Štipendija

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 31. Okt. 2008 12:27

Pa kaj lohk prosiš za obedve štipendije(za zoisovo in državno)?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Okt. 2008 12:53

Mislm da ja, samo si že zamudila rok za Zoisovo. Za državno pa še lahko. Ne moreš pa obeh na enkrat prejemat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
sleepyheadgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sleepyheadgirl » 31. Okt. 2008 13:43

ja js tut še čakam sam sm mela pa povprečje 4,18 tko da....bomo vidl
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
Vessy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Vessy » 31. Okt. 2008 14:10

Jaz sem dobla ta tedn odločbo (državna š.). So mi zavrnili... Sicer še tak grem 1x dat, ker se je št. članov spremenilo, sn sama ostala.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 31. Okt. 2008 14:40

*mala* napisal/-a:Mislm da ja, samo si že zamudila rok za Zoisovo. Za državno pa še lahko. Ne moreš pa obeh na enkrat prejemat.

Včasih je blo tako da si lahko dal odločbo za obe, pa si pač dobil tisto ki je bila višja (v bistvu recimo če je bla Zoisova nižja kot republiška, si dobil kao Zoisovo, plus tisto razliko med štipendijama...pol pa ker se Zoisova viša iz leta v leto, si pa kmal dobil samo še Zoisovo - ker je bla višja)

Zdej so pa itak naredli tut pri Zoisovi nek dodatek za take z nižjimi prihodki.
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 31. Okt. 2008 15:25

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw dobila sem odločbo in dobim štipendijo in presenetili so me z zneskom saj sem pričakovala manj....sem pa dobila več....wiiiiiiiiiiiiiii waaaaaaaaaaaaaaaaaaaw sem nepopisno happy :D :D :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 31. Okt. 2008 15:29

jaz pa sem šla z atijom zmanjšat preživnino, da bi potem nekak dobila štipendijo,amapk ker se nasednje leto prepišem itd, ne bom vloge dala naprej oz pritožbe.mi bo naslednje leto bolj koristila...pa še vračala ne bom nič.
*pocahontas*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *pocahontas* » 31. Okt. 2008 15:34

js mam 4,5 povprecje pa se cakam na odgovor... :/ kr neki ze vec kt en mesc...
Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Penelope* » 31. Okt. 2008 16:39

Jst pa sm dobla priporočeno pošiljko pa me ni blo doma in zdej šele v pon lahk dvignem. A tiste ko ste doble ste doble priporočeno pismo???
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 31. Okt. 2008 16:55

Jaz sem dobila za Zoisovo in ni bilo priporočeno, sem pa stara štipendistka. In letos dobim še malo več € kot lani. :wink:
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 31. Okt. 2008 18:40

*Penelope* napisal/-a:Jst pa sm dobla priporočeno pošiljko pa me ni blo doma in zdej šele v pon lahk dvignem. A tiste ko ste doble ste doble priporočeno pismo???

Ja... Vedno naj bi pršlo ku priporočeno, kot je meni znano...
Sicer so pa meni prasci republiško štipendijo zavrnili... Kar mi sploh ni jasno, zato bom verjetno napisala pritožbo.
Moj fant pa je iz 200€ republiške štipendije prišel na 0€!! Letos štipendije sploh ni dobil! :?
Sweetflower
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweetflower » 31. Okt. 2008 18:52

Jaz sem mela povprečje 4,73 v tretjem letniku gim. V bistvu sploh nisem vedela, da se lahko sam predlagaš za štipendijo, ker nam tega nihče ni povedal. Poskusila sem, bomo pa videli kak je odgovor :? . Sem pa že res nestrpna in nervozna, če sem kaj pozabila poslati itd., tiste prošnje menda kar zavržejo :roll: .
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 31. Okt. 2008 19:03

^^A ti si oddala vlogo za Zoisovo štipendijo? Ja, lahko se sam predlagaš, ampak moraš vseeno iti na tisto testiranje, za katerega bi te morali poklicat... In imet moraš kakšno zlato priznanje iz državne ravni... A si dobila vabilo za testiranje?
*pocahontas*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *pocahontas* » 31. Okt. 2008 22:55

ni ti treba met nobenih priznanj al pa testiranj pomoje. kokr si js razlagam , je treba met sam uspeh pac nad 4,01 al kolk že...
Uporabniški avatar
lina malina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2008
Kraj: Neverland.

Neprebrana objavaNapisal/-a lina malina » 31. Okt. 2008 23:02

lesnik napisal/-a:Pa kaj lohk prosiš za obedve štipendije(za zoisovo in državno)?

Jaz sem se letos pozanimala ravno o tem in odgovor je bil: Lahko daš prošnjo za obe štipendiji (Republiško in Zoisovo), dobiš pa tisto, katero ti prvo pozitivno rešijo, ne glede na višino štipendije.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov