Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Mi lahko prosim samo kakšna punca tukja, ki prejema republiško štipendijo napiše kaj delajo njeni starši oz. ali so zaposleni, kar jaz sem letos prvič vlagala za štipendijo in dobila negativen odgovor, kljub temu, da je imel samo ati plčao v lanskem letu in še to čisto povprečno plačo, okrog 1000Evrov ... meni ni jasno?
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
Jaz mam sicer Zoisovo samo se mi zdi, da more bit plača podpovprečna ne povprečna 1000€ plače ni tok mal za republiško, če mene vprašaš.-Pa mislim da gledajo tud na število ljudi v vašem gospodinjstvu itd.
Drugač pa ne vem do kdaj razpošiljajo.
Drugač pa ne vem do kdaj razpošiljajo.
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Men se zdi povprečna plača glede na to, da mami takrat uradno ni bila zaposlena ... ni? mam sestro, osnovna šola ...
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
Mayflower* napisal/-a:Mi lahko prosim samo kakšna punca tukja, ki prejema republiško štipendijo napiše kaj delajo njeni starši oz. ali so zaposleni, kar jaz sem letos prvič vlagala za štipendijo in dobila negativen odgovor, kljub temu, da je imel samo ati plčao v lanskem letu in še to čisto povprečno plačo, okrog 1000Evrov ... meni ni jasno?
ok to je kr velika plača..povprečna plača v slo je okoli 600e, al okol 150jurčkov bivših tak da ni čudno da nis dobila špendije...
pa tud kr sta samo 2, in sestra v oš, mogoč bi blo drugač če bi bli 3 otroci al pa sestra v sš-ker sklepajo da pol več porabiš al ka js vem...
morejo bit pa dohodki res podpovprečni če hočeš dobit republiško, 1000e pa niti ni tak malo(vsaj uradno-kar se pa tiče življenja pa vsi vemo da s tako plačo 4članska familija s težavo preživi...) sam taka majo pač merila...
no sam da sm razložla
lp
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Mi smo trije mulci, dva na faksu en v osnovni, staradva mata skupi lih tok k tvoj fotr (uradno) pa ne bi dobila republiške.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
no ok mal sm se zmotla povprečna plača danes je mal več-okoli 840 EUROV.. po podatkih sodne prakse sam je vseen manj kot 1000..
aja kda dobimo štud. odločbo!!!!lani tak čas je ž bla!!!
aja kda dobimo štud. odločbo!!!!lani tak čas je ž bla!!!
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
je katera ta tedn še dobila odločbo??
a če ne dobiš nakazila potem 9. novembra (dijaki) potem sploh neboš imel štipendije? ali je možno da dobiš nakazano še kasnej?
(če daješ vlogo prvič?)
a če ne dobiš nakazila potem 9. novembra (dijaki) potem sploh neboš imel štipendije? ali je možno da dobiš nakazano še kasnej?
(če daješ vlogo prvič?)
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov