Štipendija

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lina malina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2008
Kraj: Neverland.

Neprebrana objavaNapisal/-a lina malina » 07. Nov. 2008 11:40

Cau! Zanima me, ali je že dobil odločbo kdo izmed novih prosilcev za Zoisovo? :)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 07. Nov. 2008 15:53

Stari smo že dobili ta teden ... Izgleda, da boste novi še malo počakali. Zavod RS za zaposlovanje dela z neverjetno hitrostjo ...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 07. Nov. 2008 15:59

Zavod ima tudi manj prošenj. Ne pa tono novih prosilcev, ampak same stare, kjer samo pogoje preverijo in preletijo podatke. Neprimerno hitreje, kot pa vse točkovat, itd...

Js že nestrpno čakam pvo štipendijo- finance že popuščajo :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 07. Nov. 2008 18:07

Jst tud še nism dobila :roll: Kot vsako leto si vzamejo veliiiko časa, da ugotovijo da izpolnjujem vse pogoje.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 07. Nov. 2008 18:08

...
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 08. Nov. 2008 0:07

Organizacija tega je res obupna ... :roll:

Celo poletje zbirajo prijave, pa se vseeno zavleče. Pa vedno na začetku šolskega/študijskega leta, ko človek najbolj potrebuje denar. Najbol grozno je bilo v gimnaziji, ko je bilo treba čakati 2 meseca na štipendijo, že kmalu po začetku šolskega leta pa je prišla katastrofalna položnica za knjige.
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tammyka » 08. Nov. 2008 10:30

lina malina napisal/-a:Cau! Zanima me, ali je že dobil odločbo kdo izmed novih prosilcev za Zoisovo? :)

Novi prosilci (dijaki) naj bi že zvedli; razen tisti, ki so oddali nepopolne vloge, bodo izvedeli v sredini novembra.

Za študente pa se bo izvedelo (šele) konec meseca. vseeno upam, da bodo malo bolj pohiteli :)
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tammyka » 08. Nov. 2008 10:41

Ashley*** napisal/-a:^^ Dala sem glede na povprečno oceno (17% prosilcev dobi štipendijo :? ), ker nism vedla, da morm met vse izpite narjene, da mi faks izda tisto potrdilo glede 5%, jst sm si pa en izpit pustila za oktober :?

kako 17%? ....
jst sm dala tud glede na povprečno oceno (9.6), nisem dala glede na 5% najboljših v generaciji, ker bi trajalo, da bi mi izpolnili tisto potrdilo itd. Sm mela pa narjene vse izpite, s tem da na potrdilu s povprečno oceno ni enga izpita, ker sem ga šla višat in so mi ga v tem času razveljavli. Nisem pa vedla, da bi lahk poslala oboje in bi me obravnavali pri obeh razredih - med 5% in glede na povp. oceno. Je kdo tak, ki je priložil oboje??
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 08. Nov. 2008 11:05

Mah jst komi čakam to odločbo...ker je najslabi takole čakata kaj so se odločl..
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
perpetua
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a perpetua » 08. Nov. 2008 11:24

Lahko si priložil oboje, ampak te bodo obravnavali samo za eno. Hočem reči, da nisi v prednosti, če si poslal oboje. Ne vem pa glede na kaj, se bodo odločili ali te bodo obravnavali po povprečju ali uvrstitvi med 5%.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 08. Nov. 2008 12:27

perpetua napisal/-a:Lahko si priložil oboje, ampak te bodo obravnavali samo za eno. Hočem reči, da nisi v prednosti, če si poslal oboje. Ne vem pa glede na kaj, se bodo odločili ali te bodo obravnavali po povprečju ali uvrstitvi med 5%.

obravnavajo te po tistem, ki ti prinese več točk.

recimo, če si bil zlati maturant in si imel povprečje 4.6 te bodo obravnavali pod zlati maturant, ker to prinese več točk. (vsaj tako sem jaz razumela).
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 08. Nov. 2008 12:29

tammyka napisal/-a:kako 17%? ....
jst sm dala tud glede na povprečno oceno (9.6), nisem dala glede na 5% najboljših v generaciji, ker bi trajalo, da bi mi izpolnili tisto potrdilo itd. Sm mela pa narjene vse izpite, s tem da na potrdilu s povprečno oceno ni enga izpita, ker sem ga šla višat in so mi ga v tem času razveljavli. Nisem pa vedla, da bi lahk poslala oboje in bi me obravnavali pri obeh razredih - med 5% in glede na povp. oceno. Je kdo tak, ki je priložil oboje??

Ja sam 17% unih, ki smo oddali vlogo za štipendijo na podlagi povprečja, dobi štipendijo..
Uporabniški avatar
lina malina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lina malina » 08. Nov. 2008 13:01

V razpisu je pisalo, da prilozis ali eno ali drugo, ne pa obeh. Ne vem pa, katero izmed dokazil bodo upostevali, če je kdo poslal obe - sem pa nekje zasledila, da bodo upoštevali samo eno in ne obeh skupaj.
Uporabniški avatar
lina malina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lina malina » 08. Nov. 2008 13:04

Se opravičujem, vidim da je perpetua to isto že lepo zapisala. :wink:
Kje se najde ta točkovnik (v smislu, kaj ti več prinese - povprečje ali 5%)?
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 08. Nov. 2008 14:09

Pa sej a ni vseen ker pogoj izpolnjuješ, samo da ga? Če maš povprečje, jo dobiš, če si pa med 5% pa tud dobiš. Zakaj bi blo eno več vredno? A ni tko? Pa kaj je s temi 17%? Tega ne razumem, kaj hočte povedat.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov