Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubble* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2007
bovha napisal/-a:Tamceek napisal/-a:Kaj tisti kaj ste dobili nakazano štipendijo, ste dobili tud odločbo?
Ne! Okt dobis stipendijo za september, torej se po stari odlocbi!
Zakaj bi pa za september dobivali še po stari odločbi? Saj je pa itak že novo šolsko leto in s tem tudi nova štipendija.
(Razen, če govorite o štipendijah za študente. Tu mi ni ravno vse jasno..)
- *pocahontas*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2007
ja mene tut zanima, ce ste tisti, ki ste ze dobil stipendijo dobili tudi odločbo? js sm toook živčna ej ..
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
am..zelo malo številk je bilo treba napisati..v odločbi pa so vse številke napisane, tudi (neobdavčljivo) delo preko študenta..csd ima vse podatke
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Moj brat je dijak, vlogo je oddal tam nekje v drugi polovici septembra, odgovor oz. odločbo je pa dobil prejšni teden: 25 € manj, ker se letos ful stvari šteje Jaz je letos ne bom mela, ker ponavlam letnik, sem mogla sam potrdilo o vpisu oddat. Drugač pa kolk hitro dobiš odločbo je odvisno od vsakega centra za socialno delo posebej, kako so hitri.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz neki ne štekam. . . Sm se pogovarjala z enim fantom, ki ma tko ko jz republiško štipendijo. On je reku, da je dobiu julij in august štipendijo, jz je nisem. Zakaj ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
p!ka napisal/-a:Jz neki ne štekam. . . Sm se pogovarjala z enim fantom, ki ma tko ko jz republiško štipendijo. On je reku, da je dobiu julij in august štipendijo, jz je nisem. Zakaj ?
ka si mogoč zadnji letnik srednje šole? ker jaz v zadnjem letniku nisem dobla julija in avgusta.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
andrejav88 napisal/-a:Moj brat je dijak, vlogo je oddal tam nekje v drugi polovici septembra, odgovor oz. odločbo je pa dobil prejšni teden: 25 € manj, ker se letos ful stvari šteje .
P***a jim matrna, jz mam tud zmanjšano no pizde pofukane.
Edit 10sekund kasneje : O a tuki pa nimate vklopljene cenzure
It was forever..but it didnt last long..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kdaj se pa kej dobi za Zoisove štipendije? To za stare štipendiste. Je lan nisem imela, tak da mal pozabila kak to gre, in kdaj je prva nakazana?
(Ja, resno mi primankuje denarja...).
(Ja, resno mi primankuje denarja...).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov