Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
[quote="Vermilion
a misliš, da sem jst ležala pa se po rit praskala čez poletje... delala sem in to po 2 službi... samo pač ta denar je šel za druge stvari, ker sem pač računala s tem, da dobim štipendijo... drugače pa delam med vikendi, samo bom mogla skenslat, ker mi s faxom ne znese... pač vsi ne hodmo na fdv, organizacijo in podobne krožek faxe...[/quote]
ja sevede... fdv je najlažji faks kar jih obstaja. Dj pomir se no mal. Ni tok lahek kt ti mislš. Če si pa tega mjenja, pa pjd veselo vzporedno študirat, ker fdv boš itak z lahkoto nardila.
Če te neki veseli študirat pol ni važno na ker faks hodš.. al je to fdv al pa pravna fakulteta.
Tud pa nau konc sveta ker letos pač nis dubla štipendije. Probi drug let pa je. Ni se ti treba pol tle pidzit na vse fdvjevce, na vse čefurje itd. Mogoče lih kdo od teh še bl potrebuje štipendijo kt pa ti.
a misliš, da sem jst ležala pa se po rit praskala čez poletje... delala sem in to po 2 službi... samo pač ta denar je šel za druge stvari, ker sem pač računala s tem, da dobim štipendijo... drugače pa delam med vikendi, samo bom mogla skenslat, ker mi s faxom ne znese... pač vsi ne hodmo na fdv, organizacijo in podobne krožek faxe...[/quote]
ja sevede... fdv je najlažji faks kar jih obstaja. Dj pomir se no mal. Ni tok lahek kt ti mislš. Če si pa tega mjenja, pa pjd veselo vzporedno študirat, ker fdv boš itak z lahkoto nardila.
Če te neki veseli študirat pol ni važno na ker faks hodš.. al je to fdv al pa pravna fakulteta.
Tud pa nau konc sveta ker letos pač nis dubla štipendije. Probi drug let pa je. Ni se ti treba pol tle pidzit na vse fdvjevce, na vse čefurje itd. Mogoče lih kdo od teh še bl potrebuje štipendijo kt pa ti.
-
tinca987 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 11. 2007
- Kraj: celje-šentjur
Vermilion napisal/-a:tinca987 napisal/-a:svašta js še nikol nism dobla štipendije kr vedno presežem za par evrov pa se ne bunim ampak delam prek študenta...od staršev pa tud nism dobla nobenga dnarja že 4 lete,razn za roj. dan mogoč..mal se je treba potrudit ni vse tak enostavno na svetu
če bi blo vse tko enostavno nebi rabila štipendije, tko, da verjemi ne samo zarad štipendije ampak je kar precej stvari zaradi katerih mam vse prej kot lahko življenje
verjem kolkrat bi jo js rabla ko nisem mela od kje dnar vzet ko sm ga rabla za prevoz al pa karkoli...pa nisi edina ko nimaš lahkega življenja, tem svetu je še preveč takih ljudi tud men ni lahk pa vseen nekak uspevam brez pritoževanj in podobno
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
tinca987 napisal/-a:Vermilion napisal/-a:tinca987 napisal/-a:svašta js še nikol nism dobla štipendije kr vedno presežem za par evrov pa se ne bunim ampak delam prek študenta...od staršev pa tud nism dobla nobenga dnarja že 4 lete,razn za roj. dan mogoč..mal se je treba potrudit ni vse tak enostavno na svetu
če bi blo vse tko enostavno nebi rabila štipendije, tko, da verjemi ne samo zarad štipendije ampak je kar precej stvari zaradi katerih mam vse prej kot lahko življenje
verjem kolkrat bi jo js rabla ko nisem mela od kje dnar vzet ko sm ga rabla za prevoz al pa karkoli...pa nisi edina ko nimaš lahkega življenja, tem svetu je še preveč takih ljudi tud men ni lahk pa vseen nekak uspevam brez pritoževanj in podobno
se čist stinjam. nihče nima lahkega življenja.. jaz bi tu lahko za 5 strani napisala kakšne scene in probleme mam v življenju.. in kr en velik del je finančne narave! sočustvujem s tabo, ker nisi dobila štipendije..tudi jaz je nisem še nikoli pa bi jo krvavo potrebovala. ampak tako pač je.. si pač zrihtaš en job al pa dva.jaz sem lani mela 3 službe (to je po eni strani celo lažje, ker se ne rabiš prilagajat samo enemu delovnemu času)
..aja pa ne hodim na FDV (čprav ne vem v čem je poanta..vsak fax je po svoje težek) ampak študiram na FF dva jezika, tako da mam razpon predavanj res čez cel dan pa ogromno sprotnega učenja, pa mi je ratalo še delat zravn. ne rečem, da mi je blo vedno kul in itak sem bla čist preobremenjena..ampak če nimaš druge izbire pač ne morš jamrat
veliko uspeha in manj sekiranja želim!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Vermilion napisal/-a:a misliš, da sem jst ležala pa se po rit praskala čez poletje... delala sem in to po 2 službi... samo pač ta denar je šel za druge stvari, ker sem pač računala s tem, da dobim štipendijo... drugače pa delam med vikendi, samo bom mogla skenslat, ker mi s faxom ne znese... pač vsi ne hodmo na fdv, organizacijo in podobne krožek faxe...
ok in mi lahko potem poveš na ker faks hodš d ni "krožkarski" tko k so ostali?
pa še dve pripombi:
1. vem d so še drugi stroški k d delaš sam zto d bi čz let preživu, ampak je vseen včasih treba mal nprej mislt... jst vem d mam mal šans d mam povprečje več k 8,5 in obdržim štipendijo, zto sm kr dost dnarja k sm letos zaslužla dala na stran k mejbi pa drug let ne bom mela štipendije.
2. ne vem zkaj nisi dala prošnje in za kadrovsko štipendijo in za republiško hkrati. po novem pravilniku je to zdj mogoče in č slučajno dobiš obe, potem lahko izbereš le eno.
-
love18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2007
Vermilion napisal/-a:če bi pr ns mal manj vse mogče priseljence podpiral, ki kar z lufta vse dobijo bi blo tud mal več štipendij, socialnih stanovanj in podobnega za slovence.
omg ti si pa res,da ne rečem kwa! pa kaj misliš da tem tvojem čefurjam vse z neba pade? si pa res naivna! pa namest da kle svojo kokošjo pamet razkazuješ pet raj na socialo pa tm gobček odpri! ne morm vrjet, da še obstajajo taki kot si ti! smo vsi ljudje! mislš da si sam ti boga revčka s takim problemom? odrasti! in ko boš si boš že znala skraspat denar za bone!kle na forumi ti ga ne bo noben ponudu
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
rachka_ napisal/-a:
se čist stinjam. nihče nima lahkega življenja.. jaz bi tu lahko za 5 strani napisala kakšne scene in probleme mam v življenju.. in kr en velik del je finančne narave! sočustvujem s tabo, ker nisi dobila štipendije..tudi jaz je nisem še nikoli pa bi jo krvavo potrebovala. ampak tako pač je.. si pač zrihtaš en job al pa dva.jaz sem lani mela 3 službe (to je po eni strani celo lažje, ker se ne rabiš prilagajat samo enemu delovnemu času)
..aja pa ne hodim na FDV (čprav ne vem v čem je poanta..vsak fax je po svoje težek) ampak študiram na FF dva jezika, tako da mam razpon predavanj res čez cel dan pa ogromno sprotnega učenja, pa mi je ratalo še delat zravn. ne rečem, da mi je blo vedno kul in itak sem bla čist preobremenjena..ampak če nimaš druge izbire pač ne morš jamrat
veliko uspeha in manj sekiranja želim!
ewo take jez spoštujem, k delajo pa ne jamrajo
res svaka ti čast pa še naprej bot tko pridna
-
Smeška. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2008
- Kraj: KP - LJ
Vermilion - en hint - skenslaj se z interneta, boš mela čudežno več časa.
...
letos pa prvič štipendija..lep občutek.
samo kaj ki so mi založili prijavo tko da bom spet rabla čakat 120 let..
dobim pa 10 štipendij na leto, kdo ve?
...
letos pa prvič štipendija..lep občutek.
samo kaj ki so mi založili prijavo tko da bom spet rabla čakat 120 let..
dobim pa 10 štipendij na leto, kdo ve?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
tamali so zavrnil štipendijo, pa me zanim, če se da kšno pritožbo napisat? kam, pa kakšne so obv. priloge?
hvala za odg.
hvala za odg.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Tamceek - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2008
Jaz sem danes dobila odločbo..in so mi tud znižali za 10€..najbolj čudno pa mi je to ko sem lani dobila isti dodatek za prevoz kot letos..čeprav letos stanujem oz. študiram 160km od doma majo letos neke čudne kriterije
..just wanna dance, wanna go insane...
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
lakeesha napisal/-a:tamali so zavrnil štipendijo, pa me zanim, če se da kšno pritožbo napisat? kam, pa kakšne so obv. priloge?
hvala za odg.
samo napišeš pritožbo pač.. napišeš kaj te zanima in tko... priloge pa pomoje da ni nobene treba dat... pošlji pa tja od kjer si dobila zavrnitev
@Tamceek.. mislm da majo tko da je od 50km naprej da je enaka vsota tega dodatka za prevoz... pol si pa lahko 51km al pa 180km daleč stran od doma.. isto vsoto dobiš
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
jaz tudi še nisem dobia odločbe...in me prav zanima kdaj jo bom...pa itak vem da bo štipendija manjša...in mi ni logike tudi ker sem letos oddaljena 3x dlje od doma kot sem bla lani...ahjej..in štipendija nikakor ni dovolj za študenta in življenje v Lj...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov