Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
Bejbika23 napisal/-a:Češnja to si dobila državno? Si študentka ali dijakinja? Kok so ti pa zmanjšali?
navadno štipendijo to
študentka, 3.letnik.. zmanjšan mam za 10€...
a kera ve odgovort na moje vprašanje- tista ki je že dobila... a pri kateri piše da ima dodatek za prevoz?
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:a kera ve odgovort na moje vprašanje- tista ki je že dobila... a pri kateri piše da ima dodatek za prevoz?
Ne. Samo dodatek na izobrazevanje zunaj stalnega prebivalisca. Ampak to je ta dodatek, samo imenuje se drugace.
-
aha se mi je zdelo... hvala femme;)
Anny... če ne narediš letnika in se vpišeš ponovno (ponavljaš) ti jo zamrznejo za eno leto... in če potem naslednje leto (ko ponavljaš) uspešno končas letnik ti je ni treba vračat.. če padeš še enkrat... jo moraš vrniti..
Anny... če ne narediš letnika in se vpišeš ponovno (ponavljaš) ti jo zamrznejo za eno leto... in če potem naslednje leto (ko ponavljaš) uspešno končas letnik ti je ni treba vračat.. če padeš še enkrat... jo moraš vrniti..
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
prasci so mi zavrnil štipendijo, saj ne, da sm jo do sedaj zmeraj dobila brez problemov... nevem s čim naj si zdaj plačujem vožnjo pa bone pa to... itaq sm letos skoz po cele dneve na faxu, da nimam časa niti dneva delat...
sploh nevem kakšne glupe kriterije majo, pomoje jo dobijo samo kakšni čefurji, k znajo fajn zajedat državo... ostali smo pa lahko še bl na podnu pa ni nč...
res sm raspizdena, če bi to vedla, bi vložila za kadrovsko
sploh nevem kakšne glupe kriterije majo, pomoje jo dobijo samo kakšni čefurji, k znajo fajn zajedat državo... ostali smo pa lahko še bl na podnu pa ni nč...
res sm raspizdena, če bi to vedla, bi vložila za kadrovsko
-
^^ pritoži se...
pozanimi se za kadrovske.. mogoče pa še ni prepozno...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Fak kaka bedna čefurka si ti bla še prejšnja leta..le kaj te je pičlo, da letos nisi več..
Retard en.
Pač letos pr štipendijah upoštevajo še otroške doklade(ker ma socialna štipendije zdj čez) in kokr se je enim zmanjšala za do 40eur si pač ti očitno z otroškimi dokladi prešla mejo tega, da bi jo rabila in so ti jo ukinl.
Retard en.
Pač letos pr štipendijah upoštevajo še otroške doklade(ker ma socialna štipendije zdj čez) in kokr se je enim zmanjšala za do 40eur si pač ti očitno z otroškimi dokladi prešla mejo tega, da bi jo rabila in so ti jo ukinl.
It was forever..but it didnt last long..
-
Vermilion - Kofetarica
joj, jst sam povem tist kar je res...
pa fora je, da so letos skenslal ugodnost za enostarševske družine in se letos sploh ne upošteva tega, kar pa nima nobene veze z dokladi... lahk je vit pametn, če bi pa ti mela samo mami z minimalno plačo bi pa držala jezik za zobmi
pa fora je, da so letos skenslal ugodnost za enostarševske družine in se letos sploh ne upošteva tega, kar pa nima nobene veze z dokladi... lahk je vit pametn, če bi pa ti mela samo mami z minimalno plačo bi pa držala jezik za zobmi
-
Vermilion - Kofetarica
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:^^ pritoži se...
bom probala, samo ni tko na izi, ker kadrovsko bi ziher lahko dobila, če nisem prepozna... samo spet vprašanje, ker me trenutno interesira ena firma, druge pa nebi vzela, ker pol je fora, da moraš delat vsaj toliko let kokr je trajanje štipendije al pa x2.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Veš kaj sanja se ti ne, kako jz žvim in kako plačo majo doma ipd tko da stfu Men so jo znižal za kurčevih 35eur, pa letos bi mi jo moral še zvišat k sm se prejšn let kurčevo trudla za ta jeb** uspeh ipd. tko da zdj mi pokrije samo jeb** prevoz(ki je 80eur btw) pa kurčev zvezek sem ter tja
In ja tud dokladi se upoštevajo letos, ker se prejšnja leta niso..zato pa se je folku tok znižala. In ni problema, da si razkurjena ipd, jz sm bla tud, ko sm zvedla ampak nmorš pol neki začet žalit s čefurji pa nevem kaj, še posebi ker si samo sebe pol vključla v skupino teh "zajedavskih čefurjev", ker si jo prejšnja leta dobivala..
In ja tud dokladi se upoštevajo letos, ker se prejšnja leta niso..zato pa se je folku tok znižala. In ni problema, da si razkurjena ipd, jz sm bla tud, ko sm zvedla ampak nmorš pol neki začet žalit s čefurji pa nevem kaj, še posebi ker si samo sebe pol vključla v skupino teh "zajedavskih čefurjev", ker si jo prejšnja leta dobivala..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Pejd Jelinčiču trkat na vrata pa skupi skujta zaroto.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov