Štipendija

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 05. Sep. 2008 15:24

g00fy_qa napisal/-a:
gemini napisal/-a:Ni res. Za razdalje večje od 42 km je enako denarja kot če tam živiš- :)

Pri Zoisovi štipendiji:
- za bivanje: 82,23 €
- nad 40 km: 96,81 €

točno tak. sicer pa ah, to se nimaš kaj za sekirat. in kako ti lahko preverijo, če se ti voziš ali pa tam stanuješ? ma saj ne hodijo preverjat na avtobus tisto - aha, danes se pa ni peljala, ji bomo ukinili dodatek za prevoz.
preverjajo samo pač, če si dobro označil kilometre ( od kraja študija pa do doma). je sicer malo sumljivo, ko napišeš, da se voziš iz lj vsak dan domov, ampak ok, si pač malo čudna. :D koga briga, glavno da dobiš 10€ na mesec več. :twisted:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 05. Sep. 2008 15:31

To velja za letošnje "tanove". Tastari imamo še vedno isto kot prej enako za bivanje in za nad 42km.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 05. Sep. 2008 16:36

buubbika napisal/-a:
bambina x napisal/-a:a je res jutri zadnji rok za oddajo prošenj? :S

Letos sploh ni roka za oddajo! Pole so šele izšle septembra ven, tako da .. Drgač pa menda gledajo na to, kk hitro pošleš.

jap, če pošlješ (študent) septembra ali oktobra, ti pač ododbrijo verjetno nekje novembra. ampak potem dobiš še za oktober za nazaj. če pa pošleš prošnjo komaj novembra, pa za oktober ne dobiš nič.
pošlješ pa lahko kdajkoli v letu.
:)
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 05. Sep. 2008 16:48

^^ študenti zvemo novembra, ja ... sem ravno danes nesla in sem jo vprašala o tem .. pa je rekla, da študente začnejo obravnavat komaj oktobra, zdaj majo prednost dijaki ... pol pa novembra zvemo, če jo dobimo al ne ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 05. Sep. 2008 16:54

Vessy napisal/-a:Eno vprašanje za republiško, kaj študentje, ko mormo dat povprečje ocen, to se gleda vse do zdaj narete izpite al sam za zadnji leto?

Se mi zdi da samo zadnje leto. Torej izpiti, k si jih nardila v študijskem letu 2007/08. Tko al tko je pa treba oddat še potrdilo o vseh opravljenih izpitih, in lahko preverjo, če si izračunala prav.

Men se zdi totalno blesavo to, da so zdaj razrede povprečne ocene zmanjšali na 3 range. Pa kaj jim ni jasno? Jst sm se res trudla d bo povprečje 8, da se pozna nekaj dodatka na uspeh, potem pa vidim na poli, da je prvi rang do 8,4 al 8,5. Cepci!
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 05. Sep. 2008 17:51

js še vedno ne najdem obrazca na netu za republiško.. :roll:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 05. Sep. 2008 17:55

[vanessa] napisal/-a:js še vedno ne najdem obrazca na netu za republiško.. :roll:

Kje je problem it v papirnico in ga kupit ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 05. Sep. 2008 19:21

če jih pa vedno premalo naročijo (isto je blo z vpisnicami za faks k je folk pograbu tudi po 10 kosou) in ful ne bi čakala k prej k pošleš boljše je.. na netu pa nikjer ne dobim :roll:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 06. Sep. 2008 10:21

gaby_ napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:
gemini napisal/-a:Ni res. Za razdalje večje od 42 km je enako denarja kot če tam živiš- :)

Pri Zoisovi štipendiji:

točno tak. sicer pa ah, to se nimaš kaj za sekirat. in kako ti lahko preverijo, če se ti voziš ali pa tam stanuješ? ma saj ne hodijo preverjat na avtobus tisto - aha, danes se pa ni peljala, ji bomo ukinili dodatek za prevoz.
preverjajo samo pač, če si dobro označil kilometre ( od kraja študija pa do doma). je sicer malo sumljivo, ko napišeš, da se voziš iz lj vsak dan domov, ampak ok, si pač malo čudna. :D koga briga, glavno da dobiš 10€ na mesec več. :twisted:

Jah, ne vem, pomoje zna biti problem, če ti živiš v nekem stanovanju in da ta naslov prijaviš kot začasno bivališče. Ne vem sicer, če to lahko oni vidijo, ampak jaz ne bi tvegala.
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 06. Sep. 2008 11:01

Torej jst sm u domu pa dobivam tolk kot za vožnjo :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 06. Sep. 2008 12:16

Jaz sem naredila maturo...

Kaj jaz lepo izpolnem in lepo nesem kam v Ljubljani?
Če imam stalno bivališče kje drugje lahko oddam v Ljubljani?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 10. 2006
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objavaNapisal/-a kravzlbavc » 06. Sep. 2008 13:29

*sanja* napisal/-a:
gaby_ napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:

Pri Zoisovi štipendiji:

Jah, ne vem, pomoje zna biti problem, če ti živiš v nekem stanovanju in da ta naslov prijaviš kot začasno bivališče. Ne vem sicer, če to lahko oni vidijo, ampak jaz ne bi tvegala.

ja sam malokje te sploh prijavijo...edin če si v študentu pol si tam prijavlen tk da....
tigi, zaka bi v lj to nesla? a ne morš na svojem območju oddat...sicer pa tak lah pošlješ,še najbol enostavno...vse ti piše gor kam pa kk..
pa ka za rep. so obrasci že sploh zun??????
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 06. Sep. 2008 15:53

Jaz sem jo prej dol potegnila pa sprintala=> Vloga za uveljavitev pravice do državne štipendije....

Ker sem trenutno v Ljubljani in se mi neda hodit v moj kraj samo zaradi tega...

Jaz sem tudi premišljevala da bi dala lepo samo stalno bivališče čeprav sem v Ljubljani...nikjer pa ni tega mojega imena objavljenega misim naslova, da se v Ljubljani...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2008
Kraj: Daleč...

Neprebrana objavaNapisal/-a my_self » 06. Sep. 2008 19:43

^^ link? :wink:
*pocahontas*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *pocahontas* » 06. Sep. 2008 20:09

bo/je kdo kandidiral za kadrovsko štipendijo od slovenske vojske? to se je treba potem tam zaposlit al kko? mogoce kdo kaj ve o tem? koliksna pa je stipendija?

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov