Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Za njih velja novi zakon zato, ker se na prehodu na faks podpiše nova pogodba. Spremeni se stopnja šolanja, končni naziv ipd. Pomoje velja novi zakon tudi, če se prepišeš na drug program in podobno. V vsakem primeru, kjer podpišeš na novo pogodbo. Drugače pa ne.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
NOVO.
Kaj se šteje za primestni promet in kaj za medkrajevni?
Naj mi prosim eden obrazloži. Hvala
Kaj se šteje za primestni promet in kaj za medkrajevni?
Naj mi prosim eden obrazloži. Hvala
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
tanika* napisal/-a:NOVO VPRAŠANJE:
a morm na obrazec napisati koliko sem zaslužila preko študenstkega servisa..če nisem presegla zneska in nisem bila obdavčena? pa a je to znesek od lanskega leta?
Kukr jst vem ne rabš nč oddajat zravn, tud nikjer ti ne piše. Vrjetn kr sami dobijo podatke. Vsj men niso nič težil k sm nesla. Oddaš sam tist kar ti piše na zadnji strani...potrdilo o vpisu, potrdilo o opravljenih izpitih....
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
verjetno se je podatek že pojavil, samo nujno bi rabila vedeti, kolikšen je cenzus za republiško oz. državno štipendijo?? sem iskala na netu pa nisem našla. hvala ful!
- dasia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2007
imam zoisovo štipendijo, končala sem srednjo šolo. zanima me, do kdaj bi morala oddati vlogo za štipendijo za naslednje študijsko leto (je to do 15. septembra, ko je bil datum za oddajo vlog za dijake ali imam čas do oktobra). upam, da njisem zamudila
- dasia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2007
verjetno se je podatek že pojavil, samo nujno bi rabila vedeti, kolikšen je cenzus za republiško oz. državno štipendijo?? sem iskala na netu pa nisem našla. hvala ful!
Dohodek na družinskega člana ne sme biti višji od 60% minimalne plače oz. 190,4 evrov neto.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
dasia napisal/-a:verjetno se je podatek že pojavil, samo nujno bi rabila vedeti, kolikšen je cenzus za republiško oz. državno štipendijo?? sem iskala na netu pa nisem našla. hvala ful!
Dohodek na družinskega člana ne sme biti višji od 60% minimalne plače oz. 190,4 evrov neto.
če pa študiraš izven kraja bivanja, pa ne sme biti višji od 65% (kolikor sem pač uspela na hitro prečekirati nova pravila, se pa opravičujem, če sem se zmotila).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov