Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
FairyAngel napisal/-a:Jaz imam tudi Zoisovo pa še sploh nisem dobila odločbe ... Wtf? A jih ne pošljejo vsem (študentom) naenkrat?
A pa nakazano si dobila?
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Do petka ne, čez vikend pa itak ni nakazil. Joj, upam samo, da bom čimprej dobila odločbo, ker sem že malo zaskrbljena. Ali na reševanje prošnje vpliva tudi to, kdaj je bila poslana?
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Tudi jaz sem dobila odlocbo za Zoisovo ze v torek, nakazila pa se ne sicer pa ce ste odlocbo dobro prebrale, pise, da bo prvo izplacilo po odlocbi nakazano v 30. dneh od prejema odlocbe.
Why be an angel when I can play god?!
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
FairyAngel napisal/-a:Do petka ne, čez vikend pa itak ni nakazil. Joj, upam samo, da bom čimprej dobila odločbo, ker sem že malo zaskrbljena. Ali na reševanje prošnje vpliva tudi to, kdaj je bila poslana?
Bi rekla, da ne, ker sm jst poslala avgusta.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
moj_zlobni_jaz napisal/-a:Tudi jaz sem dobila odlocbo za Zoisovo ze v torek, nakazila pa se ne sicer pa ce ste odlocbo dobro prebrale, pise, da bo prvo izplacilo po odlocbi nakazano v 30. dneh od prejema odlocbe.
Ja sam ni logično zakaj so pol pa eni že dobli v petek nakazano. Dvomim da so odločbo dobli že 1 mesec nazaj.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
Dobila sem odločbo, a glej ga zlomka,..ko me lih včeraj ni blo doma. In tako moram čakat do naslednjega petka, da se vrnem s študija in skočim na pošto
Just dance!
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
no angel napisal/-a:moj_zlobni_jaz napisal/-a:Tudi jaz sem dobila odlocbo za Zoisovo ze v torek, nakazila pa se ne sicer pa ce ste odlocbo dobro prebrale, pise, da bo prvo izplacilo po odlocbi nakazano v 30. dneh od prejema odlocbe.
Ja sam ni logično zakaj so pol pa eni že dobli v petek nakazano. Dvomim da so odločbo dobli že 1 mesec nazaj.
Ja, jaz tudi, ker bi v tem primeru morale biti odlobe rešene nekaj dni po roku oddaje, kar je pa zelo malo verjetno. No, upam, da moja odločba pride čimprej, evrčki pa tudi.
Zadnjič spremenil FairyAngel, dne 11. Nov. 2007 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
no js je nism dobila in ne moja tamal. kokr sm v odločbi vidla so upošteval plačo od očeta čeprav je on izgubu službo pou leta nazaj. nevem kje je tle logika ane. edini dohodek je od mami 800 evrov na mesc, obe v lj hodva pa nič. fajn ane.
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
tamika, gledajo v bistvu za leto nazaj...tak da če je pred pov leta zgubo, oni gledajo na dohodek od prej..drugo leto pa bojo gledli za tej, tk da pol boš vrjetno dobla če boš dala vlogo..
sam drugač pa res čudna logika to ja...sam nek sistem morjo met..itak si pa vedno zmislijo takega da ja čimamanj komu dajo štip..
eh bodimo rajš srečni da sploh obstajajo štipendije kljub temu da nisi nadarjen ful pa da šolnin nimamo...
aja čudno da še niste dobli vsi za zoizovo, men je en koleg rek da je vsako leto dobiv brez zamika..hm..kak kaj majo to naštimano...
tud diskriminacija če mene vprašate
lp
sam drugač pa res čudna logika to ja...sam nek sistem morjo met..itak si pa vedno zmislijo takega da ja čimamanj komu dajo štip..
eh bodimo rajš srečni da sploh obstajajo štipendije kljub temu da nisi nadarjen ful pa da šolnin nimamo...
aja čudno da še niste dobli vsi za zoizovo, men je en koleg rek da je vsako leto dobiv brez zamika..hm..kak kaj majo to naštimano...
tud diskriminacija če mene vprašate
lp
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
ja sam js sm obkrožla tm da je brezposeln, js ne rabim denarja nasledn let, ker sm zadn letnik faxa, pa še upam da bo fotr dobil službo do takrt. js rabim denar zdej..ker je težko samo z eno plačo. sej js tud delam prek študenca..vsak dan...pred, po faxu...sam sm upala da bom dobila mal pomoči sam zgleda da ne bo nič. super zakon
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
sej nima veze ka obkrožiš ker oni to pol vse sami zrihtajo...
aja pol pa bed, lah bi res mal gledli na trenutne razmere ja..ka tebi pomaga da je lani ata mev šiht pa ste meli dnar,letos pa ko ga ni niti štipendije ne dobiš zato kr je pač prej delav
smotani so...
aja pol pa bed, lah bi res mal gledli na trenutne razmere ja..ka tebi pomaga da je lani ata mev šiht pa ste meli dnar,letos pa ko ga ni niti štipendije ne dobiš zato kr je pač prej delav
smotani so...
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
miss_kitty napisal/-a:Dobila sem odločbo, a glej ga zlomka,..ko me lih včeraj ni blo doma. In tako moram čakat do naslednjega petka, da se vrnem s študija in skočim na pošto
Men so pa odlocbo za zoisovo vrgl kr u nabiralnik, k tut ni blo nobenga doma, tko da mi ni blo treba na posto.
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
se kar nekaj ne razumem:
- kako lahko ze studentje dobijo denar pred 23.11. nakazan?
jaz sem letos 2. letnik, republisko stipendijo vedno dobim, 1. letnik sem lepo naredila, odlocbo prav cas oddala pa nisem niti nakazano dobila niti odlocbe.
jaz sem letos 2. letnik, republisko stipendijo vedno dobim, 1. letnik sem lepo naredila, odlocbo prav cas oddala pa nisem niti nakazano dobila niti odlocbe.
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
linkica napisal/-a:se kar nekaj ne razumem:
Oh, brez problema, čisto lepo - oni nam ga nakažejo
Zakaj smo ga dobili pred 23. pa nevem, ampak se ne pritožujem odločbo sm dobila enkrat ta teden, nakazano pa v petek (republiško), jeej, pa grem lahk po plašček
Če se pa komu zdi kaj res sumljivo, ja peesmo - telefon v roke pa pokličte in vprašajte! Razen, če vam je to pretežko.. potem vas pa sigurno ne zanima tako zelo..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov