Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
jaz še vedno nisem dobila ne nakazano ne odločbe... zdej sm se spomnla da so za brata in sestro ki sta študenta uporabl kr moje liste (z dohodnino in vpisnice in vse) torej bom odločbo vrjetno dobila takrat kot onedva?
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
ok brezveze se obremenjevat kda bo kdo dobo itd...
js sm jo vedno dobla 25ga, torej letos v pet.23ga, odločbo tud nekje tam...sam vsako leto mam upanje da bo 1x prej
večina nas bo dobila 23ga...eni so ž dobli,eni še mogoč bojo prej, eni pa tud šele 10.12 prvič,pa 2 skup..tud to se dogaja...pa že majo neke razloge kak majo vrstni red naret sam nam itak ni nč jasno...
mejte potrplenje...odločbe bojo ziher konc novembra al pa še prej, do takrat bomo pa že probali preživet...
pa upam da bote vse doble
lp
js sm jo vedno dobla 25ga, torej letos v pet.23ga, odločbo tud nekje tam...sam vsako leto mam upanje da bo 1x prej
večina nas bo dobila 23ga...eni so ž dobli,eni še mogoč bojo prej, eni pa tud šele 10.12 prvič,pa 2 skup..tud to se dogaja...pa že majo neke razloge kak majo vrstni red naret sam nam itak ni nč jasno...
mejte potrplenje...odločbe bojo ziher konc novembra al pa še prej, do takrat bomo pa že probali preživet...
pa upam da bote vse doble
lp
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
letos so vsi malo cudni... prav vidi se, da se jim gre, da dalo cisto malo stipendij...
nama s sestro so zarad odlocve za prezivnino zasitnarili. prej ni bilo nikoli problemov. pac ni izterljiva in je tudi nikoli ne dobim. letos pa zgleda, da se bo zarad tega vse skup zamaknilo. ze tako nimam denarja pa se to bi mi vzeli. ful sem jezna!
pa se druge probleme sem pa z otroskimi imela... tole leto je OBUPNO!!!
nama s sestro so zarad odlocve za prezivnino zasitnarili. prej ni bilo nikoli problemov. pac ni izterljiva in je tudi nikoli ne dobim. letos pa zgleda, da se bo zarad tega vse skup zamaknilo. ze tako nimam denarja pa se to bi mi vzeli. ful sem jezna!
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
linkica napisal/-a:
se opravičujem za off topic, samo zanima me do kdaj je treba za otroški dodatek oddat obrazec?
hvala, lp
edit: bom raje v splošno vprašala, hvala
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
dones je mami klicala na zavod in so rekli, da lahko dobiš nakazano še preden dobiš odločbo domov in pa da bo s 23.11 nakazano, če bo... nekaj na to foro... itaq so čist bedni tam v tistih pisarnah, po telefonu sploh nočejo nobenih informacij dajat...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jaz sem dobila nakazano pred odločbo (Zoisova) .. Nakazano sem imela na začetku tedna (mogoče že prej, sam nisem gledala nič, ker nisem pričakovala), odločbo pa v četrtek, se mi zdi.
Jej, končnooo. Dolga je bila tale od julija.
Jej, končnooo. Dolga je bila tale od julija.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Jaz pa še vedno nisem dobila nič - ne odločbe ne denarja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]