Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
A se ni neki govorilo, da letos ni roka za oddajo...pač kadar hočeš..
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
^^Mislm da roka za državno štipendijo ni, samo za Zoisovo je. Nej me prosm poprav katera, če sm se zmotla.
Eno vprašanje.
Js dam za Zoisovo samo kopijo lanskega spričevala? Ni treba tud še spričevala zaključnega razreda OŠ ane?
Eno vprašanje.
Js dam za Zoisovo samo kopijo lanskega spričevala? Ni treba tud še spričevala zaključnega razreda OŠ ane?
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
red*cherry napisal/-a:A se ni neki govorilo, da letos ni roka za oddajo...pač kadar hočeš..
in kolko sem jaz čula da štipendije za nazaj ne dobimo več...in da naj bi štipendijo dobil od meseca katerega si vložil...vendar po mojem to ne drži,...da dobiš od tistega meseca naprej...so pa nas prikrajšali za 1 štipendijo saj je za nazaj ne dobimo več...marš Slovenija
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Če Zoisove štipendije še nima, te mora nekdo predlagati. Mislim, da ne moreš sama vložiti prošnje. Tudi ne vem, če se kar dobijo obrazci, tako kot za republiško. Meni za Zoisovo štipendijo pošljejo obrazec vsako leto po pošti.
Se pa vloga odda na Zavodu za zaposlovanje.
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
kokica87 napisal/-a:Mene pa zanima če kdo ve do kdaj je potrebno oddati vlogo za državno štipendijo?
Nimaš omejenega roka, ampak če oddaš do 15.9 (za dijake) dobiš tudi štipendijo za september..za študente pa ne wem do kdaj je rok
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ženska napisal/-a:Če Zoisove štipendije še nima, te mora nekdo predlagati. Mislim, da ne moreš sama vložiti prošnje. Tudi ne vem, če se kar dobijo obrazci, tako kot za republiško. Meni za Zoisovo štipendijo pošljejo obrazec vsako leto po pošti.
Še nisi slišala za novi zakon, ko se tudi za Zoisovo lahko sam prijaviš?
Hkrati pa je tudi dvigjeno povprečje za ohranitev štipendije.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
*mala* napisal/-a:Še vedno me isto zanima, pa še vedno ne vem odgovora
Če slučajno katera ve. Sm pa tud že en par mailov poslala, pa od nikjer nobenga odgovora.
sicer ne razumem najbolj kak je s tvojimi prepisi, ampak tak ni bistveno za tvoje vprašanje..
mislim, da ko enkrat podpišeš pogodbo velja dokler ne greš na naslednjo stopnjo izobraževanja (zdaj po novem je mogoče drugače, ampak ti si jo podpisala še itak po starem). ko sem jo jaz mela na čakanju sem potem normalno samo izpolnila vlogo, dodala vse kar pač moreš zraven oddat in to je blo to. brez kakih novih pogodb itd..in sklepam, da ker si po starem, to velja tudi za tebe..po moje no...nisem pa ziher
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
*mala* napisal/-a:ženska napisal/-a:Če Zoisove štipendije še nima, te mora nekdo predlagati. Mislim, da ne moreš sama vložiti prošnje. Tudi ne vem, če se kar dobijo obrazci, tako kot za republiško. Meni za Zoisovo štipendijo pošljejo obrazec vsako leto po pošti.
Še nisi slišala za novi zakon, ko se tudi za Zoisovo lahko sam prijaviš?
Hkrati pa je tudi dvigjeno povprečje za ohranitev štipendije.
Oops, najbrž sem res preslišala ta zakon. O povprečju vem, da se je govorilo. Koliko pa je po novem?
-
cirrus - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
- Kraj: Ce - Lj - Tržič
Vsi tisti, ki ste podpisala pogodbo pod starim režimom se vam more ta pogodba uveljavljat. Novo povprečje velja samo za nove zoisove štipendiste! Stari zoisovi štipendisti imajo še vedno povprečje 7.0. Ne vem zakaj bi pogodbo, ki so ti jo odobrili kar enostransko pretrgali... To je nesmisel.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ni res, da velja samo nove štipendiste, tudi za tiste, ki prehajajo iz srednje šole v 1. letnik faksa. 100 %! Ker jih je kar nekaj izgubilo štipendijo zaradi tega, ker niso meli ob zaključku srednje tako povprečje (4,1 al kolk že je). In bodo morali na faksu met povprečje nad 8,0. Ker naj bi se za vsako stopnjo izobraževanja podpisala nova pogodba.
Čist bedn zakon drgač!
Čist bedn zakon drgač!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov