Štipendija

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 25. Maj. 2006 9:47

Kaj pa jst lahko potem letos zaprosim za štipendijo čeprav letos nebom naredila letnika ampak bom šolanje vseeno nadaljevala pač ziopet v istem letniku....
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 25. Maj. 2006 11:45

tinatina napisal/-a:
gemini napisal/-a:Kok je pa z Zoisovo ob prehodu na faks? So kaki posebni pogoji, da jo obdržiš? :)

Ne, razen uspeha v cetrtem letniku srednje sole.

ko sem šla jst iz srednje šole na faks je bil pogoj da obdržiš zoisovo štipendijo tut matura, mislim da si moral met vsaj enih 20 pik al nekaj podobnega, da si obdržal štipendijo, ker vem da se je moj sošolc bal, da mu jo bojo vzel, pol je mel pa glih ene tolk pik!

mene pa zanima če katera ve točno kako je s zoisovo štipendijo, če podaljšuješ absolventa? ker vem, da v tistem obrazcu, ki ga izpolnjuješ vsako leto obklukaš, da ponavlaš absolventa in moraš potem v roku enega leta prinest dokazilo, da si diplomiral, če ne moraš nekaj vračat. slišala pa sem da so nekaterim pol leta še zmeraj izplačeval štipendijo in da so taki študentje napisal posebno prošnjo...v glavnem na netu sem že iskala pravilnik o štipendiranju pa če bi o tem kaj pisalo, pa nikjer nič ne piše :? pa me zanima, če katera od vas to mogoče ve???
It looks like we could have made it baby...me and you!
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 25. Maj. 2006 13:44

bolj tezko verjet da bi ti jo placevali se naprej..to je lih isto kot ce ponavljas letnik pa mas status stip. pa ne vec..
ni greh uprasat na uradu ! ce se da dobit treba izkoristis se kolikor se da ;)
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 29. Maj. 2006 6:56

ja sam jst je še sploh nikol nisem dobila. Zato me zanima ali je možno, da je dobim sedaj, ko nism naredila letnika?

Ker letos naj bi hjo dobila ker mamica ne dela več ker je na čakanju za v pokoj ane...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
grapi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: lubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a grapi » 04. Jun. 2006 18:16

oj folk. se opravičujm če ste o temu že razpravlal, sam se mi res ne da ush 12 strani zdej prebrt. sam a kdo slučajn ve kako dobiš športno štipendijo, če si državn prvak. a te more predlagat klub, kok je to odvisn od ocen... ker jz sm mela enga znanca k jo je meu, pa je en let ponaulou.
lp
Uporabniški avatar
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Celje(na žalost)

Neprebrana objavaNapisal/-a *tenisačica* » 06. Jun. 2006 11:53

Jooo, jst zdej kandiditam za zoisovo. Upam da mi bo ratal :?
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
mononoke
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a mononoke » 06. Jun. 2006 20:14

Zvoncnica napisal/-a:Ampak pozor, Zoisovo štipendijo si zdaj dobivala tudi med počitnicami, v prehodu iz SŠ na fax pa nimaš julijske, avgustovske in septemberske (kar pomeni, da je ne dobiš avgusta, septembra in oktobra...

Eno vprašanje: A Pa dobiš štipendijo potem nazaj? as in tako kot septembra, ko so ti še potrjeval pa je nisi dubu in si dubu pol dvojno al pa trojno novembra, odvisno kok so rabl? Al pač sploh ne dobiš tega keša?

tnx

lp
Uporabniški avatar
Zvoncnica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2006
Kraj: med zvezami

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncnica » 06. Jun. 2006 20:43

Ja, novembra sem dobila oktobersko in naprej vse redno...pač za pretekli mesec. Upam, da je zdaj ne izgubim, držite pesti ;)
Colour me in love with you...
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 07. Jun. 2006 19:16

*tenisačica* napisal/-a:Jooo, jst zdej kandiditam za zoisovo. Upam da mi bo ratal :?

ok, no jst sm šla pol še dvakrat pisat une teste, k mi je zmer glih za mal zmankal, sam n konc sm jo dubila. pa držim pesti, d ti bo ratal
nikita..
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nikita.. » 08. Jun. 2006 14:20

Js mam eno uprašanje...
Drugač mam štipendijo in sm jo usa 4 leta dobivala tut med počitnicami julija in augusta,zdej sm pa 4. letnik in pravjo da letos jo maš pa samo še junija pol pa ne več.A kdo ve če je to res al jo maš isto še julija in augusta?
~-~> Sticks and stones can break my bones,
but words will never hurt me <~-~
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 08. Jun. 2006 17:04

nimaš je :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
nikita..
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nikita.. » 08. Jun. 2006 18:09

A kej veš a julija še al samo še junija?
~-~> Sticks and stones can break my bones,
but words will never hurt me <~-~
Uporabniški avatar
Zvoncnica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2006
Kraj: med zvezami

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncnica » 08. Jun. 2006 21:06

katero štipendijo? Za zoisovo glej prejšnje poste, ko sem raszložila kako gre sistem, za druge štipendije pa ne vem... Poglej v pogodbo, tam vse piše.
Colour me in love with you...
Uporabniški avatar
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cat85 » 09. Jun. 2006 9:19

Štipendija se izplačuje za en mesec nazaj. Ker ti v četrtem letniku imaš status dijaka sam do konc junija potem štipendijo dobiš še za junij, torej je julija še štipendija, avgusta in septembra pa ne.
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 09. Jun. 2006 9:24

Po tej logiki tudi oktobra ne dobi nič, ker pridobi status študenta šele v oktobru - torej naslednja štipendija po julijskem izplačilu šele v mesecu novembru (za oktober) :?

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov