Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kaj pa jst lahko potem letos zaprosim za štipendijo čeprav letos nebom naredila letnika ampak bom šolanje vseeno nadaljevala pač ziopet v istem letniku....
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
tinatina napisal/-a:gemini napisal/-a:Kok je pa z Zoisovo ob prehodu na faks? So kaki posebni pogoji, da jo obdržiš?
Ne, razen uspeha v cetrtem letniku srednje sole.
ko sem šla jst iz srednje šole na faks je bil pogoj da obdržiš zoisovo štipendijo tut matura, mislim da si moral met vsaj enih 20 pik al nekaj podobnega, da si obdržal štipendijo, ker vem da se je moj sošolc bal, da mu jo bojo vzel, pol je mel pa glih ene tolk pik!
mene pa zanima če katera ve točno kako je s zoisovo štipendijo, če podaljšuješ absolventa? ker vem, da v tistem obrazcu, ki ga izpolnjuješ vsako leto obklukaš, da ponavlaš absolventa in moraš potem v roku enega leta prinest dokazilo, da si diplomiral, če ne moraš nekaj vračat. slišala pa sem da so nekaterim pol leta še zmeraj izplačeval štipendijo in da so taki študentje napisal posebno prošnjo...v glavnem na netu sem že iskala pravilnik o štipendiranju pa če bi o tem kaj pisalo, pa nikjer nič ne piše pa me zanima, če katera od vas to mogoče ve???
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
ja sam jst je še sploh nikol nisem dobila. Zato me zanima ali je možno, da je dobim sedaj, ko nism naredila letnika?
Ker letos naj bi hjo dobila ker mamica ne dela več ker je na čakanju za v pokoj ane...
Ker letos naj bi hjo dobila ker mamica ne dela več ker je na čakanju za v pokoj ane...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- grapi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: lubljana
oj folk. se opravičujm če ste o temu že razpravlal, sam se mi res ne da ush 12 strani zdej prebrt. sam a kdo slučajn ve kako dobiš športno štipendijo, če si državn prvak. a te more predlagat klub, kok je to odvisn od ocen... ker jz sm mela enga znanca k jo je meu, pa je en let ponaulou.
lp
lp
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Jooo, jst zdej kandiditam za zoisovo. Upam da mi bo ratal
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- mononoke
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Zvoncnica napisal/-a:Ampak pozor, Zoisovo štipendijo si zdaj dobivala tudi med počitnicami, v prehodu iz SŠ na fax pa nimaš julijske, avgustovske in septemberske (kar pomeni, da je ne dobiš avgusta, septembra in oktobra...
Eno vprašanje: A Pa dobiš štipendijo potem nazaj? as in tako kot septembra, ko so ti še potrjeval pa je nisi dubu in si dubu pol dvojno al pa trojno novembra, odvisno kok so rabl? Al pač sploh ne dobiš tega keša?
tnx
lp
- nikita..
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2005
Js mam eno uprašanje...
Drugač mam štipendijo in sm jo usa 4 leta dobivala tut med počitnicami julija in augusta,zdej sm pa 4. letnik in pravjo da letos jo maš pa samo še junija pol pa ne več.A kdo ve če je to res al jo maš isto še julija in augusta?
Drugač mam štipendijo in sm jo usa 4 leta dobivala tut med počitnicami julija in augusta,zdej sm pa 4. letnik in pravjo da letos jo maš pa samo še junija pol pa ne več.A kdo ve če je to res al jo maš isto še julija in augusta?
~-~> Sticks and stones can break my bones,
but words will never hurt me <~-~
but words will never hurt me <~-~
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
Štipendija se izplačuje za en mesec nazaj. Ker ti v četrtem letniku imaš status dijaka sam do konc junija potem štipendijo dobiš še za junij, torej je julija še štipendija, avgusta in septembra pa ne.
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov