odločbo...ker je najslabi takole čakata kaj so se odločl..
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
perpetua napisal/-a:Lahko si priložil oboje, ampak te bodo obravnavali samo za eno. Hočem reči, da nisi v prednosti, če si poslal oboje. Ne vem pa glede na kaj, se bodo odločili ali te bodo obravnavali po povprečju ali uvrstitvi med 5%.
obravnavajo te po tistem, ki ti prinese več točk.
recimo, če si bil zlati maturant in si imel povprečje 4.6 te bodo obravnavali pod zlati maturant, ker to prinese več točk. (vsaj tako sem jaz razumela).
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
tammyka napisal/-a:kako 17%? ....
jst sm dala tud glede na povprečno oceno (9.6), nisem dala glede na 5% najboljših v generaciji, ker bi trajalo, da bi mi izpolnili tisto potrdilo itd. Sm mela pa narjene vse izpite, s tem da na potrdilu s povprečno oceno ni enga izpita, ker sem ga šla višat in so mi ga v tem času razveljavli. Nisem pa vedla, da bi lahk poslala oboje in bi me obravnavali pri obeh razredih - med 5% in glede na povp. oceno. Je kdo tak, ki je priložil oboje??
Ja sam 17% unih, ki smo oddali vlogo za štipendijo na podlagi povprečja, dobi štipendijo..
-
V razpisu je pisalo, da prilozis ali eno ali drugo, ne pa obeh. Ne vem pa, katero izmed dokazil bodo upostevali, če je kdo poslal obe - sem pa nekje zasledila, da bodo upoštevali samo eno in ne obeh skupaj.
-
Se opravičujem, vidim da je perpetua to isto že lepo zapisala.
Kje se najde ta točkovnik (v smislu, kaj ti več prinese - povprečje ali 5%)?
Kje se najde ta točkovnik (v smislu, kaj ti več prinese - povprečje ali 5%)?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov